שירי´לה,
הי חמודה, איך המרגש? יש שיפור? אני מבינה שכבר קצת יותר טוב- איזה כיף לשמוע!!! גם אני מרגישה יותר טוב- השפעות השמש מתחילות להתפוגג והשפעות המנוחה תופסות את מקומן.. לגבי מחירי הטיפולים, אז ככה - אני די מומחית למחירים (לפחות באיזור המרכז..) ולכן אני אכן יכולה לעדכן אותך. במידה ומדובר בטיפול אחד (לא משנה איזה) של 50 דק´ המחיר הוא בסביבות 200-250 ש"ח. מדובר בטיפול הניתן בספא, שם בד"כ את נהנית גם מהאוירה, כיבוד קל ומקלחת לאחר הטיפול. ישנם מס´ מקומות שבהם תמורת 280 ש"ח ניתן לקבל טיפול כנ"ל (50 דק´)+ טיפול משלים (בד"כ טיפול פנים, או כל טיפול אחר) האורך 30 דק´. אופציות זולות יותר, בד"כ למי שמוכן לוותר על כל ה"מסביב": 1. טיפול בבית של המטפל או בביתך (מומלץ רק אם מכירים מישהו ספציפי, שיודע את העבודה...)- בד"כ בסביבות 150-200 ש"ח, לפעמים אפילו פחות. 2.טיפול בקליניקה השייכת למוסד כלשהו- לדוגמא, מרכז הספורט של אוניברסיטת ת"א או הקליניקה של בתי הספר לרפואה משלימה (מדיסין,לדוגמא). המחירים הם בסביבות 120-200 ש"ח ובד"כ יש הנחות לסטודנטים. 3. טיפול דרך קופ"ח- לכל קופת חולים ישנן מרפאות של רפואה משלימה ובהן ניתנים כל סוגי הטיפולים במחירים הרבה יותר זולים. מה שכן, בקופ"ח לא מדובר ב"טיפולי פינוק", כמו שקוראים להם בד"כ בספא, אלא טיפולים לבעיות מסוימות. לדוגמא, טיפול בכאבי ראש או בכל בעיה אחרת. קודם כל את נפגשת עם רופא קונוונציונלי שיש לו גם התמחות ברפואה אלטרנטיבית והוא מייעץ לך איזה טיפול לקבל. זהו יקירתי, מקווה שעזרתי. דרך אגב, אם את מחפשת פרטנר- אני תמיד פה... שיהיה לך המשך יום מצויין ותרגישי טוב, אילנית.