וואו אני בשוק..פורום בשם הזה?

alona1011

New member
וואו אני בשוק..פורום בשם הזה?../images/Emo53.gif

בא לי לזעוק "הצילו". מה יש נשים שלא רוצות ילדים? אני חושבת שאין לכם חיים בכלל. מה מה אתם עושות פה? ואיך זה שאתם לא רוצות לגדל ילדים? מאיפה זה מגיע? אני פשוט לא מאמינה, לא יודעת מה לומר, ואני דווקא די מכבדת החלטות של אנשים, אבל לא לרצות ילדים? נשמע לי אגואיסטי, כי אישה באה לעולם כדי ללדת ילדים ולא להיות לקישוט בעולם הזה. חברות וחברים, הלב שלי שבור
אלונה

Arfilit

New member
אני לא אתחיל אפילו לענות ../images/Emo18.gif

יש לי מה להשיב על כל משפט ומשפט, ואף אחת מן התשובות לא תהיה נעימה. אבל נראה לי שהיינו שם כבר כל כך הרבה פעמים, וחבל לדרדר עוד שרשור לתהומות האלה. לא?

XUXA141

New member
לא הבנתי דבר אחד...

למה הודעות כאלה לא נמחקות מיידית? הרי אם בפורום של דתיים היו נכנסים חילונים ומתחילים להגיד שהדתיים מטורפים, שאין להם חיים וכל מני "מחמאות" אחרות, זה היה נמחק מיד. למה להשאיר את הלכלוך הזה ?

QueenOfMagic

New member
יש לי הרגשה

שהמנהלת שלנו פתאום החליטה לנטוש אותנו... כנראה שהיא שמה לב שאנחנו מסתדרים לבד...חוצמזה טרולים תמיד יהיו. ומספיק ייבוש אחד שלהם כשהם אומרים "אתם פסיכים" להגיד אוקיי...טוב...או נכון...ולעזוב אותם לנפשם...הרי אם תסכימי איתם לא יהיה על מה להתווכח איתם בכלל

גם אני בשוק

שיש אנשים אטומים שחושבים שיש רק דרך אחת נכונה לחיות. תסלחי לי גבירתי, כמו שאני לא נכנסת אליך הביתה ומתחילה לבקר ולרדת עליך, אם את לא מסוגלת לדבר בנימוס, צאי לנו מהורידים. כל התשובות לשאלותיך ותהיותייך נמצאות במאמרים ובאינספור שרשורים קודמים.

Kalla

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אז בחרתי באפשרות הראשונה.

I s t a r

New member
אני מאמינה

שאדם שמשליך על אנשים אחרים שאינו מכיר מטען של שיפוטים אישיים, למעשה מדבר על עצמו. באמירה- נשים לא רוצות ילדים?? אין לכן חיים בכלל!!! את בעצם אומרת : "לי אין חיים אילולא הילדים- חיי ריקים מתוכן וילדים ממלאים אותם ". לא לרצות ילדים נשמע לך אגואיסטי בעוד שלמעשה במשפט הקודם הוכחת שהמניע שלך לעשיית ילדים הוא אגואיסטי מאין כמוהו- על מנת לתת לך למה לחיות. ליבי אינו נשבר,אבל אני בהחלט חשה חמלה על תחושותייך כלפי עצמך המשתפקות בכתוב.

alona1011

New member
ואני מציעה לך ללכת לטיפול פסיכולוגי

את וכל חברותייך שנמצאות פה בפורום הזה ומגדישות בחוזקה את העניין האי רצון לגדל ילדים. וואלה חייבים לעשות כתבה ענקית עליכם שתתביישו קצת. איך אתן חייות בכלל פה? אולי תלכו לאיזה אי בודד ןתקימו שם אי ללא ילדים? אני מקווה שאלוקים יסלח לכם, כי זה רק בגלל בעיות נפשיות. אני מאחלת לכל אחת מכם ילדים, והרבה ואז תראו מה זה אושר. כי בלי ילדים אין חיים. (עוד לא הבנתם את זה?)
אלונה

I s t a r

New member
מה נותר לומר?

רחמים על אישה שללא ילדים היא חסרת חיים. רחמים זה אולי מתנשא אבל חמלה ללא ספק. כואב לי אישית לדעת שיש נשים שחיות ככה, צל של עצמן -אולם אני מקבלת את זה שיש נשים כאלה שכל זהותן מתרכזת ברחמן. מצד שני, כואב לדעת שנשים אלה אכן מתרבות ומעבירות את אטימותן וצרות מוחן לילדיהן תוך חינוך שכזה, אבל כל עוד אין צורך ברשיון להורות- אין הרבה מה לעשות בעניין חוץ מלהצטער על כך.

XUXA141

New member
אם תשימו לב..

גם לפי הכרטיס וגם לפי הכתיבה, מדובר באישה דתית. אישה שמילדות שטפו שטיפת מוח אחת גדולה שאומרת "תפקיד האישה הוא ללדת כמה שיותר ילדים. זהו יעודה בחיים ותו לא". אז ראו מה יוצא משטיפת מוח כזו. אני מניחה שממשלות בעירק וברוסיה הקומוניסטית היו מקנאות מאד בכשרון שטיפת המוח הזו.

I s t a r

New member
כואב, ממש כואב

שיש נשים שחיות ככה. חסרות קיום למעט מטרה אחת. הדת אכן מקדשת את העניין הזה וזה מפחיד לראות כמה זה מצליח ,שטיפת המוח הזו- ולא רק ביהדות . עצוב.

