וואו.

וואו.

היי:) לא יודע האמת מאיפה להתחיל, זה קצת מוזר לי [וואלה, אין לי מושג למה.] אז בטח אפ'חד פה לא זוכר מי אני, אבל פעם, לפני 4 שנים בערך הייתי חזק פה בפורום, קראו לי טופ סיפקרט, ואפילו מצאתי את ההודעה הראשונה שלי, לשם הנוסטלגיה:) מדהים אותי כמה שהשתנתי מאז. בכל אופן, נחדמ לראות פה כמה כינויים מוכרים:) דנה גבע סליידר וכו'. ובשביל שההודעה הזאת לא תהיה חסרת תועלת לחלוטין- אז מה אתם אומרים על סמים? בעד? נגד? האם זה עניין כימי\ביולוגי\וואטאבר נטו או שמדובר במשו שונה? פילוסופי? ואני מדבר על קלים וקשים כאחד זהו[:

Gray PaIadin

New member
נגד בגלל הנזק,

וההתמכרות שמחלישה את היכולת לבחור(מטה אותה לכיוון האפשרות עם הנזק
). גם חוץ מנזק עצמי יש כאלה שיכולים לגרום למשתמש להזיק לאחרים, מה שיותר גרוע. יכול להיות שיש כאלה שלא עושים דברים כאלה, אבל זה לא נשמע לי סביר. אסור להתעסק ככה עם המוח בלי להבין אותו מספיק, ולהנאה זה בכלל טפשי.

היכולת לבחור שאתם כלכך אוהבים פה

ידעתי שמישו יכניס את זה. כל כך צפויים:) בכולופן אני אגיב פה לכולם: דבר ראשון, אני טיפה בשוק לראות את הגישה השלילית שסוררת פה בעניין, דווקא בפורום שנושא את שם הסרט שדוגל במנטרת "אופן יור מיינד". כמו שאני רואה את זה הפגיעה ביכולת לבחור יכולה להתבטא רק במקרה של התמכרות. והתמכרות, שכיום לדעתי זה מה שמניע את העולם [כולנו מכורים.] הוא דבר שאני סולד ממנו, ולכן אני *בוחר* להוציא את עצמי מקבוצת הסיכון הזאת בכך שאני נמנע מהקשים ומכיר במגבלות שלי. מצד שני, אני גם אוהב את גישת האכול ושתה כי מרח תמות [או משו כזה], ואני גם מאוד מאמין בהשפעות החיוביות של הסמים [ופה אני מתכוון לקלים, גג טריפים.], שאכן, באופן ישיר ליתאוריית המטריקס מקשרים אותך למצב תודעה שכנרהא שלא היית מגיע אליו אחרת.

0Pandemonium0

New member
זו גישה עלובה.

אתה מוזמן לבקר במוסדות לחולי נפש ולראות עד כמה "נהנים" המטופלים לראות צבעים, לשמוע קולות, לחשוב שרודפים אחריהם ולראות מפלצות מאחורי כל פינה. וסמים זו התמכרות.

תלוי איך אתה מגדיר סם

אבל בגלל שאני חייב לעוף לישון אני רק רוצה לקחת קרדיט על זה שדנה, סלייד ושאר מיודעינו מעבר פה עימנו.

דנה^^

New member
:)

כ"כ טוב לראות פה את כולם :) ידעתי שאיחוד כזה יגיע מתישהו...

slallum

New member
אההה

האמת לא ראיתי את זה, אבל דווקא את הקטע שהוא אומר בו את המשפט הזה ראיתי, חבל שלא זיהיתי

slallum

New member
כן אני יודע ../images/Emo8.gif

ראינו את הקטע שהוא שר את השיר, וקצת מדבר לפני זה

דנה^^

New member
היי :)

קודם כל ברוך השב! לגבי השאלה (וממש בקצרה כי עוד מעט אני עפה מפה..) הדעה שלי חלוקה.. מצד אחד זה דבר רע.. זה חומרים כימים שלך תדע מה הם עושים למוח, ואני נגד, אי אפשר לא להיות אחרי ששומעים כל מיני סיפורים של אנשים, ובמיוחד שזה נשאר ויכול להשפיע גם שנים אחרי שלא השתמשת בזה.. מצד שני, אני חייבת להודות שזו חוויה די מסקרנת. כל הלראות קולות הזה... מעניין מאוד, ויכול להיות ממש מעניין. הייתי מרחיבה פה עוד קצת אבל אני חייבת לקצר לצערי, אז רק לסיכום- לי אישית אין כוונה להשתמש\לנסות.

0Pandemonium0

New member
מעניין איך זה כשעובר כדור בתוך המוח

באמת, אני חושב שאמירה כמו "מצד שני, אני חייבת להודות שזו חוויה די מסקרנת. כל הלראות קולות הזה... מעניין מאוד, ויכול להיות ממש מעניין" היא די טיפשית (בלי לפגוע בך, כמובן
). יכולים להיות הרבה דברים מעניינים, אבל גם מסוכנים, אז למה לנסות אותם? תחווי רגע אחד או שניים של הנאה, ותמותי? לא שווה את זה. וזה לא מכוון אלייך אישית, כי אמרת שאין לך כוונה להשתמש, אלא זו תגובה להודעה באופן כללי.

למעלה