וואו אני בשוק..פורום בשם הזה?

alona1011

New member
ומה את עושה פה?

מחפשת איך להיפתר מהם? פתאום הם בשבילך עול? בודאי שיש דברים אחרים בחיינו, אבל ההדגשה של הפורום הוא " נשים שלא רוצות ילדים" תאמרי לי את זה הגיוני לשמוע כאלה דברים? ולהיות כזה אנוכי? אם תרצי או לא, הילדים הם החיים שלנו, עם או בלי בעיות, אישה נוצרה בשביל ההמשכיות גם. לכו תשכילו. יום נעים לכולם והלוואי שיהיו לכם הרבה הרבה ילדים, ויביאו עליכם רק שמחה.
אלונה

אמממ סלחי לי NOT

אבל למה את מתערבת בכלל?? מישהו שאל לדעתך? מישהו ביקש את עצתך? לא נראה לי. ליבך שבור, וזה חבל, אבל אלו החיים שלהן וזו זכותן להחליט מה הן רוצות לעשות עם עצמן. ואם כבר, אם למישהי פה אין חיים- זו בטח צריכה להיות את. להיכנס למקום אליו את לא שייכת, ואת לא מזדהה עם דעותיו מראה על חוסר חיים. ואם אישה באה לעולם בשביל ללדת ילדים, אז למה לא להתחיל ללדת בגיל 15-16 ואז להרוג ת'אישה? הרי היא סתם הופכת לקישוט, לא??
Get A Life ותעזבי את הבחורות כאן בשקט.

השעועית

New member
מי שכל עולמה זה ילדיה גם "קישוט"

במובן מסויים, לא? למרות שיש לי ילדים הם לא כל כל עולמי. יקרים לי מאד, כמובן, מתה עליהם, אבל יש בחיים יותר מילדים. מי שלא מבין את זה חבל לי עליו. החיים יפים עם הילדים, אבל יש עוד דברים שכייף לחיות בשבילם (אצלי זו מוסיקה, ספרים וכתיבה).

מרס24

New member
גם אני בשוק.. ממך

בא לי לזעוק "הצילו". "מה יש נשים שלא רוצות ילדים?" כן. "אני חושבת שאין לכם חיים בכלל". ואני דווקא רואה שאישה עם 3 4 ילדים... אין להן חיים בכלל, מסכנות... "ואיך זה שאתם לא רוצות לגדל ילדים?" גברת, אולי תלמדי קצת היסטוריה? לידיעתך, לא תמיד ילדים היה משאת נפשם של נשים. לי תמיד נשמע אגואיסטי להביא ילדים. אישה באה לעולם כדי להביא ילדים או להיות קישוט?!לדעתך?... צר עולמך כעולם נמלה. אלונה

לצועקת הצילו...לא יכולתי להישאר...

אדישה לנוכח ההודעה שלך. הדברים שכתבת הם גיבוב שלם של שטויות ומיתוסים שכבר מזמן הופרחו מהעולם! "נשמע לי אגואיסטי, כי אישה באה לעולם כדי ללדת ילדים ולא להיות לקישוט בעולם הזה" אני אמא לתאומות מדהימות בנות שנתיים וחצי ובכל זאת אני מרשה לעצמי לומר לך- בולשיט!!! המשפט הזה פשוט לא נכון. אישה באה לעולם כדי ללדת ילדים? מי אמר? מי קבע? עצוב בכלל לחשוב על מה שאת כותבת ועל התפיסות הקדמוניות שלך. מישהו פה הזכיר שאת אישה דתייה ולכן אני הייתי יכולה לכבד את תפיסותייך האלה במידה והם היו חלק מעולמך בלבד. ברגע שבאת והצהרת בפורום הזה הצהרות שכאלה אני מרשה לעצמי לומר לך שאת אטומה לגמרי. איך זה שהן לא רוצות לגדל ילדים? ככה זה. זו פשוט החלטה אינדווידואלית שלהן ולא את ולא אני צריכות בכלל להתרגש מזה. זו זכותן המלאה! שמעת על המשפט-"חייה ותן לחיות"? מי שם אותך למטיפה ולנביאת אמת? מי את שתנפנפי פה לנשים שהן דפוקות, צריכות טיפול, ועוד כל מיני אמרות כנף? אולי את זו שצריכה לעבור טיפול באיך לכבד ולקבל את האחר? הייתי מציעה לך לשבת קצת עם עצמך ולנסות להבין שזו התנהגות ירודה מאוד להיכנס לפורום שלא בדעתך ולצעוק כל מיני משפטים לאויר. זה מאוד לא מכובד ואף טפשי! וכל זאת כותבת לך אמא שבנותיה הן כל עולמה! שרוצה עוד שני ילדים לפחות. אבל חושבת שזכותה המלאה של כל אישה מחד וכל אדם בכלל מאידך להגשים את חייו ולבחור בבחירותיו האישיות! זהו ופה אסיים.

