וואו

בלקר

New member
וואו../images/Emo99.gif

איזה פורום גדול. אני מתרגשו, אני נחנק מדמעות. אפשר להיצטרף? יש לכם כאן דמי חבר? יש תוכניות להשטלתות על העולם?

יס באך

New member
תגיד, מה אתה מחפש בפורום

להורים גאים? מה אתה כבר הורה, והילד/ה שלך כבר גא/ה? אפשר לקבל הזבר?

בלקר

New member
אממממ

זה הכל חלק מהתוכנית שלי להשטלתות כוללת על העולם. חלק קטן וזניח ממנה היה לציין את הדעות שלי על הומים. אתה מבין, אם אני יהיה ימני קיצוני לתפארת מדינה ישראל והעם אשר חי בה, אתקדם מהר בצבא, אשטלת על ישראל בהפיכה צבעית. אוריד את ארופה ארה"ב וערב הסעודית במכה גרעינית כימית ובעלוגית. אשטלת על הנפט שבמזרח התיכון, ומשם הדרך לשליטה כוללת בעולם קצרה.

קפת

New member
לדעתי, יש פה כמה אנשים

שמאוד מאוד מעוניינים לשמוע את דעתך על הומואים.

בלקר

New member
הכל כרתוב בבלוג שלי

בנוסף יש שם את הדעות שלי על חניכים בחוגי הסיירות, מבחנים במטמטיקה, הרים, תל-צובה, ובקרוב גם על אחיות קטנות.

מועמר

New member
אחות לנו קטנה ושדיים אין לה

מה נעשה באחותינו ביום שהיא תצטרף לחוג סיירות, תתחיל ללמוד מתמטיקה, תראה צל הרים כהרים, ותקים מאחז בתל צובה ג'? אל תשכח לעדכן אותנו, בלקר. או לחילופין, שים לנו את הלינק לבלוק שלך, כדי שנוכל לקרוא מה כרתוב שם. (לא איטונג - לא קונה)

בלקר

New member
אמממממממממממ

אני בטוח שעם תלחץ על השם שלי(כל למצוע אותו, אחרי הכל הוא היחיד שמודגש), תירא ממש למטה בפרטים שלי, קישור לבלוג שלי.

קפת

New member
אני אומרת - זה מגלומן אמיתי

בטוח שהשם שלו הוא היחיד שמודגש. בלקר, יש לך טעות. השם שלי הוא היחיד שמודגש! וגם אם לא, אז כן.

יס באך

New member
ואני אומר

שכדאי שגם מגלומנים ייעזרו בתוכנת בדיקת שגיאות=כתיב, כי מה שקורה אצל הבלקר מזעזע עד למאוד. וכן, אני יודע, שיתכן ועוד שניה ייאמר לנו שיש "אישור מניצ"ן, משרה"ח" לזכות לכתוב בשגיאות כתיב. ומעבר לכל, הבלוג שלך בלקר משעמם .

בלקר

New member
הבלוג שלך משעמם!!!

הבלוג שלי גאוני!!! חוץ מזה יש לי דיסגרפיה(גם לא לאנשטיין היתה, אבל הוא דביל לידי), אז מותר לי לחטוב אם שגעוט קטיב!!!

יס באך

New member
זהו שאמרתי

מייד שולפים ונשלפים אישורים המצביעים על כך שהכותב לא אשם, יש לו דיסגרפיה. היי בלקר, מי שכבר יודע שיש לו דיסגרפיה משתמש בתוכנות איות. ובאמת אתה משעמם.

gidi ahronovich

New member
אני מוכן להשאיל לו

את צג הברייל שלי בתח שזה יאזור לו אם שגיאוט הקטיב צג ברייל זה בידיוק מה שהוא צריך גם תחשבו איזה שימום מסוים הוא יכול לעשות בנקודות המיתחלפות ובטח הוא לא ישתמש באצבעות שלו לקריאה

gidi ahronovich

New member
ומה זה?

&^%&^%*&*&*&*&*_______+++++&&&** מה לא זהית? זאת בחורה ערומה בברייל בשבוע הבא אציר לכם שמיים ים ביית אבא אמא וכלב

בלקר

New member
שתוק, פריק כחול!!!

רק השם שלי מודגש בשחור יפה(הייתה תקופה של שבוע, שהשם שלי היה אדום בפורום "תלונות וקיטורים"), אתה סתם פריק כחול! חוץ מזה איזה פרום עלוב, יש כאן רק מנהל אחד, אני התרגלתי בתלונות וקיטורים לערבה.

קפת

New member
אלוהים שתשמור

בוא, בלקר, בוא. אני מוכנה לגדל אותך בפנימיה הספרטנית שלי בתור Teenagerמחמד. אני ארשה לך ללחוך את חלקת הדשא שלי ברקיע השלישי (חמישה כיווני אוויר, נוף לכס הכבוד), לכבס לי גרביים, להצטנף בפאתי מיטת המסמרים שלי ולסרוק את בשרי בקילשון מלובן (מזכרות שהבאתי איתי מהעולם התחתון, אחרי שקודמתי. יש הרגלים שקשה מאוד להפטר מהם). אתן לך את המפתחות למקרר הפורמלדאהיד שלי, ואלמד אותך לטעום טעימות בסגנון עדות הפלצנים. רק אם תבטיח לא לירוק. אני אסרוג לך סוודר בקיץ, וחוטיני בחורף. ובמו ידי אתן לך טיפולי חוקן שלוש פעמים ביום. מה שלא יהרוג אותך, בלקר היקר, לפחות יחשל לך את המעי הגס. אמת דיברתי.

למעלה