כן עכשו הבנתי שזה פליי כוסאמא של האינטרנט...
R R u s t I n P e New member 2/7/07 #28 היא כתבה "פריי"! וזה לא שיר מי יודע מה.... חמוד, את זה לא שללתי, אבל לא התלהבתי ממנו יותר מדי....
P Piposhim New member 2/7/07 #18 אני אהבתי את Sleepwalker, United abominations, A tout le monde, washington is next, ýou're dead
R R u s t I n P e New member 2/7/07 #22 כן, גם יונייטד אבומיניישנס שיר מעולה, והדיבורים בהתחלה שלו (לא השירה, המכשיר קשר הזה), זה איזה עמוד בחוברת ליריקס! זה מטורף!
כן, גם יונייטד אבומיניישנס שיר מעולה, והדיבורים בהתחלה שלו (לא השירה, המכשיר קשר הזה), זה איזה עמוד בחוברת ליריקס! זה מטורף!
R recoil New member 2/7/07 #19 וושינגטון איס נקסט .. לפי דעתי, השיר הכי יפה באלבום החדש. גם ל SLEEPWALKER לא חסר
N NYMets Man New member 2/7/07 #24 גירז אוף וור נורא סתמי גירז אוף וור טה נה נה גירז אוף וור טה נה נה גירז אוף וור טה נה נה אבל זה שיר מגניב אחרי הכל... וושינגטון איז נקסט לוקח, בכל אופן
גירז אוף וור נורא סתמי גירז אוף וור טה נה נה גירז אוף וור טה נה נה גירז אוף וור טה נה נה אבל זה שיר מגניב אחרי הכל... וושינגטון איז נקסט לוקח, בכל אופן
R R u s t I n P e New member 2/7/07 #29 חחח כן, גם אני השתגעתי מה"גירס אוף וור....גירס אוף וור..." הזה... די מעצבן...
U Under the GUN New member 2/7/07 #25 סופרמן לא ממארבל, הוא מDC <סליחה, שונא כשטועים בדברים כאלה > מה שכן, איירון מן ודרדביל גם הם ממארבל
R R u s t I n P e New member 2/7/07 #30 אמרתי שאני לא בטוח... רואה, עדיף לומר שלא בטוחים.... ויש אולי איזו דמות של מארבל שקוראים לה Psychotron או משהו דומה?!
אמרתי שאני לא בטוח... רואה, עדיף לומר שלא בטוחים.... ויש אולי איזו דמות של מארבל שקוראים לה Psychotron או משהו דומה?!