וואו, אני מתבלבלת כאן.

pink cigarette

New member
וואו, אני מתבלבלת כאן.

אולי, בבקשה אולי, כולם ישרשרו לכאן שניים-שלושה פרטים ביוגרפיים על עצמם? אני לא רגילה, מסתבר, לפורום עם כל כך הרבה אנשים שבו אני לא באמת מכירה אף אחד. נראה לי שאם כל אחד יציג את עצמו כאן (בתגובה להודעה הראשית בלבד) שלי תוכל לשים את בטאגליינז תחת משהו בסגנון "אלה אנחנו" וכל גולש חדש בפורום יוכל גם "להשתמש" בזה. וכדי שיהיה מעניין, שכל אחד גם יוסיף.. ממ.. שלושה דברים שרוב בני האדם לא יודעים עליהם. אבל קודם דברים שכדאי לדעת

../images/Emo187.gif

סיון, בת 18, מתגייסת עוד 18 ימים (וקצת). הממ מסנג'ר [email protected] (אחח..כינויים מטומטמים) דברים שלא יודעים
יש סיבה שלא יודעים אותם o_O

אני: כל האמת

מה שכדאי לדעת: אני יעל, בת 19 פלוס מהצפון המושלג. דוסית לשעבר, סטודנטית לעתיד <מיד אחרי שאני אמצא עבודה ומקום קצת יותר נורמלי לגור בו
> יוצאת בשאלה וחברה של בלו סקיי <נועם> בהווה. תוהה קשות על משמעות הקיום, אם בכלל, וממלאת את זמני הפנוי בתרגומים, אנשים,
,גיטרה, סרטים
והזיות. pleased to meet yew.
מה שרוב האנשים לא יודעים <וכנראה שלא כדאי במיוחד לדעת
>: 1. לא כל הדוסים עושים את זה דרך סדין. (השאר דרך ציפית
). 2. ציפורים בשטח עירוני מזמרות בקול שעוצמתו עד פי 12 מציפורים כפריות, כהסתגלות לסביבה שלהן. 3. ניקולס קייג' הוא אחיין של פרנסיס פורד קופולה, והוא שינה את שם המשפחה שלו מפורד לקייג'. 4. נפסל ע"י הצנזורה <הצבאית
. למה מה חשבתם
>.

../images/Emo59.gif הצתה

לא הבנתי שהדברים שאנשים לא יודעים אמורים להיות עלי
.. נו מילא. קבלו תמונה במקום זה.

shellydeez

New member
אני אני אני עונה!

ואני דווקא ארחיב ואקרא לזה:"כל מה שרציתם לדעת על המנהלת שלכם ולא העזתם לשאול".
שם: שלי
מקום מגוריי בעולם: רחובות רבתי.
עיסוק נוכחי: חיילת במשרה חלקית.
וכהמשך לעיסוק- תאריך שחרור: 26.03.04 (נכון שאתם מתחילים לספור איתי אחורה?
)
עיסוקים נוספים: כתיבת תסריטים, טיולים ברחבי ישראל וניהול פורומים בתפוז. ארבעה דברים שלא ידעתם עליי
דיז זה ממש לא שם המשפחה שלי.
אני יודעת לדבר 7 שפות.
אני מידי יום שוחה כ-3 שעות.
אני חצי איטלקיה וחצי אמריקאית. וככה כקינוח, קבלו תמונה. וזהו עד כאן
שלידיז

היי ואני אמריקאי מלא ../images/Emo3.gif

בוסטון אול דה וואי !
|כוכב|שם : אורן |כוכב|גיל : 19 וחצי |כוכב|עיר : באר שבע |כוכב|עוסק : תסריטאי , סטודנט ובעיקר לזיין לאנשים את השכל |כוכב|דברים מעניינים : עברתי ניתוח מסובך לפני פחות מחודש , והיי - אני חי

ganooov

New member
פפפפ.

פעם הבאה אני מצלם אותך. שתהיה לך איזו תמונה טובה
. (ואל תגידי לי שמישהו חשב שדיז זה שם המשפחה שלך
)

lollapalooza

New member
הא אממ שלי

לא נראה לי שאת משתחררת ב- 2004. איך לומר, זה כבר עבר...

bobby6killer

New member
Heeerres jhonny

יותר נכון בן
בן מרום,16 וחצי ממושב קטן בשרון. אני אוסף DVD,בהמשך אני יעלה את הסרטים שאני באמת באמת אוהב שיש לי... פרט שכדאי לדעת? זוג עשיר במושב בנה בית שדומה מאוד להלמ'ז דיפ משר הטבעות-שני הצריחים,ולא הספקתי לצלם אותו (כי ההורים היו בחו"ל עם הדיגיטלית),ועכשיו ציפו אותו בצבע קרם ורוד נוראי כזה שהרס את היצירה... עוד פרט מטומטם ביותר,אני אוהב את אינקאבוס(incubuse) להקה מעולה... פרט שאף אחד לא יודע? אני רוצח בלילות... אבל שששש,אל תספרו...

bobby6killer

New member
והסרטים...

Fight club The fifth element 25th houre The rocky horror picture show Resrvoire dogs The shining Band of brothers

AeroTom

New member
האלמנט החמישי אגב יצא לא מזמן-

במהדורה מיוחדת גם. וה-DVD של Fight Club כמובן אחד היותר אהובים עלי באוסף.(תואר ה-DVD האהוב שייך לגרסת הבמאי המופלאה של כמעט מפורסמים) ואני גם צריך לעשות תמונות של כל האוסף מתי שהוא...אבל זה לא מעט.

bobby6killer

New member
ב-ר-ו-ר

יצא ,Ultimate edition הגרסה הזאתי זמנית,והיא כמובן הרבה הרבה יותר טובה מהישראלית (בעע) וזה לא כל האוסף,פשוט שמתי את הפייבוריטים...

bobby6killer

New member
דר"א אם תשים לב

הפייטקלאב זה זון4,זאת קיפ קייס ולא מקרטון... מבאס!

למעלה