וואו, אני מתבלבלת כאן.

pink cigarette

New member
יסלחו לי כולם,

אבל החמוסה הזו הרבה יותר מעניינת אותי מהסרטים כרגע :) איזו מגניבה, יואו!

AeroTom

New member
Here We Go

שמי בישראל-תומר. בן 22,גר בגבעת שמואל הקטנה כל חייו. חובב קולנוע וסרטים גדול מגיל מאוד קטן... מחזיק בבית גם אוסף DVD שרק הולך וגדל עם הזמן (קישור ממש כאן) חוץ מלראות סרטים אוהב גם מאוד מוזיקה (אירוסמית' הם חלק גדול מחיי),ספורט,את הסימפסונס,סיינפלד,ספרים (צ'אק פאולניק,הרלן קובן ועוד) ועוד ועוד. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 285089129 תקווה לעתיד- ללכת ל-4 סרטים ברצף בקולנוע ולשבור את השיא האישי (הבעיה שאנשים כבר לא מאוד מעוניינים להצטרף ככל שהסרטים עולים...) פרט טריוויה על עצמי- אני פוחד מליצנים. רוצים לדעת עוד-תמיד אפשר לשאול...

tribe spirit

New member
אוקע../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני נדיה,ויש לי בזמן האחרון אובססיות לסמיילים בכל הקשור באלקטרוניקה(כללל הקשור.SMSים ומחשב
) אניוואי, אני בת 16... לומדת בכיתה י"א מגמת קולנוע
בתיכון לאומנויות ירושלים.. המממ.. שונאת לכתוב..לא שונאת,מלאת מחסומים..ולכן ב\מבואסת מהעובדה שכנראה לא יצא לי לביים בתיכון. אוהבת לצלם ולערוך,למרות שפרמייר ואני לא כלכך חברים טובים
זהו.נראה לי.יום טוב!

ganooov

New member
המממ הממ.

נחמיה, כמעט 18, פרילאנסר לעת מצוא. (מסתר
) דוס בהווה, בסיסט בעבר (לפחות עד שהבס תחזור אלי
). עיסוק עקרי: צילום (סטילז). מה שלא יודעים עלי, ולא ממש חשוב לדעת עלי: 1. אובססיבי בטירוף, להכל. החל ממילים וכלה באנשים
. 2. הברזתי כבר מהגן
. 3. הולך לראות סרטים רק כשיש סיבה טובה למה בכלל לצאת בשבילם מהבית
. 4. פעם ידעתי לפחות חמש מילים ב-30 שפות
. 5. מעולם לא למדתי שחיה
. אין לי מושג למה לא שלחו אותי בגיל קטן (להבדיל מהאחים שלי), ועד עכשיו אני מתעצל ללמוד
. 6. הייתי בלונדיני עד גיל שלוש, אבל גיליתי את זה רק שרציתי לתת לאקסית תמונה שלי כילד קטן
. (מצורפת: תמונה שלי שיכור מבושם
)

meeee

אני~~ רויטל בת 18-3חודשים מפ"ת אממ דברים שלא יודעים עלי... אני מטורפת ברמה אני אוהבת לאכול גבינה עם האצבע אני אוהבת לראות עם אחי הקטן סרטי וולט דיסני חחח מסנגר[email protected] icq 291588400

SaintJohn

New member
אז ככה:

שם: נועם
מגורים: באר-שבע
עיסוק נוכחי: סטודנט באונ' בן-גוריון כמה דברים שלא ידעתם, חוץ מכמה יחידי סגולה:
אני מנהל את פורום אירוסמית'
בזמני הפנוי אני אוהב להתאמן בחדר כושר ולתופף, ולצערי אין לי זמן פנוי
אני גר בבאר-שבע בגלל הלימודים, אבל במקור אני מרעננה

pink cigarette

New member
עונה לאתגר של עצמי:

קצת עלי (אני אני אני!) - אני קני, בת 17 וקצת (באמת קצת). לומדת בביה"ס נפלא במגמת קולנוע, וזו השנה האחרונה ואני בוכה (תראו! --->
). נושמת מוזיקה (וניקוטין) וחיה בעיקר על קולה. כותבת כל הזמן. אה. אני גרה בחור-תחת (שש, לדבר יפה) קטן וירוק בצפון, יש לי נוף נפלא על לבנון. דברים שאנשים בד"כ לא יודעים: - במקור, אני בכלל מירושלים. - אני לא אוהבת את הסמיילי'ז של תפוז, ומשתמשת בהם לעיתים לא רבות. בכלל, אני לא מתה על סמיילים ברוב המקומות. - אני לא מגדלת ציפורניים, הן גדלות לבד. - יש לי שבעה חתולים. - מערכת היחסים הרצופה הארוכה ביותר שהיתה לי אי פעם היתה באורך של שלושה חודשים (ויום) ונגמרה אתמול. הכי ארוכה ולא רצופה - שנה וחצי. אני חושבת שאלו חמש עובדות באמת לא מעניינות, אבל אנשים לא יודעים אותן. מילא. אה, אוסיף עוד אחת על חשבון הבית - מלבד כמה יחידי סגולה בפורום שלא אגלה את שמו, אף אחד לא הצליח, עד היום, להבין את משמעות החתימה שלי.

zoetrope

New member
נו טוב...

אביחי, בן 25, מחיפה. נושם יותר מוזיקה וניקוטין מקני ונגמלתי מקולה. בערך. טוב אז לא אבל לפחות אני שותה פחות מפעם. עובדות? יש לי אחת מעציבה: שלשום נסתיימו השבעה לסבתא שלי, השנייה שנפטרה בפחות מחצי שנה. נגמרו לי הסבתות. התקבלתי לבי"ס לתסריטאות בגיל 17. בגיל 18 הלכתי ללמוד קולנוע במקום צבא. לימדתי תקשורת לבגרות במכון בחיפה והייתי היחיד שדיבר עם התלמידים באייסיקיו. אני לא מסוגל לשתות מים ויש לי אובססיה לדברים מתוקים. אני כותב באנגלית יותר טוב מאשר בעברית. אני מאוהב בברלין. הייתי הלקוח הראשון של נאפיס חיפה.

למעלה