וואו, פורום מדליק חחח...

וואו, פורום מדליק חחח...

שלום, אני בן 18 - יליד הארץ, אבל המשפחה עלתה מאירן.. אמא משירז וכרמן, אבא מיזד. אני דובר את השפה...וואו, פלא למצוא פורום שכזה בתפוז! מגניב ביותר~!

niya

New member
היי looking4coolname וברוך הבא../images/Emo24.gif

קודם כל, לגבי הניק שלך - נראה שכבר מצאת "cool name" ושנית, מה עוד ת'ה מספר לנו על עצמך? תתגלגל אחורה כמה דפים, יש שרשור היכרות שאתה מוזמן להעתיק ולתוב על עצמך
איזה יופי שאתה דובר את השפה
אני לא
ואנחנו משתדלים כאן לתרגם כל מה שאנחנו כותבים בפרסית.... ו...כן, עוד משהו קטן, רגע, שאפ'חד לא יגלה בוא, בוא למטה נו, ת'ה בא? ששששששששששש שאפ'חד לא ישמע וידע... ס'תכל לצדדים... רק רציתי להגיד לך, ששששש, ת'ה שומע, הפורום הזה לא סודי
, מותר לך לגלות לכוווווווווווווווווווווווווווולם, כל מי שנראה לך במשפחה (וגם מי שלא נראה) וגם מי שלא במשפחה

פרויז1

New member
בונה' ! טפט טפו השירזים בפורום,

הולכים ומצטרפים אלינו. תספר על שם המשפחה שלכם, מאיפה אתם פה? האם ההורים היו בטהרן? איפה? פה היו אי אלו תגליות של קרבה..

חח...

למרות שאני יודע שאולי יכול להיות קשר משפחתי, אני מעדיף לשמור בפרטיות על השם משפחה שלי..

פרויז1

New member
טוב. צפר שדברים אחרים.

לאו דווקה ספציפיים שיזהו אותך. זה בסדר ומתקבל גם בהבנה. רוצה שיר פרסי ? זַמָר פרסי מסויים? תבקש.

חח.. הלכתי אחורה בפורום...

ושמתי לב שאתה מאתגר את חברי הפורום במילים בפרסית ומבקש מהם תרגום לעברית.
נראה אותך מאתגר אותי, חחח... הגיע אליך עכשיו דובר פרסית. נסה אותי.
ורציתי לדעת האם למנסור יש דיסק חדש?
ראיתי קליפ שלו בערוצי אירן, ואני כזה: "אעעע, זה שיר שאני לא מכיר!!!!"

פרויז1

New member
קודם כל קח כמה דברים נהדרים.

ואחר כך נדבר על משתרצה - כולל منصور . יש פה יותר מ- 50,000 שירים וקליפים פרסיים. וקיימת שם מקלדת פרסית. תכתוב בעזרתה בראש הדף הזה
יש פה כל משתרצה - ובד"כ תקבל. למשל אתה יכול לבחור לך מבין 7 מנצורים איזה מהם שתרצה. ולא אאתגר אותך באופן קונבנציונאלי. כי אנחנו יותר חכמים מהרגיל! אתה תצטרף אלי ותתן תשובות לשאלות החברים/ות, ואולי תמצא פה חברה פרסייה ונעשה חתונה פרסית. ותישאר אתנו, ותגיב פה לכולללם !!!

shlomo10

New member
אני לא מצליח לשמוע את השירים

משהו יכול לתת לי USER כדי שאוכל להכנס ולשמוע

shlomo10

New member
לא ירדתי לגמרי לסוף דעתך...

איך שומעים שירים באתר , תכלס? צריך יוזר?

shlomo10

New member
הוראות הפעלה

קודם כל יש למטה אופציה לגרסה באנגלית שזה סבבה דבר שני אחרי שבוחרים זמר ומופיע לוח עם כל האלבומים שלו, מתחת לאלבום ישנו חץ קטן ובלחיצה על החץ מפעילים את קובץ המוזיקה, לא ללחוץ על התמונה עצמה כי משם לא הצלחתי לשמוע שום שיר, אם משהו כן הצליח אני אשמח לשמוע גם....

למעלה