וואו..

z O e i

New member
נו באמת

בלי להעליב או משהו, אבל תחשבי רגע על מה שאמרת- את יותר בסדר? מי אמר שרק פריקים שומעים לינקין פארק, מה זה הסטיגמות האלה?? גם אני שומעת לינקין פארק, ולא בגלל שזה "מטאל" או מה שזה לא יהיה, אלא בגלל שאני פשוט אוהבת את המוזיקה שלהם. זכותך המלאה לא לשמוע אותם אם את חושבת שהשירים שלהם לא יפים, אבל יש אנשים שכן אוהבים את המוזיקה שלהם, ולא רק "בני 13 שעושה להם את זה הקטע שקוראים להם פריקים". זאת ארץ חופשית, תשמעי מה שבא לך, אבל אל תשללי דברים שאת לא אוהבת, אני לא רוצה להשמע פלצנית אבל על טעם ועל ריח... טוב את כבר יודעת את ההמשך....

SuperBeast

New member
צודקת, אך...

תראו, אתם לא הבנתם בדיוק למה היא התכוונה, היא שומעת יותר כבדים, תאמינו לי, אני מכיר אותה, אבל היא פשוט מנסה לומר ש...: היא אישית לא אוהבת את לינקין ופריק זה לא דבר שרוחשים וזה לא קשור למוזיקה..! הבנתם ? זה לא נושא כל כך חשוב ומען האמת זה נושא דיי טיפשי אל תפתחו את זה לכיוונים הלא נכונים !

z O e i

New member
נכון!

וזה באמת נושא טיפשי....
אבל בכל זאת, לא צריך לקטול להקה רק כי לא אוהבים אותה.... וזהו, פה אני יפסיק. זה באמת שטותי

XT

New member
סתם כדי להבהיר

התפקיד שלך פה זה לשמור על סדר, לסדר מאמרים, סקרים....ושאר שטויות אין לך שום זכות למחוק דברים שלא נראים לך.....אפילו אם הם על לימפ ביזקיט... XT have a nice day

™chester

New member
Blessed by Gore קילל

על כן יש למנהל זכות להעיף אותו קיבינימט, קפיש ?

z O e i

New member
אופס, קבלו ביטול

התכוונתי להגיד נכון על זה שאתה צריך לתת חופש ביטוי... וקללה אחת... בואו לא נהיה קטנוניים... אתה לא צריך לקחת ללב כל מה שאומרים על לימפ ביזקיט... אם אתה חושב שהם אחלה להקה, אז שכל העולם יקפוץ...

™chester

New member
אני לא מתכוון להגיב לתוכן

אדיוט עשה אותך זה מה שאני רק רוצה להגיד לך. שלום.

z O e i

New member
הבעיה היא

לא ש"כל להקה שלא חורשים על הקליפ שלה כל 2 דק´ היא לא טובה", יש הרבה להקות מצוינות שלא מתפרסמות באמ טי וי ועושות אחלה מוזיקה ומכל הלב. אבל הבעיה היא שאנשים חושבים שלהקה שכן חורשים את הקליפ שלה כל 2 דק´ באמ טי וי היא לא טובה, וזה ממש לא נכון . (לפחות לפי דעתי) וזה לא פייר לשפוט אותה על פי זה

XT

New member
מנהלצ´יק

מה ממוסחר בסיסטם? אין לך מושג אז אתה ישר רושם להקות..... XT have a nice day

SuperBeast

New member
קרא שנית...

כדי לך לקרוא הודעה אחת אחרי ההודעה שאתה כתבת עלייה ! אז אתה תבין למה התכוונתי !!! נ.ב קוראים לך איתמר במקרה ?

cookie monster

New member
הערונת קטנטונת ../images/Emo13.gif

היי.. אמממ יש לי הערה קטנה... ממישהי ששומעת ואוהבת את סיסטם מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לציין שססיטם ממוסחרים!! מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! have a fucking nice day c ya

למעלה