QueenOfMagic

New member
למה אתם מעניקים תעסוקה לטרולית?

הרי מה שנורא עצוב זה שהיא חסרת חיים ויש לה בעייה איתנו. אז למה לתת לה לעסוקה בזה שאתן עונות לה... עיזבו אותה. טוב לה בבועה שלה, ואם היא חושבת ככה, סימן שבגיל 45 צריך להוציא אותה להורג כי היא לא תוכל ללדת יותר...הרי קישוט אנחנו לא צריכים בעולם שלנו. אני רק מאחלת לה חיים טובים וששום דבר לא יקרה לילדיה...מסיבה פשוטה...היא תתאבד כי זה האושר שלה..וכששמים את כל האושר בסל אחד...אז אני לא צריכה להגיד כבר מה עלול לקרות..

alona1011

New member
זהו, בדיוק ככה מדברת אחת אינפנטילית

הוצאה להורג? זה הסגנון שלך.<? את יודעת מה? אני מודה לשם שאין לך ילדים. אני שמחה שאין לך ילדים. כי אם היית אנושית לא היית כותבת מילים כאלו וזה בהחלט מביע חיים קשים ודכאוניים שיש לך, חוסר אושר מוחלט, לבד, בודדה, ומחפשת אתגרים . למה? כי יש לך בעיה נפשית. בבקשה רוצי לטיפול. וקצת להשכלתך, אמהו שיש להם ילדים, הילדים שלהם מביאים לעולם עוד ילדים, וזה הדור שלנו. טיפשה. (קשה להסביר לאינפנטילית אבל אני מתאמצת). אמא לא גומאת את החיים שלה בגיל 47, יש נכדים, יש צאצים, ויש הרבה דברים שאת לא מכירה אותם. כי את בבועה שלך. שיהיה לך יום נפלא.
אלונה

I s t a r

New member
ואני דווקא לא מגיבה לה כלל

חוצ מתגובה אחת שהיה ברור שלא תעבור את הקודקוד- דווקא חשבתי שהנושא שקיימים באמת נשים כאלה שרואות בעצמן ובכל בנות מינן יצור שחלק מהחובות שלו בחיים זה להתרבות. חובות, לא בחירות- לא רצונות, לא צרכים- אלא חובה. והיא ממשכיה לאחל מן הסתם "בשם אלוהים " לכל הנשים כאן לסבול ולקבל את מה שאינן רוצות בו. כלומר, מבחינתה- אם אישה אחרת סובלת ומתענה זה לא משנה- העיקר שהיא תעשה את מה שהיא חייבת לעשות- ילדים. את קולטת את זה?? לאחל שוב ושוב משהו שבשיל אחרות הוא עונש? שערי לך אותי נכנסת לפורום אימהות ומאחלת להן להיות עקרות כל ימי חייהן ושרק אז יגלו את האושר האמיתי כי האושר האמיתי הוא הופש מכל עול....? זה הרי יותר נמוך מנמוך- וזה בדיוק מה שהיא עושה. עכשיו, שערי לך שלאישה זו יש ילדות ואחת מהן או יותר- תרגיש כמו הנשים כאן- שזה לא ה שהיא רוצה. את יכולה לדמיין את גורלה של אותה ילדה מסכנה? הרי רצונה לא יישמע, בחירה אין לה, צרכיה לא משנים- אמא שלה החליטה שהיא כלי ,שהגוף שלה כלי וזהו זה, כל היתר לא משנה. לדעתי זה מעלה שוב את השאלה החשובה שאנשים לא אוהבים לדון בה- איך זה שבחברה שאמורה להיקרא פתוחה- אין שום פיקוח על נושא הילודה וההתרבות ובעצם כל אישה יכולה להביא לעולם צאצאים כראות עיניה ולחייב אותם לחיים של כפייה ושטיפות מוח.

QueenOfMagic

New member
דבר אחד ששמתי לב אליו

אולי תפעלי לפי מה שיש בחותמת שלך? אם את לא מבינה את הפעילות שלנו את לא תביני את המילים שלנו...

השעועית

New member
למרות שיש לי ילדים עיצבנת אותי

מי אמר לך שבלי ילדים אין טעם לחיים? ילדים זה אושר (רוב הזמן או "בגדול"), אבל זה לא כל החיים שלי. יש עבודה, בעל, תחביבים, עיסוקים וכו. אני לא מקריבה הכל לילדים ולא חושבת שחיי סובבים סביבם. לפחות מנסה שלא (אלא אם כן יש בעיות אצל הילדים). לפעמים אני אוהבת שיהיה זמן לעצמי והולכת לחברות או חוגים או...אינטרנט. לא חושבת שנשיות מסתכמת בהולדה או אימוץ (אימצתי וילדתי). כמובן שאני אוהבת אותם, אבל הם לא הכל הכל וכל הזמן בראש ובלב. נשמע לא יפה, אבל ככה זה אצלי. לא מבטלת את עצמי כי יש לי ילדים. לומר שמי שלא רוצה ילדים הוא "חולה" (נפשית) זה טמטום, פשוט שטויות. זכותו של מי שלא רוצה ילדים לא ללדת, זו לא חובה. אפשר להבין אנשים כאלה. יש אנשים שלא בנויים לזה. זכותם לחיות ללא ילדים. לא מבינה מה הבעיה שלך. את ניראת לי או "מסתלבטת" על אנשים פה, או סתם אחת שאוהבת להידחף לחיים של אנשים אחרים או אולי משועממת. אין לך ילדים לגדל?

למעלה