וואי הילד שלי שבר לי את הדיסק

וואי הילד שלי שבר לי את הדיסק

הראשוןןןןןןןןןןןןןןן של סי הייתי היום בטאוור רקורדס ואמרולי שלא ניתן יותר להשיג דיסקים של סי כי היא כבר לא ב n m c מהזה נאחס למי שיש את הדיסק והוא מוכן למכור לי אותו אני מוכן לשלם עליו אפילו כפול נ.ב זה הדיסק הראשון שלה!

נראה לי שמי שיש לו את

הדיסק כאן בפורום קצת יתקשה להיפרד ממנו......... אבל אם אינני טועה לפני שבועיים ראתי את הדיסק שיצא בסדרת "התפוז" דווקא בטאוור רקורדס בקניון "שבעת הכוכבים" בהרצליה.....או שזו הייתה חנות מוסיקה אחרת שם בקניון. חוצמזה סי כתבה שהאוסף עומד לצאת בעוד חודש.. אבל זה לא אותו דבר..

נכון זה לא אותו הדבר

הייתי היום בטאוור ואין להם אפילו דיסק אחד שלה כי הם אומרים שהיא כבר לא עובדת עם nmc ממש מוזר דווקא עכשיו אין להשיגו

קסטה קניתי מזמן

את לא שמת לב שכתוב שם שעד סוף המבול נדמה לי על ראפיט כל הזמן? ראפיט זה רק ברדיו דיסק לרכב אז מה קניתי בילדות את הקסטה של הפט שופ בויס שבו מראים בתמונה את שתי הזמרים ואחד מהם מפהק נראה לך שאני הייתי כל הזמן עם קסטות יש לי המון דיסקים שפעם קניתי אותם בקסטות

נראה לי שרק משוגעים..

למוסיקה עושים זאת, כי גם לי יש את התקליט הראשון והשני של סי גם בתקליט ווניל רגיל (שחור עגול וגדול) ואחרי שכ"כ אהבתי, קניתי את הדיסקים הללו- עם מותו ללא עת של הפטיפון שעכשיו חוזר לגלגול נוסף בעולם הזה, במקום להקליט אותם על קלטת, משום שיש בזה משהו מאוד כייפי לשמוע על דיסק במקום קלטת.

בתקווה שרמת ה iQ של....

מנהלת הפורום מספיק גבוהה בשביל להבין שפעם היו קסטות והיום יש דיסקים ושהיו להמון אנשים כאן בפורום פעם קסטות שמה לעשות? טבעי שמשהו יפה קונים שוב אבל ב...דיסק

actress

New member
רמת ה iQ שלה בסדר גמור היא לא אוהבת

שתופסים כאן טרמפים
והמנהלת מודעת לכך שהיו בעבר קסטות ותקליטים כי גם לה יש אותם והיום היא קנתה דיסקים של ימינו.

טרמפים?

זאת מדינה חופשית וחברי פורום זה לא אוהבים גזענים ובינתיים לא ארחיב בנושא אחכה לתגובתך ואחר כך אשקול באם להגיב כאן בפורום זה בנושא הטרמפים

actress

New member
עזוב, ניתן לו להמשיך מה שהוא רוצה

ואז כבר נדע איך לטפל בעניין.

אתה מנסה לגשר ותודה לך

והיא עונה לך באל תדאג אנחנו נדע איך לטפל בו איזה מן דבר זה?

למה להמשיך עם זה, הריי ברור

שאפשר לא לשים לזה סוף, אז כל אחד עכשיו יחליט שזה הסוף, ואז הוא יגיע.

למעלה