mary26

New member
אלונה,את ממש ...

מטומטמת ופרימיטיבית,ששייכת לימי הביניים. את זאת שצריכה טיפול נפשי,ואולי גם מישהו שיעיר אותך למציאות,אולי תתעוררי ותראי באיזה עולם "נפלא" את חיה. נשארתי בהלם ממך,עד כמה אישה יכולה להיות טיפשה ובורה! אלוהים אדירים!!

alona1011

New member
אוי מרי מרי מרי...

רחמים משמים עליך, מרי. איזה עוול את עושה לעצמך רק בשביל להרגיש שייכת אה? אישה טיפשה זו שלא רוצה להביא לעולם ילדים, ולא זו שאוהבת לגדל ילדים,והם מחזירים לה אהבה. (מה שאת בחיים לא תביני) (תגידי את מגדלת חיות במקרה?) אין כמו אם לילדים. אין. תמשיכו בשלכןונראה מהן התוצאות. (יסורים, בודדות, אבלות,דכאונות פסיכולוגים ועוד.) אני עוד כאן.
אלונה

קטקטולה

New member
מכל ההודעות שקראתי בפורום הזה-

וקראתי הרבה, ההודעה שלך הכי היסטרית- אני חייבת לציין שאני לא מבינה למה את לא מסתובבת ברחובות וצועקת "הצילו הצילו רחמנא ליצלן"... את כותבת שאת חושבת שלבנות הפורום הזה אין חיים... מישהו ביקש ממך לחשוב? אף אישה לא באה לעולם הזה בשביל להיות ולדנית גברת, את יודעת מה, הסקת מסקנות פשוטה מדברייך- אנחנו באים לעולם הזה בשביל לשעשע את אמא ואבא- ואח"כ להביא את הדור הבא שישעשע אותנו. את מדברת על אגואיזם? יאללה- אני אזרום איתך. כן, כולן פה אגואיסטיות- סופקת? למה שלא יהיו פה נשים שהן אגואיסטיות? למה להביא ילד לעולם שאמא שלו לא תרצה בו- זה לא סוג סאדו-מאזוכיזם? אז מה עדיף? להיות אגואיסט או סאדיסט? ובכן אלונה, כל הכבוד לך- אני קוראת פה הרבה זמן ואת הראשונה שאני לא מסוגלת שלא להגיב לה.

alona1011

New member
אני שמחה שזה גרם לך להגיב...

