וואלה וואלה וואלה וואלה וואלה

וואלה וואלה וואלה וואלה וואלה../images/Emo35.gif

בטח היום או אתמול אתר IMBSHW (או מה שזה לא יהיה) התעדכן ורק עכשיו שמתי לב: בקינג קונג ג'ק בלאק הולך לשחק את התפקיד הראשי! וההיא מהצלצול הולכת להייות החטופה כנראה של הגורילה!!!

cobainos

New member
אחלה כותרת

ג'ק בלאק הוא מלך! מי זאת ההיא מהצילצול?השחקנית הראשית?(שכחתי תשם שלה נו...)

כן השחקנית הראשנית.....

שנכנסת לאטרף כל רגע... בקיצור מסכים שג'ק בלאק הוא אחלה שחקן וגם משוגע לא קטן שמשתייך למשפחת משוגעים (ג'ים קארי\רובין וויליאמס) ויש לו הרבה סרטים נהדרים (הפנטזיה של האל, הסרט החדש עם בן סטילר שעוד לא יצא, התן {תפקיד קטן}, בית ספר לרוק ועוד....) אבל אני לא מבין איך הוא יכול להיות מתאים לתפקיד של הכוכב בקינג קונג! מה פיטר ג'קסון חשב? אני לא רואה אותו ממש מתאים לתפקיד אבל נחייה ונראה ואולי אני טועה...

אלרוס

New member
תראה...

למה בכלל פיטר ג'קסון חשב על לחדש סרט כמו קינג קונג? זה שובר את התדמית שלו שנבנתה אחרי שה"ט... נקווה שישכחו מזה ושהוא יצליח ב"הוביט"

cobainos

New member
שכחת משהו

הוא עשה תפקיד ענק גם בנאמנות גבוהה ולא יודע מה ג'קסון חשב,נסמוך עליו.

aniviel

New member
שחקנים...

לשחקנית קוראים נעמי ווטס. ויש גם שמועות שאדריאן ברודי (הפסנתרן) ישחק בסרט. וסתם ככה לרקורד, נתתי את החדשות האלה לפני בערך שבועיים חח

aniviel

New member
נ"ש אם כבר... חדשות שחקנים.. ../images/Emo26.gif

חודש מאי הולך להיות כנראה החודש של שוברי הקופות השנה, עם שלושה סרטים ענקיים חדשים. ונחשו מה
בכל אחד מהם תוכלו למצוא שחקן משר הטבעות. הסרט הראשון שנזכיר הוא כמובן היום שאחרי מחר. אני אישית ראיתי כבר שני טריילים של הסרט בבתי הקולנוע. בטריילר השני ניתן גם לראות בקצרה את סיר איאן הולם (בילבו) שמשחק בסרט. ומה זה בעצם? סרט של אותו הבמאי שעשה את שובר הקופות - "היום השלישי" ובאותו סגנון. כאן אין חייזרים אבל עדיין משמידים את העולם. טורנדו, הוריקן, סופות שלגים. מה שלא תרצו יש פה. ללא ספק נראה מלחיץ...
הסרט השני הוא לא אחר מטרויה. כמובן שהסיפור על הסוס הטרויאני צריך להיות מוכר לכולם ואין כאן ממש מה להסביר. פה תוכלו למצוא שני שחקנים משר הטבעות - אורלנדו בלום (לגולאס) ושון בין (בורומיר) כשאורלנדו בלום משחק בתפקיד פאריס. דווקא בסרט הזה אני מאמינה שלא תזדהו עם אורלנדו שלנו אלא אם בראד פיט שהוא בעצם גיבור הסרט. והסרט השלישי והאחרון הוא ואן הלסינג. גיבור אגדתי. בתפקיד הראשי בסרט הזה (בתפקיד ואן הלסינג...) משחק יו ג'קמן (החתיך
) שאותו ניתן גם למצוא בתפקיד וולברין בX MEN ובתפקיד ליאופלד בסרט קייט וליאופלד. פה נוכל למצוא בתור יד ימינו של ואן הלסינג ומשיג הנשקים שלו את דיוויד וונאהם (פאראמיר).

וואלה? פארמיר בתור העוזר שלו?

הסרט הזה לא מאוד מאוד מאוד מזכיר לכם את בלייד? ורוצים חדשות על סרטים נהדרים שמגיעים בקיץ שלא קשורים לשחקני שר הטבעות?

Chakotay

New member
בדיוק מה שחשבתי!

הוא מזכיר לי מאוד את בלייד! ויש היום אני הולך ל Kill Bill 2 !!!!!!

בטעות כתבתי לא מזכיר ו....

לא ראיתי להרוג את ביל כי זה לא מעניין אותי. לדעתי ממש מיותר לעשות את זה שני חלקים. מה ההבדל? מה כל כך מיוחד שהיו חייבים לחלק את זה לשני סרטים? טיפשי ומיותר הרי ברור שהיא תרצח אותו... ותגידו הסבא שעוזר לה בסרט זה לא אותו אחד ששיחק בסדרת פעולה ישנה בערוץ AXN ?

Chakotay

New member
סבא?!??! ../images/Emo6.gif

דיויד קארדין הוא שחקן גדול!!!!! אני מת עליו! וכן הוא שיחק ב קונג פו: האגדה נמשכת ב AXN. ונכון שברור שהיא תרצח אותו, אבל הדרך שהיא עוברת זה מה שמעניין. והסרט גאוני! ממש לא טיפשי! והסאונד ממש טוב!

אני יודע שהדרך מעניינת...

אבל אפשר לעשות דרך מענינת גם בסרט אחד. לדעתי סתם בזבוז כספים... ושכחתי למה טרנטינו כל כך מפורסם. איזה סרט הוא ביים?

Chakotay

New member
ואוו!(לא כולל ספוילרים)

התכוונתי ללכת לסרט היום בערב עעם חברים, אבל לא יכולתי להתאפק והלכתי לסרט בהקרנה מוקדמת. הסרט פשוט גדול!!!! הרבה יותר טוב מקודמו!!! ואוו אהבתי כל רגע :) אפילו היה הרבה פחות אקשן.... הסרט שפירסם את טרנטינו הוא הסרט המשובח "ספרות זולה".

Nimst

New member
איירה, אפשר הערה?

אין צורך לפחד מהשימוש באמוטיקון:
זה עובד ככה - כשתוכן ההודעה שלך מכיל משהו בנוגע לאיזשהו סרט/ספר/הצגה וכו' - מוסיפים
נחמד לכותרת ההודעה, וככה כולם מרוצים. הולך?

אני מכיר טוב מאוד את האייקון הזה...

(אני בפורום 24) ואני לא רואה שום שימוש שלו בהודעה שאליה הגבת.

למעלה