וואו! איזו הפתעה!!! (ספוילר לה"פ 5)

וואו! איזו הפתעה!!! (ספוילר לה"פ 5)

מי היה מאמין שרון ייהפך למדריך!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני מבקש - אם אתם מגיבים תזהירו לפני שאתם מספיילרים)

איככככככככככככככככעעעעע

צ'יפס!

לעזאזל איתך!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני לא נכנסת לאף אחד מפורומי ה"פ כדי לא להיתקל בספוילרים, בכלל, אז אתם מביאים אותם אליי?! גם למקומות נורמליים שלא קשורים לה"פ?? גרררררררר!!! עכשיו הרסת לי הכל.

שאני אבין... לא הזהרתי בכותרת?!?!?

בכוונה רשמתי שיש ספויילר! גםאני שונא ספויילר רשמתי את זה כי יש כאלו שכבר קראו את הספר החמישי! הזהרתי בכותרת! מילא אם לא הייתי מזהיר או אם הייתי כותב בכותרת אבל הזהרתי!!!!!!!! חוץ מזה שזה לא כזה פרט חשוב בעלילה (או שאולי כן...? אני רק בעמוד 150... אז אל תגלו לי!) והשמועות על היותו מדריך מתרוצצות ברשת כבר יותר משנתיים!

SaberTooth

New member
להבא, תגיד באיזה עמוד ופרק הספויילר

ה"פ 5 פרק 9. באמת הפתעה. כאילו, רון
מכל בני גריפינדור בשנה החמישית, דווקר רון
אולי זה רץ אצלהם במשפחה. גם צ'רלי, בילי ופרסי היו מדריכים ועכשיו גם רון.

אממ...

צ'ארלי גם היה?!?!? מולי אמרה שרק פרסי וביל היו... אבל אצל רון זה ממש מפתיע כי הוא תמיד החשיב את עצמו ל"כבשה השחורה" של המשפחה...

Charmed Gal

New member
פאק../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

העמוד לא היה לי מרופרש וההודעה שלך עוד לא הייתה וקראתי...
טוב, לפחות זה לא משהו כזה רציני.

Charmed Gal

New member
זה ספוילר מעלי?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כי אם זה מה שאני חושב שזה זה ספוילר. ואם זה ספוילר, אתה מפגר.

למה אני מפגר?!?!?!?!?

הזהרתי שאני אכתוב ספוילר מה אתם רוצים ממני?!?!?! ואם התכוונת להודעה אחת מעליך - אז כן, זה גם ספוילר, בדיוק כמו שsaberouth הגיב בספוילר ללא אזהרה מוקדמת, והוא לא חדש כמוני ככה שאתם לא יכולים להתנפל עליו...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

איפה בדיוק הזהרת? התחלת ישר לדבר על זה... וסייבר וכן סימן, תיכנס להודעה שלו ותראה, זה שעושים את הסימן
אומר שיש ספוילר לא?

הסימן s אומר ספוילר?!?! סליחה לא

ידעתי... ואתה לא רואה שכתבתי בסוגרים: "ספויילר לה'פ 5"?!?!?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

בהודעה הזו נראה לי שכתבת ספויל לא מסומן... תסתכל ותבין, וקודם כל תבדוק את עצמך ואחר-כך תגן על עצמך!

כן אתה צודק... ../images/Emo58.gif

ספוילר להארי פוטר 5, פרק 9 אבל עדיין, קשה לקרוא לההודעה ההיא ספוילר... כי לא אמרתי שם במפורט: "רון יהיה מדריך!" אז בקיצר, סליחה על תגובת ה"אממ..." אבל לא סליחה על ההודעה הראשית, כי הזהרתי שם שיהיה ספוילר!

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif ה"פ 5 פרק 9.

כן, גם צ'רלי היה מדריך. מולי אמרה שרון הוא המדריך הרביעי במשפחה - צ'רלי, בילי, פרסי ועכשיו גם רון. אולי ג'יני תהיה מדריכה, אומרים שהיא תלמידה טובה. ממשפחת וויזלי, רק התאומים לא היו מדריכים. אם מישהוא הוא הכיבשה השחורה במשפחת וויזלי אלו התאומים.

למעלה