וואי, אל תשאלו איזה סט-ליסט היה בברצלונה!

RenanaD

New member
יאאא איך אני אוהבת סיפורים כאלה!

עוד!
את דיאנה אני מכירה, אבל מי זה דייב? הגבוה הרזה הזה? איך הם שורפים את הזמן מאחורי הקלעים? מסכן שאנון
אני רוצה לראות גם את היתר! מה הפייסבוק שלך? כאילו, השם המלא
תמיד משעשע אותי להגיד את זה.

Carpediem24

New member
דייב זה הגבוהה רזה שתמיד עם ברקסטון שיער שחור

Sharon Golani האמת שבזמן שהם לא מופיעים הם סתם יושבים בצד ומדברים עם ההפקה וג'ארד שותה ה-מ-ו-ן מים חחח

RenanaD

New member
נראה לי שזה מי שאני חושבת, אבל אם את נתקלת

בתמונה שלו - תראי. אוי, איזה כיף לך! ממש
איך דיאנה, אגב? ואמרת למישהו שם שאת מישראל?

Carpediem24

New member
יש לי תמונה שלו איתן איפשהו אני אחפש

דיאנה ממש חמודה, באמת מותק!! זה הכל היה כל כך מהיר שבקושי היה זמו לדבר והייתי בשוק חחח וכמו שאמרת המפגש הוא הכי לא אישי. תחשבי 30-40 אנשים עומדים בשורה והם עוברים אחד אחד ותוסיפי לזה צעקות ודיבורים של 30 איש....לא באמת יוצא לך לדבר איתם. שאנון עבר וסתם אמרתי לו אחלה הופעה, הבאתי לו משהו שקניתי להם והוא אמר תודה,אי לוב יו וטומו סתם אמרתי היי מופו לא משהו מיוחד וג'ארד היה גמור אז לא רציתי להציק לו חחח סתם אמרתי הופעה מדהימה ותודה אחרי זה שהלכתי להצטלם הם צחקו עליי כי צלעתי חחח כל כך אופייני לטומו ושאנון וג'ארד כולו דאג,פשוט חמוד

טוב גם אני אספר

קודם כל אתחיל מזה שהיה ממש ממש כיף וחזרתי דיי חולה. אופק, אנני ורננול היו בשוק כשהם דיברו איתי בטלפון חח .. הייתי ב-2 ההופעות גם בברצלונה וגם במדריד. הכנתי את עצמי לעובדה שלא אהיה שורה ראשונה אז לא התאכזבתי כל כך בסופו של דבר.. אנשים התחילו לעמוד בטורים כבר בלילה לפני, ואני פשוט לא הייתי במצב של לעמוד מעבר ל12 שעות במינוס 5 מעלות במדריד וגם לא בברצלונה.. אף פעם לא הייתי בספרד אז העדפתי לטייל. ההופעה במדריד הייתה מדהימה. בייחוד בגלל שהייתי עם כל האשלון הספרדי וגם היה אחלה קהל. היינו מאחורה ובאמת שהיה אחלה. היה הוריקיין, באד רומאנס ואליביי אקוסטי. ג'ארד חפר בשכל עד כדי כך שכמעט לא נשאר לו זמן לשיר האחרון.. הבנתי ששאנון יצא אחר כך באיזה 4 לפנות בוקר אבל לא חיכינו כי ידענו שהם לא יכולים לצאת למעריצים יותר עם כל הקטע המסריח הזה עם הVIP. בלי להעליב את עמתתי השנייה
ההופעה בברצלונה הייתה עוד יותר טובה, ישבנו כל האשלון בחוץ ושרנו לאנשים בתור שנכנסו פנימה ואז נכנסנו אחרונים ותפסנו מקום מאחורה, היו לנו צבעים וצמידים זוהרים בחושך וג'ארד שם לב אלינו.. הוא הקדיש את הסט של השירים האקוסטיים מהדיסק הראשון לחבורה המשוגעת שזוהרת בחושך מאחורה
והבנתי שגם צילמו אותנו כי ממש ממש מ מ ש התפרענו שם. אז היה באמת נחמד! היה גם אחלה סט ליסט עם אליביי והשירים מהדיסק הראשון , חבל שג'ארד עוצר באמצע השיר לבערך שעה ומבלבל בשכל.. הצחיק אותי שמישהוי זרקה לו תחתונים על הבמה והוא צחק על זה שהתחתונים ענקיים. לא נעים בכלל
אני חייבת להוסיף שהמרצ'נדייס החדש ממש ממש יפה אבל גם מאוד מאוד יקר וזה מרתיח אותי. החברת תקליטים הזאת מוצצת לי את הכסף ואת הדם. נאלצתי לוותר על החולצה הסגולה והסווטשירט כי אני מסרבת לשלם 70 יורו בשביל זה ופשוט קניתי את הפוסטר החדש שלהם. . ג'ארד יצא החוצה לשנייה ואז נסע, שאנון חתם מהר למי שרצה והלך.. אני לא אשקר, חסרה לי השורה הראשונה והתשומת לב מתומו
אני מקווה שבפעם הבאה יצא לי לראות את ההופעה בדרך המועדפת עליי ולמרות שאני חייבת להודות שגם האפשרות להשתולל, לרוץ ולנשום(!!!!) היא דרך לא רעה בכלל להעביר את הזמן

