וואו התגעגעתי
LOL

שעטנז

New member
אני???

ההיפך!! זו שני, נכון?! כשאני כותב לך את לא עונה, אולי את לא רואה... כנראה יש לך מישהו אחר... אין מצב שאני סתם לא עונה
גם אלייך התגעגעתי!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif גמנננננייי|!../images/Emo24.gif LOL

דפנטליי.. התגעגעתי לLOL הזהההה
ממצבבבבב..??

גם אותך ראיתי מציאותית

רוצה שאגולל את סיפור ההיכרות הרומנטייייי, המרגששששש וסוחט-הדמעותתתת שלנו?

כן ..

לצערי אלו היו פעמיים .. מנסיבות לא ברורות שלא ביקשתי שבכלל תבואי העיקר שהזדעזעתי

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif שירשרה אליי

דיברה אליי התכוונה אליי [
]

הרי לא ידעת שאף אחד לא מדבר לרינת

אולי רק על רינת, וגם זה מוטל בספק. לכן, בכדי לא להיוותר בדד, היא נדחפת לדיאלוגים של אנשים אחרים, ומקשרת אותם אליה. ובכלל-רינת, כמה שקרים כתבת בהודעה אחת. הרי אוביווווו שרצית לראות אותי, לכן עקבת אחריי. בסתר ליבך ונטיותיך המיניות , את השתוקקת לכך! הבעיה, שהרצון העז שלך-לא היה הדדי. הדבר האחרון שבא לי לעשות הוא לשזוף עיני בך וביצור השני. רק להיות ברדיוס 8 מ' ממך זה בעעעעעעעעע

הרי דנ'לה

את יודעת שלא רציתי לראות אותך .. פשוט אמרתי לחבר הוירטואלי .. או הריאלי שלך שאני בעזריאלי והוא רצה להיפגש מכיוון שהיה לו חשבון לא סגור עם מזי .. אני חושבת שהוא התכוון לעשות למה משהו אבל אני רואה שהיא זאת שהייתה החזקה
ובכלל לא אמרו שאת באה , לא היה ברצוני לראות אותך יקירתי , אני לא רדפתי אחריך אלו היו חברותיי ובלית ברירה הלכתי אחריהם מכיוון שזה היה משעשע אבל ראית בעצמך שאפילו לא נגעתי בך ובכלל את משחקת אותה מאחורי המסך אבל במציאות רק הסתתרת מאחורי האדון שלך או חבר שלך [?!] בקיצור את זו שבאת לראות אותי אני לא זו שבאה לראות אותך או שבכלל רצתה לראות אותך רק להתקרב אלייך זה היה בעעעעעעעעעע
שינייך הצהובות .. מתוקתי הגיע הזמן לצחצח שיניים או שגם לזה אין תקציב?! לבושך הגרוזיני והדוחה .. גובהך הדרדסי שאת מנסה להסתיר אותו עם פלטפורמה של 20 [!?] סנטימטרים או יותר .. אני בספק אז לפני שאנוכך מדברת עליי הסתכלי במראה , תספרי עד 10 ותחזרי לפה

° M A Z I °

New member
חחח כל מילה נכונה

רינת את לא מעודכנת הדרדסית עם השיניים הצהובות והערפדיות ורז לא מדברים

° M A Z I °

New member
חחח כל מילה נכונה

רינת את לא מעודכנת הדרדסית עם השיניים הצהובות והערפדיות ורז לא מדברים
LOL

למעלה