וואי וואי וואי

עמי, ניר ואייל../images/Emo27.gif

זהו, 26 תמונות.
יש עוד קצת אבל חלקן יצאו מטושטשות וחלקן סתם לא משהו. אז, כן...זהו. לילה טוב.

כפרה עלייך!!!!

איזה תמונות מהמממממוווווווווותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!! סוף סוף תמונות של ניר..... חחחחח אני כל כך שמחה שנהנת... (טוב זה היה דיי צפוי...) ועוד יותר שמחתי לקבל ממך טלפון שאכן הגעתן הבייתה בשלום.... מתי ההופעה הבאה... רק אלוהים יודע..... תודה מותקית....

שכחתי להוסיף ש....

Informaition הוקדש למיטל.... גרייס היה אמור להיות מוקדש לי ואז מיטל נדחפה עם הבקשה שלה....

pink21

New member
מצטער...

אבל רק השניה הגעתי הבייתה מההופעה ועכשיו כבר רבע ל3 בצהריים ישר מההופעה הלכתי לעבוד עד הבוקר ומשם ישר לעבודה השניה עד עכשיו בעיקרון הייתה הופעה מעולה ממש אבל ראיתי כבר יותר טובות כמו למשל ההופעה בקיבוץ דן ... מקווה שיהיה הופעות בקרוב מאד אני אישית מנסה לארגן הופעה אולי עוד חודש זה בטיפול... ואין מה לסכם התמונות מדברות בעד עצמם..... אמ...והכי חשוב אתמול ראיתי את עדית !!!!!!! אטחרי הרבה הרבה זמן שלא.... אבל גם את טלי ומיטל והגר ועוד כל מיני לא חשובים כמוכם.... בקיצור שימו ג'ל בפוני ותהיו בקשר טלפוני אני זז לישון יש עוד עבודה בערב... אמא'לב כמה כמה כמה עד מתי? <יולי06> אוהב את כולם אלוהים מצורפת תמונה שלי בתור ילד עכשיו מצאתי תראו איזה שיער!!!!

dsol

New member
הגר ../images/Emo99.gif

תודה על השירים
וכמה כיף לכןןןןןןןןןןןןןןן שהייתן בהופעה אבל מצד שני גם אני נהניתי לא מעט בטיול
נתראה מחר

Amber

New member
טוב... אז לקח לי זמן...

אבל הנה אני... הייתה אחלה הופעה, באמת נהניתי
ונו... אני לא יודעת לסכם הופעות של נובה
בשביל זה יש אתכם אני רק יודעת שצחקתי ה-מ-ו-ן באותו ערב... מצטערת שלא ישבתי איתכן אבל אני אראה את רובכם (בר...
) ואתן קצת יותר יחס היום בערב (
)

למעלה