וואו התגעגעתי
LOL

תגובות לכלל האינפנטיליות

הדבר האחרון שרציתי-הוא לראות אותכן, זוג גורילות מיוחמות שכמותכן. אני לא חושבת שבתור וונאבי אבריל לאבין+ערסטייל, למישהי מכן יש זכות להעביר ביקורת על מחלצותי. להזכירכן, מזי לובשת עניבה ורינת הולכת עם כל הגוף (האנורקסי-מבחיל) בחוץ ומתעטרת בצמיד הגאווה. ואני לא מתפלאת שרינת ומזי מתעטרות בצמיד-גאווה תואם, מאז ומתמיד הן לא התנהגו כסטרייטיות לכל דבר. רינת, את ת-מיד נגררת, נשפטת והולכת אחרי החברות שלך, ואם היית נוגעת בי, הייתי מפרקת לך את הגולגולת. וזה עצוב שאת כ"כ מסכנה ונגררת.. אבל כבר ממש לא מעניין אותי. עייפתי מלהתמודד עם הכסילות המשוועת שלכן. ברור שאיני יכולה להתמודד פיזית עם מזי(ע), היא וואחד גורילה. ככה זה, כשאין שכל-היא משתמשת בנתונים הפיזיים המרשימים שניתנו לה. נכון, אני נמוכה, וזה באמת לא משהו, אבל לפחות אני לא מחליאה כמוכן פנימית. ובכלל-אפילו שאני נמוכה, וחזותי אינה מרהיבה, מאז ומתמיד, היא היתה הרבה הרבה יותר נורמלית משלכן, כי אתן פרחיות בערססססטייל, שבטוחות שהן דומות לאבריל לאבין, בעוד שהן אינן משתוות אף לא לאחוריה של עלמת החן. זוג יצורים תכני את מולידיך משכבר הימים, שנענשו-בך. ויחסיי עם רז אינם מעניינך.. מרוב שאת נוברת בחיים של אחרים-אין לך חיים משלך.

° M A Z I °

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב טוב דנל'ה חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יישן אבריל לאבין חחחח חחחחחחחחחחחח רחמים עליך רחמים
lol

כנסי

לפי מה שאני ראיתי את זו שבאת לראות אותנו ובכלל לא ביקשנו והנה הוכחה לפיצול אישיות או שאת לא יודעת מה להגיד "זוג גורילות מיוחמות שכמותכן" "ורינת הולכת עם כל הגוף (האנורקסי-מבחיל)" בהתחלה את קוראת לי גורילה , ואחר כך את אומרת שאני אנורקסית ואם אנחנו מעותרות בצמיד גאווה ועוד תואם זה מכיוון שאנו חברות או בניגוד אלייך מודעות לאופנה .. או לפחות האופנה כאן בבאר שבע לעטור תכשיטים בצבעי הגאווהוזה לא מסמל שום דבר חריג. דנה-אני אף פעם לא נגררת , לשום דבר ואם הלכתי זה רק כדאי לראות איך הן מציקות לך! , ואם הייתי נוגעת בך [?!] היית מפרקת לי את הגולגולת [?!] חה חה חה הרשי לי! אכן ראיתי איך מזי נגעה בך , ועיצבנה אותך והדבר היחיד שעשית זה היה לברוח ולהסתתר , זה עצוב כמה שאת משחקת אותה גיבורה גדולה מאחורי המסך. תאמיני לי גם אני עייפתי ממך כי הרי את לא מזיזה לי בגרוש . את לא יכולה להתמודד פיזית עם מזי? אז איתי את כן יכולה? עשי טובה את סך הכל פחדנית ומרגישה מלכה אבל רק וירטואלית וברגע שמגיעים לחיים הריאלים את מתנהגת כמו שפנפנה נירוטית שהדבר היחידי שעושה הוא להסתתר ולשתוק! ברגע שמזי רק פנתה אלייך לא ענית לה .. כי את פוחדת! אכן , את גמדה וזה באמת לא משהו , אבל מחליאה פנימית כמונו [?!] המחליאה היחידה פה זו את שגורמת רק למריבות בינך לבין האחרים , מקללת בכל צורה שהיא . אכן חזותך ממש אינה מרהיבה , ואם אנחנו פרחות , אז מה תגידי על הפרחות שבאמת?! דארלינג , תפסיקי להמציא דברים ברגע שאין לך מה להגיד כי אנחנו האחרונות שקרובות בכלל להיות פרחות , אני אף פעם לא חיבבתי את אבריל לאבין וחביבתי למה את מכלילה ? בהתחלה מזי כן חיבבה את אבריל , וניסתה להיות כמוהה במידה חלקית [בלי להעליב] אבל מה זה קשור אליי? אין לך מה להגיד , אז שוב את אומרת דברים שכאלו .. היצורה המבחילה היחידה פה זו את , ויחסייך עם רז באמת לא מעניינים אבל בפעם הראשונה [!!!!!] שמישהו רק ירק לכיונך .

Flash Button

New member
גם אני ראיתי אותו../images/Emo3.gif

והוא אפילו פנה אליי..בלי לדעת שזה אני!

למעלה