אפשר ואפשר .. אני רוצה 7! 744 !!! לא משהו אחר ...
י יונק הצוף New member 21/1/15 #37 חחחחחח מסכים ! אם את נראית כמו קים קרדישיאן או לפחות ישבנך נראה כשלה
M miss X me New member 21/1/15 #18 אז חשבת... אין לי מושג מה יש באלנבי, חשבתי ללכת לחפש... חלקית לא מספק אותי 744 שעות ...  
י יונק הצוף New member 21/1/15 #20 תפוזבל יש לי מושג מה יש שם - גם מה יש ליד יש מצב שתסתפקי בפחות ? עד שיגיע האחד עם ה 744 ?
M miss X me New member 21/1/15 #25 הוא זבל רציני ! גורם לי לשכפל תגובות, פתאום קופצות תגובות אחרות ... שיהיה. אני שמחה בשבילך שאתה כבר יודע למה לי להסתפק בפחות - אתה חושב שאני שווה פחות? יש לי סבלנות (אין לי ברירה... )
הוא זבל רציני ! גורם לי לשכפל תגובות, פתאום קופצות תגובות אחרות ... שיהיה. אני שמחה בשבילך שאתה כבר יודע למה לי להסתפק בפחות - אתה חושב שאני שווה פחות? יש לי סבלנות (אין לי ברירה... )
M miss X me New member 21/1/15 #23 תרדי רגע.. עוד עוד       עם החצים           עוד קצת       כן   אחחחחח   אוחחחחח       למטה         עוד       עוד     מזהה עכשיו ?
תרדי רגע.. עוד עוד       עם החצים           עוד קצת       כן   אחחחחח   אוחחחחח       למטה         עוד       עוד     מזהה עכשיו ?
ד דניאל35אי New member 21/1/15 #27 אחחחח כן ככה אני אוהבת אותך את יודעת מה אני אוהבת   בא לי עוד  
M miss X me New member 21/1/15 #28 ידעתי שתזהי מזל שיש לנו כבר קודים מוסכמים...   איך, איך לא הודעת לי שאת עוברת דירה?  
ד דניאל35אי New member 21/1/15 #31 את האמת ? רציתי להכיר מישהי אחרת מאחורי הגב שלך תפסת אותי על חם  
M miss X me New member 21/1/15 #36 ההפך יקרתי מפרגנת לך לגמרי. הרי כל מי שתכירי לא באמת תהייה אני ...   אולי נקשקש שתתגעגעי
ד דניאל35אי New member 21/1/15 #39 אני קנאית אז חסר לך אם את בוגדת בי   אבל כייף לי שאת מפרגנת כי באמת אחת לא מספיקה לי    
M miss X me New member 22/1/15 #42 חסר לי ? שאני אפרט לך מה חסר לי ?!   לא רק שמפגרנת לך גם לא מחכה שתתגעגעי לי יש לך מזל שאת ישנה עכשיו אחרת ....   בוקר טוב
חסר לי ? שאני אפרט לך מה חסר לי ?!   לא רק שמפגרנת לך גם לא מחכה שתתגעגעי לי יש לך מזל שאת ישנה עכשיו אחרת ....   בוקר טוב