וואי הילד שלי שבר לי את הדיסק

הי עטוף באור

אני מקווה שאתה כותב בהומור, אני לא חושב שמיכל ניסתה להכשיל אותך, אלא רק לברר....היא מקסימה! חוצמזה, אני חושב שפעם היה אחרת מאשר היום- ואולי משום כך עלתה השאלה: נדמה לי שפעם היו קונים תקליטים/קלטות הרבה יותר מאשר היום - שכל דבר צורבים -זה נכון גם למוסיקה וגם לתוכנות מחשב וזה אגב יכול להסביר את הירידה העצומה במהלך העשור - 15 שנים האחרונות בכמות תקליטי הזהב שהאמנים פה בארץ מקבלים, עד כדי כך שקראתי לפני כמה שנים לא זוכר בדיוק מתי- שרצו להוריד את כמות המכירות מ- 20,000 על מנת שאמן יזכה לתקליט זהב..היות והייתה תקופה שכמעט ובכלל לא הגיעו לכמות מכירות כאלה, אבל אנחנו נראה לי שייכים טיפ טיפה לדור ה"ותיק" (בני 30 -לא יותר מזה..) שעוד היה רץ לקנות מקורי בחנויות אפילו פעמיים את אותו תקליט/קלטת/דיסק.

אופנוע שחור ויקר

תשמע זה לא נעים שמפרסמים הודעה שלך (בנושא הקלטת) ברבים ומנסים לעשות אותך שקרן ואתה לא שיקרת בכלל(אני מוכן לשלם 450 שח לפוליגראף מחר!) הדבר הכי גרוע שגם כתוב אותו בתורה אף על פי שאני חילוני ליברלי לכל דבר הוא אל תפגע בחברייך ברבים ואהבת לרעך כמוך תשובה כמו "בן אדם כמוך לא שווה תגובה" זה לא במקום מזכיר לי את אוסטריה של אז

הכל עניין של נקודת מבט,

האמן לי עטוף באור חביב ומדליק! כשאני קראתי את ההודעה של מיכל, מיד עלה במוחי שקנית את אותה קלטת בדיסק בדיוק כפי שאני עשיתי זאת בעבר, כמה וכמה פעמים! האמן לי, אין טעם להתרגז ולכעוס !!!

תודה לך אופנוע שחור

נכון אפילו כמה פעמים ולא רק דיסקים של סי היו לי בקלטות אלה גם של אחחרים ויש לי אותם בדיסקים כעת נ.ב עברי לידר החדש יש לך? מה אתה שומע חוץ מסי הגדולה מכולן כמובן?

אמממ..

יש לי את עברי לידר האחרון, אני מאוד אוהב את שלום חנוך, ריקי גל, יהודית רביץ, והיד עוד נטויה.. מוסיקת נשמה - מרלה גלן- אתה מכיר? האמת שהכרתי אותה מסי ומאז אני שומע אותה המון המון (כבר כמה שנים) בעיקר את הדיסק הראשון שהוא מ-צ-ו-י-ן!!!!

actress

New member
זה פורום לכולכולכולם!

ואני לא באה בשלילה כמו שאופנוע וכולם מכירים אותי ויודעים שאני לא באה להרע, פשוט רוב ההודעות שלך כאן איך לומר מתבססות על דברים שנאמרו ונכתבו כאן. אני עקבתי לא מעט אחרי מה שכתבת בכל מקום וגם לי ואם אנשים ידעו מה כתבת לי במסרים אז בכלל אבל לא משנה. הנושא פה שזה פורום ולא מקום לריבים ואני לא מוכנה שאנשים יתחילו לתפוס כאן טרמפים ויצחקו פה על חשבוננו, הפורום הוא מקום לכולם אבל אם יש אנשים שחושבים לתפוס טרמפים אז לא כאן. אני מאלה שתורמים לפורום מכל הלב והנשמה ואני לא מוכנה לראות שכל העבודה הזאת היתה לחינם ואנשים באים והורסים את כל מה שבנינו.

הבהרהההההההההההההההההה

א אני לא יודע מי רוצה כאן לתפוס טרמפים וזה לא מעניין אותי תשברי את את הראש ב שאני לא אפרסם בפורום את מה שאת כתבת לי במסרים ג שיהיה לך המון אור ואהבה וכיפיים

למעלה