וואי רעות....

python 4

New member
ועכשיו באו (שצבע את השיער לחום)

ואח של דרקי הבלונדי מתכננים את המשך דרכיהם. די נמאס לי. להתראות אנשים!

Bow Wow2004

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

מעולם לא הושפלתי כך! להשוות אותי לגרייס 'עכשיו-הכל-ברור-לי-שלוש-פעמים-בפרק-אחד' בנט????? הפעם הגזמת...

python 4

New member
אהה!

קיל פייטון, מה באו-מרק-גריסים-ואוו? נו סתם. אתה יודע שאני אוהב אותך, גרייס או לא גרייס. ושום אח של דרקי לא יקח אותך ממני! אתה שלי לנצח!

Bow Wow2004

New member
זה היה dark bow

אני angel bow באתי להפיץ טוּבנֶס על הפורום ועל העולם כולו!

python 4

New member
לא אוהב את אנג'ל באו.

רוצה את דארק באו! טייק מי, דארק באו, טייק מי נאו!

backstreet girl

New member
כדאי לכל מי שרוצה להרוג את פייטון

ל-ה-ז-ה-ר........ מי שרק יחשוב לחשוב להרוג את פייטי יצטרך להתמודד מולי קודם..... אני עם פייטון באש והמים ואני אדאד שאף אחד לא ירים את קצה הזרת על נשמה כמו פייטי..... ראו הוזהרתם.....

python 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

יו רוני! שוב ריגשת אותי עד דמעות..

Bow Wow2004

New member
פייטון, אהוב הפורום ../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif

אתה חייב להודות לדארקי ג'וניור. בלעדיו לא היית מודע לאחוזי התמיכה הגבוהים בך. אבל על מי אני עובד... אתה טיפש! אתה טיפש שלא ביקשת מרעות לעשות סקר בנושא, לדעת מה חושבים על פייטון. חבל שהיית צריך לחכות ל-EVIL דארקי כדי לדעת מה כולם חושבים עלייך. אי לכך אני מגיש רעיון לסקר הבא: "מה אנחנו חושבים על פייטון?" א. אוהבים אותו, הוא איש יקר, נחמד, שנון וטוב לב. ב. Destroy him! He's EVIL! ג. אה?! מה קשור?! הפורום הזה מדרדר מיום ליום. אני עוזב/ת צ'או.

AsHtOn GiRl 3

New member
עונה לסקר של בואו וואו../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

א. אוהבים אותו, הוא איש יקר, נחמד, שנון וטוב לב. אבל אותך אוהבים גם
וגם את דארק וואייר
ואת פייטון
הגברים ה-כ-י שווים של הפורום

moran14h

New member
4..

אני גם בוחרת ב-א אסור לך להציע לעצמך! זה לא מוסרי.

python 4

New member
די, באו...../images/Emo10.gif

אוהבים אותך הכי הכי!
ואצל חלק זה אפילו יותר מאהבה אפלטונית. אני לא יזכיר שמות, אבל אתה יודע למי אני מתכוון...

python 4

New member
אבל... את רוני....

אלא אם את מעדיפה בקי, אז אני יקרא לך בקי. ואם את מעדיפה משה אני יקרא לך משה. מה שבא לך, יקירה!

backstreet girl

New member
אני רוצה משה..........

סתם........ תקרא לי ביומיום בקי ובאירועים מיוחדים ומרגשים רוני... סגרנו? אני אקרא לך...פייטי.....פייט פייט.....פייטון ...ופייטוש.....

למעלה