נכון, אתה לא רואה, ולכן אתה צריך לראות.
א איירה גיינס New member 22/4/04 #19 משהו דיבר אליך? פניתי אליך בצורה כלשהי? אם לא אז שבי בשקט ואל תתערבי!
A aniviel New member 22/4/04 #22 איירה היא צודקת. כשאתה מדבר על עלילה בסרט מסויים, לא משנה איזה, תשים בכותרת ההודעה
א איירה גיינס New member 22/4/04 #24 לא דיברתי על עלילה.... פשוט אמרתי שבסוף כנראה שהיא תהרוג את ביל. אני לא בטוח כי לא ראיתי את הסרטים ולכן אני אומר כנראה. אני משאר את זה ולי זה נראה די צפוי.
לא דיברתי על עלילה.... פשוט אמרתי שבסוף כנראה שהיא תהרוג את ביל. אני לא בטוח כי לא ראיתי את הסרטים ולכן אני אומר כנראה. אני משאר את זה ולי זה נראה די צפוי.
C Chakotay New member 23/4/04 #26 רגע לא ראית אפילו את הראשון? אז למה אתה מדבר?! אני מציע שתראה את הראשון קודם, ואז נדבר.
S S h a d o w f a x New member 23/4/04 #27 הוא נראה בדיוק כמו שהוא כ.... פראמיר. אני אישית לא רואה כל כך הבדל במראה.
G Galadriel 3000 New member 23/4/04 #29 גמני לא. הוא באמת נראה... אפילו יש לו את הברדס. לעומת אורלללנננדוווו... שזה כבר סיפור אחר
C ChipiM New member 23/4/04 #33 נראה לי שיש שם... ../images/Emo140.gif אפר של בנאדם? אין לי מושג בעעעעעעעעעעע.... יש על זה צלב.... אז אולי...
נראה לי שיש שם... ../images/Emo140.gif אפר של בנאדם? אין לי מושג בעעעעעעעעעעע.... יש על זה צלב.... אז אולי...
C ChipiM New member 23/4/04 #34 בעצם זה בקבוק.. ../images/Emo140.gif לא כד או משהו בסגנון.. אולי מים קדושים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N Nimst New member 23/4/04 #35 לא ברור מה יש שם, אבל אני לא אתפלא אם בתמונה הבאה הוא מתנפל על הבקבוק בנשיקות.