תגובות לכלל האינפנטיליות
הדבר האחרון שרציתי-הוא לראות אותכן, זוג גורילות מיוחמות שכמותכן. אני לא חושבת שבתור וונאבי אבריל לאבין+ערסטייל, למישהי מכן יש זכות להעביר ביקורת על מחלצותי. להזכירכן, מזי לובשת עניבה ורינת הולכת עם כל הגוף (האנורקסי-מבחיל) בחוץ ומתעטרת בצמיד הגאווה. ואני לא מתפלאת שרינת ומזי מתעטרות בצמיד-גאווה תואם, מאז ומתמיד הן לא התנהגו כסטרייטיות לכל דבר. רינת, את ת-מיד נגררת, נשפטת והולכת אחרי החברות שלך, ואם היית נוגעת בי, הייתי מפרקת לך את הגולגולת. וזה עצוב שאת כ"כ מסכנה ונגררת.. אבל כבר ממש לא מעניין אותי. עייפתי מלהתמודד עם הכסילות המשוועת שלכן. ברור שאיני יכולה להתמודד פיזית עם מזי(ע), היא וואחד גורילה. ככה זה, כשאין שכל-היא משתמשת בנתונים הפיזיים המרשימים שניתנו לה. נכון, אני נמוכה, וזה באמת לא משהו, אבל לפחות אני לא מחליאה כמוכן פנימית. ובכלל-אפילו שאני נמוכה, וחזותי אינה מרהיבה, מאז ומתמיד, היא היתה הרבה הרבה יותר נורמלית משלכן, כי אתן פרחיות בערססססטייל, שבטוחות שהן דומות לאבריל לאבין, בעוד שהן אינן משתוות אף לא לאחוריה של עלמת החן. זוג יצורים תכני את מולידיך משכבר הימים, שנענשו-בך. ויחסיי עם רז אינם מעניינך.. מרוב שאת נוברת בחיים של אחרים-אין לך חיים משלך.