וואי נשמע מגניב פה.. יהיה בלאגן

בגלל זה אני צוחקת על זה

וסליחה באמת מיס אירגון אנשים קטנים שמבינים באופנה גדולה.. אבל לדעתי אתם לא מכתיבים את האופנה ואף אחד לא מכתיב תאופנה כל אחד והסטייל שלו וכן יש לי תחושה שאני יודעת מה הולכת להיות התגובה עכשיו.. הולך להיות פה מכוער

PiXeLiTa

New member
למה מכוער?

כולנו נתברכנו ביופי שמימי תודה לאל.
סתם בצחוק. את צודקת, כל אחד והסטייל שלו, וזה באמת תלוי בבנאדם...אבל שאלת וענינו- וכמו שאמרת- כל אחד והסטייל שלו. אז לא להתעצבן

AngeL WomaN

New member
אין ספק..../images/Emo15.gif

שהחולצה חמודה.. אבל עכשיו מה שהולך זה החולצות עם הרשת בידיים..(תני קפיצה לפורום חמסה!) לי אישית יש אחת כזאת.. ובמקום הכובע הזה, יש כבר את הכובע של הדרדסים..(שאני נראית בו, כמו איזה ערביה..בלי לפגוע..) אבל גם הבגדים האלה מאוד מאוד חמודים למרות שבקרוב הם כבר יהיו OUT.. כי יש את הכתף החשופה (IN) וכאלה..

גרררר

New member
תשימי לב שהרשת זה גרביון!

זאת לא חולצת רשת,זה גרביון שהיא שמה על עצמה,משהו שאני עשיתי לפני שנה וחצי (בחנוכה של שנה שעברה,מעל סטרפלס אדום,והגרביון היה עם רשת רחבה). לא אמרתי שום דבר על חולצות רשת כי זה ממש חמוד,אבל הסטייל של הגרביון..ממממ..לא!

גרררר

New member
לא הולך להיות פה מכוער..

שאלת,עניתי,לא מוצא חן בעייניך,חבל.

InTo YoUr SoUL

New member
אלה!!!

כווווווסית
אהבתי ת'מכנס!!! פצצות!! והגרביון באמת לא ממש הולך עכשיו, אבל... וואט אבר מייקס יו האפי
החולצה יפה, למרות שאני לא אוהבת את הצבא הזה (בעע נדפקתי)..
והתחתונים עשוללוק הזה להראות יותר סקס
יפה לך!!! והשתנת חבל"ז!!

תודה +הודעה לכולם..

לובשת פעם בשנה בת אדם דופקת תפוזה של החיים או לפחות מנסה חצי ביצפר מסתכל עליה כאילו וואי לא ידענו לא שמענו וכולה באתי לפה להראות לכמה אנשים כמה השתנתי וכולם קטלו כל פריט שלבשתי יוווווווו אני לא מאמינה מכמות ההודעות מה שחשוב לי בכל אופן זה שנהנתי באותו היום? ניצלתי כל דקה ואפילו שניה בו? זה מה שחשובבבבבבב לי.. כל השאר .. בעעעע לא מעניין אותי החיים יפים מידיי בשבילי אני עוזבת את תפוז לנצח נראה לי אני מוחקת תחשבון הזה וזהו ואל תתחילו עם ה"לא יודעת לקבל ביקורות" פשוט יש פה אנשים עם ראש קטן ועם יכולת שנאה שגדולה עליי.. אוהבת את כולםםםםםםם *ביי נופי* חיים יפים ופייס אווט מן !

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifעצה קטנה ממני:

תמשיכי להתלבש בסטייל שלך, ובבגדים שאת אוהבת מבלי לעשות חשבון מה אחרים אומרים, אוקיי?! את מדליקה, ואם עשית מהפך- הצלחת יפה מאוד! תישארי בתפוז, ותמשיכי לעשות מה שאת אוהבת!!

אמממ בואי אני יגיד לך משהו

על טעם וריח אין להתווכח.. אני לא מתכוונת לשנות את איך שאני נראית כי *אניני טעם* / *תל אביבים עצבניים* (בנימה של ספק) אמרו לי לשנות משהו סבבה לי איך אני :) וזהו

InTo YoUr SoUL

New member
שיווו אלה איזה מאמיייי

ואת לא צריכה למחוק תחשבון בגלל אנשים מפגרים מהאינ', שימי זין
(רררר
) ואני שמתי לב לשינוי ואני רק רוצה להגיד לך שאת פ-צ-צ-ההההההההההההההה!!!!!! סוףףףףף!!!!!!
ושימי זין על כל העולם כי הוא לא שווה אותך ובמיוחד לא סתם אנשים שאת לא מכירה מהאינ'...
את פשוט צריכה לבוא לפורומים הנכונים... בואי לסקס לנוער, יש אנשים סבבה

Tapuhi

New member
אמממ... לא אהבתי את הסגנון כל כך.

את בפנים מזכירה לי את חברה שלי, אז זה טוף
המכנסיים לא משו, חולצה צבאית- אהבתי. הרשת נראית סתם מיותרת- כמו הכובע. בסה"כ נראית טוב, ליום רגיל ושגרתי בעולמינו הקטנטן. דרך צלחה

אולי הגיע הזמן לספר לכם ש...

זאת הייתה התחפושת שלי בפורים ובאמת שהגזמנווווו שימו לב הרשת הייתה אמורה ליצור אפקט של הסוואה .. כמו חייל טוב.. :) הכובע אמור ליצור אשליית כומתה "אופנתית" או וואט אוור הגופיה צבאית דההההה הנעליים שלא רואים שזה באפלו כזה זה אמור להיות יעני נעל סוסה כמו של החיילים.. המכנס אמור להיות סתם מוסיף כזה נראה סטייל "גס" כזה... הדיסקית של צה"ל... והחגורות של חיילים..... והתחתון זה סתם למראה הסקסי בקיצור בוא לא נסחף זה לא שאני הולכת ככה ביום יום המקסימום זה ללכת ככה למועדון ו.. טוב סליחה שאני לא אופנתית או אינית מספיק בשבילכם אבל טוב

למעלה