וואו.

וואו.

אני אחרי האזנה מהנה של האלבום החדש. בואנה, החבר'ה השקיעו. אבל מה - זה השקיעו. החל מכל שיר ושיר ועד לעטיפה והחוברת ליריקס. איזה מילים. איזו עוצמה. וכמה דיבורים על יום הדין, מלחמה ביולוגית, עירק, איראן, קוראה וכו' וכו'... רק היה משהו אחד שממש בלט לי. בשיר Blessed Are The Dead מדברים על ארבעה פרשים (שאגב, גם מצוירים על העטיפה מתחת לדיסק), המביאים תוהו ובוהו, מלחמות ואבדון ועל איזה אפוקליפסה. דבר ראשון, גם השיר של מטאליקה The Four Horsemen מדבר על אותם ארבעה פרשים? דבר שני, תגידו, אני היחיד שארבעת הפרשים האלו מזכירים לו כמה פרקים באקס - מן שבאו ארבעה פרשים שהביאו מחלות ואבדון? וגם האפוקליפסה הזה משם...אני אתרגם ואבדוק. אני כמעט בטוח בזה בגלל שבמכתב שדייב כתב למעריצים בחוברת ליריקס של קאוונטדאון הוא כתב שהוא הושפע מהדמויות של "מארבל" (חברת הקומיקס יוצרת ספיידרמן, אקס - מן, המעניש ואם אני לא טועה גם סופרמן) בכתיבת השירים Holy Wars...The Punishment Due (מ"המעניש" - The Punisher) וPsychotron. אולי הם הושפעו גם פה מאקס - מן. בקיצור האלבום מלא השקעה מתחילתו ועד סופו. הלחן נהדר, והמלל מעולה.

ודרך אגב,

לחובבי הסדרה "24", בחוברת ליריקס גם כתוב "מכתב" מ"ג'ק באוואר - סוכן מיוחד ביחידה נגד טרור" שכותב מהעתיד על זה שממשלת ארצות - הברית והאו"ם נכשלו וסתם שיחקו בכל התושבים בעולם, ולא עשו כלום, רק דיברו, ועכשיו אלו זמנים של טרור וכל המדינות לוקחות צדדים ונלחמות אחת בשנייה, וכולם צריכים להאמין למגהדת'. הזוי.

Piposhim

New member
ארבעת הפרשים זה משהו מהנצרות

עדיף לא להאמין לדברים שבאים מהנצרות :)

לא אמרתי שאני מאמין לזה.

אמרתי שזה הזכיר לי את אקס - מן. רגע, אז גם אקס - מן לקחו מהנצרות את הרעיון של ארבעת הפרשים?!

StaffordshirE

New member
סחטיין על תשומת הלב שהשקעת באלבום הזה

הלוואי כולם היו שמים לב לזה כמוך, למרות שהאלבום מצליח לא רע גם ככה

עוד דבר

אני היחיד שחושב ששירים כמו וושינגטון איז נקסט ונוור ווק אלון יותר טובים מגירס אוף וור שכולם מתלהבים ממנו?!

StaffordshirE

New member
לא אתה לא היחיד..

גם אני חושב ככה, וושינגטון ונוור וולק אלון הם שני השירים הכי אהובים עליי בכל האלבום..

גם אני חושב ככה../images/Emo45.gif

ארבעת השירים שהכי אהבתי הם גירס אוף וואר וושינגטון איז נקסט סליפווקר ונוור וולק אלון

גם שלי

למרות שגם You're Dead וBlessed Are The Dead וPlay For Blood ממש לא רעים. גם הגרסה החדשה של A Tout Le Monde מעולה. משום מה Burnt Ice וAmerikhastan לא מושכים אותי יותר מדי...למרות שגם הם לא שירים גרועים.

מה?!

למה?! ממש אהבתי את הגרסה הזאת! הסולם לדעתי נשמע יותר טוב, קריסטינה סקאביה ממש מוסיפה, למרות שזה נותן לשיר משהו קצת..אממ...לא אופייני להם, לא?! בכל מקרה, רוצים לקבוע מפגש שם לפני ההופעה (או אחריה...)?!

JumpInTheFire

New member
לא נראה לי שזה יעבוד

חלק ינסו לתפוס מקום מקדימה וחלק יגיעו מאוחר לי זה לא משנה, אפשר לנסות
וממש ממש לא אהבתי את הגירסה הזאת. השיר המקורי ממש חזק! והסולו ממש נהרס, כל ה'עוצמתיות' שלו ירדה.. לא אהבתי את הקטע שזה מהיר יותר והאמת גם שאני מעדיפה את מאסטיין לבד

חח הגרסה לא רעה בכלל

אבל בסופו של דבר נמאסה אחרי כמה זמן והגרסה המקורית לא, הם עשו את זה די פופ ויותר מהיר כזה. וגם הגיטרה בהתחלה שאמורה להיות אקוסטית כמו במקורי, היא נשמעת כמו גיטר פרוXD

יש אולי משהו במה שאתם אומרים...

אבל בכל מקרה השיר די פופ וקיטשי כזה. אני משמיע את זה לידידות שלי ששומעות פופ והן אוהבות את זה (ואת כל השאר לא). השיר בכל מקרה לא עוצמתי מדי, חוץ מהגרסת הופעה של Rude Awakning ששם הוא מפסיק עם הקטע האקוסטי והפך את הקטע עם הדיסטורשיין לממש עוצמתי! וגיטר פרו?! חחחח הרגת אותי!

זונע

New member
האהובים שלי

פריי פור בלאד!!!! וושינגטון איז נקסט סליפווקר גירז אוף וואר נוור וואק אלון לא יכול לסדר אותם חוץ מזה שפריי פור בלאד הכי טוב לדעתי...

JumpInTheFire

New member
גם אצלי כתוב פריי פור בלאד

אבל זה באמת פליי... אל תסמוך על האינטרנט, אורי P: וזה שיר ממש טוב!

למעלה