Carpediem24

New member
היית בחוץ שג'ארד יצא מהאוטו אחרי ההופעה?

גם אני הייתי שם :) ובהחלט המרצ'נדייס יפה אבל יצאתי מאוחר מידי וכבר סגרו את הדוכה :( בתקווה שזה יהיה באתר בקרוב ולא ג'ארד SOON! חבל שאני לא עשיתי את מה שאת עשית במדריד.... אני לא יודעת איך אני עדיין בחיים!! אני הוצאתי את הסטיקלייט שלי בברצלונה וכולם היו בשוק כי הוא היה מהגדולים חח משהו טוב יצא לי מהצבא :) וגם אני חושבת שזה לא בסדר שהם לא נותנים להם לצאת, אחת הסיבות למה שלמתי את כל הסכום הזה זה כי רציתי את הדקה הזאת איתם וחבל שVIRGIN מונעים את זה ומכריחים לשלם על זה....

כן

בעיקרון הייתי כל הטיול הזה עם האשלון הספרדי ונספחיו שאלו כמה בנות חמודות מאנגליה (קייט והשנייה.. לא זוכרת את שמה כרגע) ועוד כמה בנות שבאו מהולנד. אני חושבת שהיינו דיי בולטים גם בחוץ כי לכולנו היה את אותה החולצה ואת התג שם
כואב לדעת שזה המצב כרגע. אני פשוט רגילה לקבל יחס אחר. אני רגילה לעובדה שגם אם הם לא יכולים לצאת מישהו מהם יוצא ואומר "חבר'ה תקשיבו, אנחנו לא נוכל לצאת היום, אז הנה אנחנו אומרים לכם שלום יפה" ואז הם מחליפים מילים עם כולם איזה 5-10 דק' ועפים. הייתי עוד בהופעות הקטנות יותר וקשה לי עם 16 אלף איש מסביבי ועצם העובדה שכל מה שאני יכולה לעשות זה לראות אותם מנופפים לי מהאוטו. אבל אני יכולה לעשות? חברת תקליטים מסריחה. ואני מקווה שזה לא התמימות שלנו ושזאת באמת החברת תקליטים. כי הלהקה הזאת ביססה את המוניטין שלה על זה שהיא כאחד עם המעריצים שלה, שחשוב לה לראות אותם ולו לרגע ושהיא גם ידידותית מבחינת המחירים. לאט לאט זה הולך ונעלם לי . הכרטיס הראשון ששילמתי להופעה עלה לי 12 פאונד! למרות שגם 26 פאונד זה לא כזה נורא.. אבל מחירי המרצ'נדייז שלהם פשוט אסטרונומים. על מה ולמה לשלם 250 יורו על סוויטשירט?! וזה גם לא כאילו הם עושים חושבים מבחינת המחיר. בארה"ב זה יהיה 50$ באירופה 50 יורו ובאנגליה 50 פאונד. אני לא רוצה להגיע למצב שבסופו של דבר אני אאלץ להגיד לעצמי "וואלאק, טוב, אז אני אקנה וי.איי.פי אחד כי מה זה בא לי לראות אותם" זה משחק מלוכלך מה שהולך כאן

Carpediem24

New member
אני די חושבת שהגענו למצב הזה...

