וואלטה א בורגוס

וואלטה א בורגוס

מצורף קישור לתחנת טלויזיה ספרדית. יכול להיות שהיום משעה 14.45 עד 17.00 יועבר שם הקטע היומי של הוואלטה א-בורגוס. מדובר על קטע הררי. לפני שנה ניצח בקטע כמעט מקביל דייב ברויטלנדס הבלגי שנתפס לא מזמן על שימוש בחומרים ממריצים וסולק מקבוצתו.

arieleco

New member
אודי השידור באינטרנט או בטלוויזיה??

אם בטלוויזיה, איזה ערוץ בדיגיטלי? תודה

באינטרנט

אני חושב שזו תחנה בסקית. לא מאמין שקולטים אותה בישראל באיזושהי צורה.

shay golan

New member
Valverde ענק, פשוט ענק

מתחיל להזכיר את מרקס. הבן אדם מנצח בפסגות וספרינטים בהפרשים לא קטנים. אני רק מקווה שהוא לא הגיע לטופ טיפה נוקדם מדי לפני הוואלטה כמו שקרה למאיו לפני הטור.

משעמם?../images/Emo12.gif אני מקווה שהבעיה שלי

ושלא קלטתי את ההומור. כי לי, הניצחונות של ואלוורדה, עושים את העונה יותר מהשישי של ארמסטרונג. כאילו...זה הניצחון ה-14 או ה- 15 שלו העונה? ותוסיפו לזה את חמש או שש התארים שיש לו העונה. תתחשבו בחרם של ה- UCI על קלמה. בספירה נכונה זה כ- 20 ניצחונות העונה ורגלו עוד נטויה. זה גילוי הטימטום, של חבורת לוזאן, במערומיו המכוערים ביותר. תארו לכם ואלוורדה ינצח באולימפיאדה או בוואלטה או בשניהם יחדיו. הכי טוב באולימפיאדה. את כל אותם רוכבים שהוא לא יכל להתמודד מולם בטור או בקלאסיקות. זה יהיה קטע ענק. אז יקום איזה מיובש אחד בלוזאן ויחליט שקלמה לא מוזמנים ל"פרוטור" משום שהם לא ראויים לקנות את הרישיון הזה. בעצם...בחמש הבקשות לקבלת רישיון אין בקשה של קלמה. אז איפה ואלוורדה ירכב בעונה הבאה? במרוצים דרג ב' ? או שהוא ירכש ע"י קבוצה שתהיה בסבב? אתם יודעים מה? שינצח הוואלטה או באולימפיאדה והוא רוכב השנה שלי. לארמסטרונג אני אשאיר את ספורטאי השנה, שוב.

shay golan

New member
ואם Cunego יקח את האולימפידה?

שנייהם רוכבים נורא דומים. אני בעד ולוורדה אבל גם קונאגו יכול להתמודד בכבוד על רוכב השנה. הכי חשוב שנראה אותם שנה הבאה ראש בראש מול ארמסטרונג באחד מהטורים הגדולים... איזה דור עתיד...

natyh

New member
הם לא דומים

נהפוך הוא הם מאד שונים . קונאגו רוכב ענק , אבל מסוג אחר לחלוטין מוולוורדה . קונאגו יכול לפרוץ ולברוח ק"מ . אלחנדרו בא מאחור , ומנצח בספרינט . קונגו זקוק לריסון והשגחה , אלחנדרו בשל בהרבה. שניהם חלשים יחסית כשענים , אך קונאגו מטפס יותר טוב ואלחנדרו הרבה יותר קבוצתי ובונה רוכבים אחרים . אלחנדרו פועל הרבה יותר טוב מקונגו , ומאד חברותי , קונאגו יהיר ובעיתי מבחינה קבוצתית . לסיכום לאלחנדרו יש יותר פוטנציאל , וקונאגו צריך סדרת חינוך אצל ביארן ריס שעשוי להפוך אותו לענק , אך אם זה לא יקרה קונאגו עשוי להיות כשרון מבוזבז . למרות הפיקחות שלו . נתי

ido mazor

New member
יש עוד הבדל ביניהם ששכחת....

