וואו, פורום מדליק חחח...

niya

New member
בעצם, הכי פשוט:-../images/Emo178.gifP../images/Emo194.gif

ללחוץ כאן

shlomo10

New member
רק בשמחות!!!

איזה ד"ר ואיזה נעלים, יש עוד זמן...:) שיר נחמד שמצאתי ואני חורש עליו בלי הפסקה...

פרויז1

New member
אחלה שיר אח שלללי !!!

אצלנו הפרסים, מקובל לכבד את הזולת.דבר נראה מוגזם בעיני הצופה מן הצד : סטודנט לרפורה מכונה בתואר של המוסמך : ד"ר. זה מקובל. בהצלחה איש יקר !!!

shlomo10

New member
מכיר את המנהג, אתה לא הראשון

אבל עדיין, קשה לי עם העניין, תפיסתית.... שמח שאהבת את השיר ותודה:)

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifהמקרה שלך הוא מקרה קל!

בתקופה שלי (עידן המזוזואיקון), מי שלמד בבי"ס תיכון שאלו אותו : ד"ר מישי תהיה רופא. והיום אנחנו מתייחסים לזה כאל : כול כולללה תיכון.

פרויז1

New member
חפש - תמצא. יש../images/Emo70.gif

אנחנו בעד עבודה קשה ששכרה בצידה, ג'ונה דלם !!!
אני הולך לבדוק לך מנצור.

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהזכרת לי עכשיו

את ההורים שלי: כשהיינו מחפשים משהו ושואלים אותם אם ראו או מבקשים עזרה בחיפוש, נהגו לומר: "תחפשי, תמצאי, אני אראה לך". דווקא לפני כשבוע נזכרתי בביטוי הזה, ולא היה לי ספק שהוא מתורגם ישירות מפרסית, והרי התוצאה, לפי אבא ואמא: "בגרט, ביוז, דנשו נוד תון" ומאחר ואני לא מצליחה לנקד בעברית הרי התעתיק באנגלית: begart, biyuz, daneshu nod tun - תחפשי תמצאי אני אראה לך (בטח הרגתי את חלוקת המילים אבל העיקר הכוונה
)

פרויז1

New member
זה קשור בגישה :

עבודה קשה - היא המתכון להצלחה. בכל תחומי החיים והחברה. היתר זה בשוליים הזניחים שהסיכויים להיכלל בתוכם בטל בשש מאות. וחוצמזה : מה שלומך היום? בבוקר יום שהאביב מבצבץ לבינותיו ומחייך לנו בחיוך מבויש מבין ענני הגשם הקלים? כן? יש סיכוי להיות סופר?

פרויז1

New member
../images/Emo46.gifנייה ! מיכושמד !!!../images/Emo46.gif

מה את לא יודעת לנקד? יאללה תנקדי כבר!!!
כל הניקוד - בשורת המספרים למעלה.מה הבעיה? תלמדי רק דגש(+) קמץ(8) פתח(7) ןצרה(5) יאלה תתכתבי אתי עכשיו!!!

פרויז1

New member
טגידו ! אפילפסיה - מהמחלות המדבקות?

מהן דרכי העברה? האם ניתנת להעברה וירטואלית גם?

דוטקצי

New member
באיזה הקשר אתה כותב את המשפט?!?

פרויז1 -פתאום אתה מגלה בורות?!? באיזה הקשר אתה כותב את המשפט?!? אפילפסיה - מהמחלות המדבקות?‬ הפרסים השקיעו הרבה אנרגיה בלהסתיר את התופעה,אם היה למישהו במשפחה, למה שאלתה את השאלה הזו?

פרויז1

New member
לא אפילפסיה אלא פרקינסון (טעות שלי).

והתשובה בשורה האחרונה של הודעתי הקודמת. ואם בכ"ז נדרש פתרון, נחשב את זה כחידה מס' 7.

למעלה