ובגלל זה בהופעה של מדריד בכל ל לא נשארתי כי דעתי שהם לא יכולים לצאת ובאמת חבל. כמו שאמרת זאת להקה שידועה בזה שהיא מתייחסת למעריצים שלה בצורה שונה מכל להקה אחרת וזה קצת מרגיש כאילו זה הפך להיות מסחרי יותר מידי. גם נאני מקווה שאנחנו לא תמימות וזאת באמת החלטה של החברה שלהם וחבל. זה בעייתי שעכשיו הם צברו פירסום וכמובן שהחברה שלהם תרצה להרוויח כמה שיותר כסף ורואים את זה גם במחיר של המרצ'ינדייס. אני מקווה שהמצב ישתפר וזה לא יהיה ככה כי כשחושבים על זה עם המחיר של הוי אי פי יכולתי לקנות כרטיס טיסה וכרטיס להופעה בעוד עיר, כמובן שהחוויה שונה אבל בכל זאת.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif ממש מסכימה

לא יודעת איך ומה היה בברצלונה, אבל ממה שהתרשמתי עד היום - הגולדן טיקט הזה די ביזיוני. אנשים משלמים טון כסף על דברים שבנפרד עולים הרבה פחות, כשמאחורי הקלעים הם נמצאים שניה וחצי. וגם אז - מעמידים אותם בשורה כמו ברווזים במטווח, וכל אחד מקבל שניה וחצי של חתימה ותמונה. אח"כ מקבלים לינק לאיזה אתר כדי לראות את כל התמונות של ה-GT ולחפש ביניהן את התמונה שלך. פס ייצור. מפעל. ככה זה מרגיש לי. שום דבר אישי, שום דבר אמיתי, רק מפגש שחברת התקליטים הארורה כופה על הלהקה. יש לך כסף מיותר? זכית. אם לא, תעמדי בין 47 אלף איש בקהל. הלהקה סוף סוף מבוססת וחברת התקליטים מנצלת את זה לטובת הגרידיות שלה. לא מוצא חן בעיני בכלל... וכן, גם אני כמוך מקווה שאנחנו לא תמימות פה ושזה רק העניין של החברה, בלי שום קשר ללהקה ולרצונות שלה. אחרת אני אתבאס, אבל ממש.

Carpediem24

New member
המשך.... לתגובה

אחד הדברים שאני הכי מעריכה בהם זאת העובדה שהם לא רואים את המעריצים שלהם כמו מעריצים רגילים ואני די חושש שהחברה שלהם משתמשת בעובדה שאנשים עכשיו מכירים אותם יותר בשביל להרוויח כמה שיותר כסף. המחירים באמ מטורפים 500 אירו על וי אי פי זה באמ מוגזם, אבל כמו שאמרת זאת הדדרך היחידה. אני מקווה שזה ישתנה לטובה כי אני חושבת שלא הרבה מעריצים הדוקים יוכלו להמשיך לשלם כל כך הרבה, לדוגמא הכרטיס של LAS VEGAS בשמיים- 850 דולר!! וזב באמת עניין של דקה גג שתי דקות. אבל אני חושבת שזאת החברה שמנסה לנצל אותם בשביל להרוויח כסף חייבת להודות שזה די מבאס שהמצב ככה

RenanaD

New member
זה נורא

ואני מקווה שיפסיקו עם השטות הזאת. ההופעה פה עלתה 235 שקל, אז 850 דולר?! ותחשבי שרוב האנשים שמגיעים להופעה הזאת לא באמת גרים בלאס וגאס... אז יש גם הוצאות נסיעה ושהיה במקום. זה פסיכי. דיברו משהו על ה-GT בברצלונה? אני מניחה שהצוות וההפקה לא...

Carpediem24

New member
הם לא אמרו כלום.... אני חושבת שזאת החלטה של

החברה/הפקה ואני מקווה שלא הלהקה כי שוב כמו שאמרת אני באמת התבאס על זה

למעלה