וואו! איזו הפתעה!!! (ספוילר לה"פ 5)

../images/Emo58.gif ה"פ 5 פרק 9

לא אמרתי שרון הוא הכבשה השחורה אמרתי רק שרון מחשיב\החשיב אותו לכזה... חחחחחחח אפשר לאמר שהתאומים הכבשה השחורה אבל זה רק בגלל שהם רוצים להיות כאלו מופרעים... הם יכלו להיות תלמידים למופת אם הם היו רוצים...!

Woogyman

New member
של הארי פוטר. ../images/Emo110.gif

פרד וג'ורג' ממש לא מטומטמים. להפך. הם פשוט לא משקיעים בלימודים. כדי לפתח את כל הטריקים שהם כל הזמן יוצרים אתה חייב שיהיה לך שכל.

../images/Emo45.gif

גם ג'יימס פוטר היה חוליגן לא קטן, אבל אם הוא לא היה חכם וולדמורט לא היה טורח לחפש אותו ולהרוג אותו (או שהוא הרג אותו בגלל הארי...? אל תענו לי על זה אני רוצה לגלות בעצמי!)

Woogyman

New member
אממ ליאל.. ../images/Emo110.gif

הוא לא ספיילר כלום, והוא כמעט תמיד סימן... מה הבעיה?

לא ידעתי אם זה ספוילר... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

כי לא קראתי את הספר.
וכמעט תמיד זה לא מספיק.

Woogyman

New member
את היית אמורה לדעת ../images/Emo110.gif

שזה לא ספויילר פשוט כי לא היה שם שום פרט עלילתי... הייתה שם רק השערה שלו (השערה שאפשר לפתור בקלות ע"י קריאה חוזרת של הספר השלישי והרביעי, כך שגם היא לעצמה לא ספויילר). הוא לא סימן ספויילר פעם אחת, ומישהו אחר הזהיר במקומו (וגם שם זה היה ספויילר לא כל כך גדול).

זה עדיין היה ספוילר. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif|ד|

וזה מעצבן אותי. אני בורחת מפורום ה"פ בגלל הספוילרים, אז מביאים אותם אליי? -_- גרר!

Woogyman

New member
זה לא! ../images/Emo110.gif

זה כמו שאני אגיד "אולי וולדמורט רצה להרוג את הארי כי הוא לא אהב את הג'ל שהארי השתמש בו"... גם אם זה נכון, זה לא ספויילר כי זאת השערה שלי! מה גם שבספר השלישי אנחנו ראינו שוולדמורט היה מוכן לתת ללילי לחיות אם היא תתן לו את הארי. הוא לא בא בשביל ההורים, אלא בשביל הילד - זה ברור מאז וזה לא ספויילר.

Kryptonite

New member
ה"פ../images/Emo58.gifפרק28../images/Emo168.gif

אני לא יודע אם הגעת לפרק הזה, ואם לא אני מציע לך לצאת מההודעה הזו בפרק הזה הארי נכנס לזכרון של סנייפ דרך גיגית שיש לסנייפ, ומתגלה בו שג'יימס היה סנוב, הוא היה מתעלל בסנייפ יחד עם סיריוס, מקלל (לא במילים) את כל מי שהיה מעצבן אותו, ועוד כל מיני דברים כאלו. היא רשמה שם שג'יימס חוליגאן, וזה הספוילר.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

צחי כבר סיימת את הספר? כי אני רוצה לומר ספויילר לכל הספר שקשור למה שאמרת ואני רוצה לדעת אם קראת את כולו...

Kryptonite

New member
לא...../images/Emo168.gif

היכנס לפורום ה"פ הספר, מה הבעיה? כבר אין לך את בעית הספוילרים.

Kryptonite

New member
המממ...../images/Emo168.gif

זה ספוילר? ובכל מקרה תוכל לומר את התיאוריה שלך\מה שזה לא יהיה בפורום הספר... (160)

אתה בטוח?!

אני רק זוכר שבספר השלישי היא כל הזמן צעקה: "לא!!! אל תהרוג את הארי! רק לא את הארי!!!" אני לא זוכר שהיה כתוב שהוא הסכים שהיא תחיה בתנאי שהוא ייקח את הארי... מצד שני בספר הראשון וולדמורט אמר שאמא של הארי מתה בנסיון להגן עליו, כך שכנראה אתה צודק...

Woogyman

New member
וולדי אמר שם ללילי ../images/Emo110.gif

משהו בסגנון "זוזי ילדה טיפשה" (כשהיא הגנה על הארי). מצידו היא הייתה יכולה כנראה לחיות (או שהוא פשוט רצה שהיא תראה את הארי מת קודם, אבל האופציה הראשונה יותר מתאימה לרולינג).

אה כן...

אבל עדיין, לא היה סיכוי שהוא היה משאיר את לילי חיה!!! אין וולדמורט פשוט דמות שולתת (בעע... ייקח לי זמן להתרגל למילה הזאת...)!!! מצד אחד, אני שונא אותו! מצד שני... הוא כזה מרתק!

למעלה