וואו

ילד, של מי אתה? מה אתה עושה פה?

יש דמי חבר שנשגבים מבינתך או מהכנסתך. אנחנו לא אוהבים פה ילדים שלא מנסים ללמוד אלא מתחבאים מאחורי אישורים שנותנים להם לגיטימציה להיות אהבלים. אין לנו בעיה עם דיסלקציות, יש לנו בעיה עם השגיאות שלך שמהוות תירוץ לכל אהבליות שאתה מבקש לעלות על הכתב. ואתה לא מודגש, זה סתם כתם על המסך שלך. פרט לכך, רצית לחלוק איתנו עוד משהו?

שכחו אותי בבית

מאו צה טונג נסע למאלזיה ויש לי פתאום חופש לעשות שיגועים ולא להחליף תחתונים וגם לגלוש באתרים של גדולים. מה הולך פה? הבן אדם נוסע ללוקיישן בניקרגואה לצלם את "קרע אותי צ'ה גווארה" ואחרי שבועיים חוזר ומגלה שנהיה כאן בית זונות. כל מיני בלקרים עם חצ'קונים לא מתנהגים יפה ומסתכנים בהופעה בסרטי דומיניישן (פרוייקט צדדי שאני מריץ עם גילה קצב). מה שגורם לטחורים שלי להתנפח מעבר לסטנדרט זה הנפנוף ב'בלוג'. בשנה האחרונה, כל תולעת עם גישה למקלדת ואוצר מילים של אלפוני פותחת בלוג ושוקלת להחליף את השם ליוספוס פלביוס. חלאסססססססס. "כנסו לבלוג" עאלק... לא תודה, כבר קראנו את גליון 'שער' האחרון.

ובאותו נושא...

השתמשתי בנשק יום הדין (COPY PASTE) על מנת להביא קטע קצר מבלוג אשר לא פחות ןלא יותר מתפרסם היון בעמוד השער של תפוז כפרומו: תחילת PASTE: בבלוגים ... מחר תמיד תזרח השמש... הכירו בצ´ט, עברו למייל וטלפון. חי בתחושה שמצא את אהבת חייו. ניסיתי לומר לו שהיא מניפוליטית סיום PASTE. ואני ניסיתי לומר לה שהיא חתיכת סתימה...

לא מסוגל להתאפק

בבעיות בגיל ההתבגרות ... אני לא מזיקה לעצמי! אני לא דופקת חשבון. יוצאת למסיבות כל שבוע. חברות טוענות שיצא לי שם של שרמוטה. שיעזבו אותי! כתבה / קהילה אני חושב שאני מכיר אותה, שרמוטה...

קפת

New member
ומאחר והחלטת להפוך ולהיות

כתבתנו לענייני בלוגים וכתיבה קלוקלת, אולי תעשה את זה ביג טיים, ותביא אותה בהודעה חדשה: מסע הטרמפיסט לגלקסיית ההתבגרות? כי פה, אתה מטפטף כמו קשיש עם פרוסטטה מוגדלת, ואפחד חוץ ממני (כנראה) לא מריח ולא רואה. יאללה כרוב יאללה. אגב, רכשתי את הקלטת החדשה שלך: גברים שעירים יודעים מה הם עושים. אבל לא הבנתי את הסוף של הסרט. אפשר הזבר?

בקרוב הסרט

כוס אמא של האחות נחמה. אני מנסה להוציא ממנה בכח איזה אות חיים יבשושי וזובי! שום דבר. מה ביקשתי כבר? מסר אישי? אני לא מעז לחלום על הפריווילגיה הזו. לפחות באה הקפת ובאמתחתה קצת תשומי קל לעיכול. רק שהיתה חייבת להכניס גם משימות והוראות ופקודת מבצע. אי אפשר כבר להנות משום דבר בחינם. תזדייני בסבלנות, זה יגיע בסוף השבוע. לגבי הקלטת, לא הבנת כי צינזרו את הקטע של החמור, הנבלות האלו מהמשרד לפיקוח על סרטים דוברי נאצית. תנסי למצוא את הסרט בשוק הכרמל שם אין צנזורה ואין בטיח.

קפת

New member
אתה באמת חושב שיש לי זמן לחטט

בשוק הכרמל? תן איזה תקציר של הקטע עם החמור. מה יש, גמלי מגיע ליהנות. ופה אינשומדבר חינם. ותזדיין אתה בסבלנות.

אם לא בשוק אז לפחות באף

זה קטע קלאסי בו הכוכבת צופה בטלוויזיה בדירתה כאשר פתאום מופיע באופן אותנטי לחלוטין חמור בדלת. הוא מבקש להשתמש בטלפון ומכאן העניינים מתחילים להתחמם. היא מיד מתחילה ******** בזמן שהוא מכרסם את עציצי הנענע שלה. לאחר מכן שניהם ********** ו *********** עד לרגע בו, בליווי מוזיקה קצבית, שניהם *********. לאחר מכן כמובן הוא ********* לה תוך נעירות רמות. בסוף היא מבקשת ממנו שיוריד את הזבל לפני שהוא הולך. ה******** זה לא אני, זו גילה קצב ביקשה ממני.

בוא, מותק

הכנס למרפאה שלי. שכב על שולחן הנתיחות. נוציא לך את המיזנטרופיות חת-שתיים, ללא הרדמה אפילו. ואם הניתוח יעלה יפה, נשתיל לך קצת קומון-סנס און דה האוס. סתם המלצה חמה: אם אתה חייב לענג אותנו בפניני התבונה שלך, כתוב אותם במעבד תמלילים עם בודק-איות, ולאחר שתיקנת את כל התאויוט (לא אמור לקחת יותר מיום-יומיים), גזור והדבק במקום הרצוי.

למעלה