ואני בטוחה שזה כואב, לא להביא ילדים. אני רואה שאת נימצאת במצב של חוסר אונים, לכן הגבת בצורה כזו. שנית את לא מנהלת הפורום, ואין לך זכות לסלק אנשים. מותר לי לחוות את דעתי בנדון, כמו שמותר לך לכתוב מה שאת רוצה. זוהי דעתי, וזה בהחלט מזעזע לשמוע נשים שלא רוצות ילדים. אתן לא אנושיות לחלוטין, אין לכם אמונה בכלל, אתן חיות בשביל עצמכן וזהו. כן זה עצוב לי וזה חורא לי כי אני אם לילדים ואני יודעת מהו האושר האמיתי, ולא אתן.וזה עדין כואב שאתן מנסות לגמור את הדורות הבאים, כן זה ממש ממש מציק לי. (הלו? אנחנו יהודים לא?) הלוואי ויכולתי לשנות משהו, הלוואי. לילה טוב
אלונה

עינת12

New member
לא, אלונה, *אנחנו* לא יהודים

כתבתי בהודעה אחרת שאני קתולית. נולדתי וגדלתי בישראל, אבל דתי קתולית. מה שבאמת מסביר את היותי נטולת רצון בילדים משלי, את חוסר אנושיותי, את זה שאינני יודעת אושר אמיתי (אגב אלונה, אם את יודעת מהו אושר אמיתי למה את מסתובבת בפורומים שמעצבנים אותך?). ואני אומללה כפול: גם בני דתי אפעס, לא כל כך מקבלים את בחירתי. קשה קשה.

mary26

New member
כל כך הרבה טמטום..

באשה אחת? אין לי מילים,את לא אנושית בעצמך! והשטויות שאת כותבת פה מעידים על כך! פשוט
מטומטמת! מרחמת על הילדים שלך

QueenOfMagic

New member
למה אבל להעליב את ה-../images/Emo80.gif

אני לא חושבת שיש חיה שאפשר להשוות לאלונה..אין פשוט חיה מטומטמת יותר ממנה

וואו אלונה את פשוט תופעה!!!

כבר הגבתי לך למעלה על דברייך, אבל אני אעשה זאת שוב! את כותבת:"אני אם לילדים ואני יודעת מהו האושר האמיתי, ולא אתן" תרשי לי ללמד אותך אלונה שאושר הוא דבר אינדווידואלי. אושר פנים רבות לו. לאדם אחד ללכת בשדה פרחים זה אושר אמיתי בעוד שלאחר זה סבל גמור. לאדם אחד ליצור זה מהות האושר ולאחר שיעמום נורא. וכן אלונה לאישה אחת ילדים הם אושר עצום אך לאחרת זה בכלל לא מדבר! למה את חושבת שאם עבורך זה טוב- זה יכול להיות טוב לכולם? "עדין כואב שאתן מנסות לגמור את הדורות הבאים, כן זה ממש ממש מציק לי" טוב לגבי המשפט הזה תרשי לי לגחך. ממש לא נראה לי שבגלל כמה נשים שבחרו לא להביא ילדים אוכלוסיית העולם תסבול מחסר גדול....על מה את בכלל מדברת? מנגד לאותן נשים פה יש נשים אחרות מבוחרות להביא ארבעה חמישה ואף יותר ילדים. אני בטוחה שכדאי לך להסיר דאגה מליבך ושנושא זה לא יציק לך! אסכם ואומר אלונה-"אימהות היא זכות...לא חובה" שנני את המשפט הזה מספר פעמים לפני השינה ואז אולי הכל יראה קל יותר... (שוב מזכירה לך שאני כן אמא לשתי בנות והן כן כל עולמי!!!, אך עדיין אני חושבת שאת תופעה!)

QueenOfMagic

New member
שרון אני מסכימה איתך 100%

אני לא הייתי יכולה לנסח את זה יותר טוב ממך.. ----------------------------------------------- קחי אותי שרון

קטקטולה

New member
את ממש מצחיקה אותי

קודם כל- לא כתבתי בשום מקום שאני לא רוצה ילדים- ההפך הוא הנכון- וזה עדיין לא קשור לעובדה שאת מסתובבת פה ומדברת שטויות על ימין ועל שמאל. אני סילקתי אותך מהפורום הזה? תראי לי איפה זה כתוב. אלונה- לפני שאת שמה אותי במצב של חוסר אונים (נהיית פסיכולוגית?) תסתכלי איפה את עומדת ואז נדבר...

למעלה