טוב גם אני אספר
קודם כל אתחיל מזה שהיה ממש ממש כיף וחזרתי דיי חולה. אופק, אנני ורננול היו בשוק כשהם דיברו איתי בטלפון חח .. הייתי ב-2 ההופעות גם בברצלונה וגם במדריד. הכנתי את עצמי לעובדה שלא אהיה שורה ראשונה אז לא התאכזבתי כל כך בסופו של דבר.. אנשים התחילו לעמוד בטורים כבר בלילה לפני, ואני פשוט לא הייתי במצב של לעמוד מעבר ל12 שעות במינוס 5 מעלות במדריד וגם לא בברצלונה.. אף פעם לא הייתי בספרד אז העדפתי לטייל. ההופעה במדריד הייתה מדהימה. בייחוד בגלל שהייתי עם כל האשלון הספרדי וגם היה אחלה קהל. היינו מאחורה ובאמת שהיה אחלה. היה הוריקיין, באד רומאנס ואליביי אקוסטי. ג'ארד חפר בשכל עד כדי כך שכמעט לא נשאר לו זמן לשיר האחרון.. הבנתי ששאנון יצא אחר כך באיזה 4 לפנות בוקר אבל לא חיכינו כי ידענו שהם לא יכולים לצאת למעריצים יותר עם כל הקטע המסריח הזה עם הVIP. בלי להעליב את עמתתי השנייה
ההופעה בברצלונה הייתה עוד יותר טובה, ישבנו כל האשלון בחוץ ושרנו לאנשים בתור שנכנסו פנימה ואז נכנסנו אחרונים ותפסנו מקום מאחורה, היו לנו צבעים וצמידים זוהרים בחושך וג'ארד שם לב אלינו.. הוא הקדיש את הסט של השירים האקוסטיים מהדיסק הראשון לחבורה המשוגעת שזוהרת בחושך מאחורה
והבנתי שגם צילמו אותנו כי ממש ממש מ מ ש התפרענו שם. אז היה באמת נחמד! היה גם אחלה סט ליסט עם אליביי והשירים מהדיסק הראשון , חבל שג'ארד עוצר באמצע השיר לבערך שעה ומבלבל בשכל.. הצחיק אותי שמישהוי זרקה לו תחתונים על הבמה והוא צחק על זה שהתחתונים ענקיים. לא נעים בכלל
אני חייבת להוסיף שהמרצ'נדייס החדש ממש ממש יפה אבל גם מאוד מאוד יקר וזה מרתיח אותי. החברת תקליטים הזאת מוצצת לי את הכסף ואת הדם. נאלצתי לוותר על החולצה הסגולה והסווטשירט כי אני מסרבת לשלם 70 יורו בשביל זה ופשוט קניתי את הפוסטר החדש שלהם. . ג'ארד יצא החוצה לשנייה ואז נסע, שאנון חתם מהר למי שרצה והלך.. אני לא אשקר, חסרה לי השורה הראשונה והתשומת לב מתומו
אני מקווה שבפעם הבאה יצא לי לראות את ההופעה בדרך המועדפת עליי ולמרות שאני חייבת להודות שגם האפשרות להשתולל, לרוץ ולנשום(!!!!) היא דרך לא רעה בכלל להעביר את הזמן