דמיאנו דונאגו ניצח גרנד טור ואלחנדרו וולוורדה הגיע שלישי בגרנד טור...

natyh

New member
כתבתי

שדמיאנו מסוגל לפרוץ עשרות ק"מ ווולוורדה לא . דמיאנו יכול לנצח גראנד טורים כמעט לבד , אלחנדרו לא הוא צריך קבוצה . אלחנדרו יכול לפרק את דמיאנו בספרינט אחרי בריחה של קונאגו בעזרת הקבוצה , ולדאמינו אין יכולת נכון לעכשיו להשתמש בקבוצה כדי להגיב אבל הוא לומד מהר , ורוכש בעלי ברית ראה דאריו ציוני . הדומה אצל שניהם שעדיין לא מצאו את הקבוצה המתאימה להם ביום שזה יקרה ניתן יהיה להעמיק את הדיון . בינתיים פופוביץ נכנס לקבוצה הכי מתאימה לו . נתי

אתה כבר יודע את התשובה

זה הסיפור הרגיל של קלמה. הם מטפחים רוכב מצליח, ובאה קבוצה עשירה וקונה אותו. אני מקווה שה UCI יתעשתו ברגע האחרון ושזו לא העונה האחרונה שלהם. הלוואי עלינו עוד עשרים קבוצות כמו קלמה.

קטע 4 מחר...

הפער בצמרת בין המקום הראשון לשני הוא 3 שניות (ואלוורדה ראשון, מנצ'וב שני). הקטע מחר כולל שתי עליות (אחת קטגוריה 2 ואחת 3), סיום במגמת ירידה.

Mont Ventoux

New member
קלמה ועוד

לדעתי קלמה די פשטה את הרגל. וזה לא בגלל שהיא לא יכולה לשלם את אותם משכורות ענק, אלא משום שהיא לא יכולה לשלם גם משכורות צנועות. היא עדיין עומדת על 16 רוכבים הרשומים ב-uci, כשרוכבים כמו קסרו, שהיו אמורים לרכב במסגרתה נותרו בחוץ. שוב ושוב הלינו את שכרם של הרוכבים. אז נכון היתה המכה של סקנדל הסמים (שגם לגביו יש ספק אם טיפלו בו באופן חכם) אבל את הבעיות הפיננסיות הם לא הצליחו להסדיר. לעומתם, דומינה וקנצה שגם הורדה בדרגה עקב אי סדרים פיננסים כן מחזיקה ארסנל של 25 רוכבים. השמועות אומרות שחב' קלמה סוגרת את הבסטה שנה הבאה והיו כבר דיבורים על מקורות מימון חלופיים. דיבורים. אז עם כל הכבוד לציד הכשרונות, צריך שקבוצה תוכל לתפקד בתנאים סבירים ושתוכל לשלם שכר לעובדיה, ואם לא, אז מי רוצה עוד 20 קבוצות כאלה? כך שלא בטוח שההתערבות של ה-uci הפעם לא היתה מוצדקת. ואם כבר מדברים על ספרדיות, אז גם ליברטי סגורוס נראית קצת מדאדא. אונסה זה לא. משהו לא נדבק שם, בעיות ציוד לטור ועכשיו, ככל הנראה, גם את ואלוורדה הם לא הצליחו להשיג. כרטיס כניסה לפרו-טור יש להם בנתיים, כעת צריך לראות אם הם יצליחו לערוך מקצה שיפורים.

natyh

New member
השם של קלמה

בוולטה בורגוס הוא קלמה קוסטה בלנקה . אז מה קרה לקומונידד וולנסינה קלמה ??? עירית וולנסיה החא הממנת את וולוורדה . התשובה היא השמועות אומרות שלא תהיה קלמה בסוף העונה , וזהו הקשר למשבר הכלכלי בכל הקבוצות הספרדיות : ליברטי , בלאריס שבקושי החתימו את מנצבו וכמובן קלמה . היחידה שנראית טוב כלכלית היא סניור דובאל ואכן הם נהנים מפריחה של פרדיגרו ואולי בלוקי יחזור . נתי

למעלה