וואלטה א בורגוס

המממ...נדמה לי. מפריז לב"ש../images/Emo4.gif

אני כותבת משמע אני קיימת? מעניין מה דיקרט היה חושב על הוריאציה הנוכחית.

../images/Emo132.gifלדעתי,דווקא לייבניץ והמונדות

אבל אני, אני קטונתי אני. מה לי ולפילוסופיה
ההתמחות שלי היא בכלל בתותים
(שדומים קצת ללבבות עם עלים ירוקים)

לייבניץ המציא את המישדיף

הצירים זה באמת של דקארט תחי יבגניה זוכוביצקי

וגם ניוטון, יש לתת לאיש קרדיט

הוא עשה עוד איזה דבר או שניים חוץ מלתלות זייפני מטבע

Mont Ventoux

New member
שלא יגידו שאין אוואנגארד באופניים

אגב, זו לא פעם ראשונה שהדאדאיסטים השתלטו, למרות שגם הם פשטו את הרגל.

מה, פה הם דווקא מושלים בכיפה

דאדאדא להלהלה מאמאמא עובדים על זה (אני מנסה ללמד אותה לומר "דג'מולידין עבדוג'פארוב") אגב, שמעתי שהוא יפריח את היונים של האולימפיאדה

natyh

New member
יאיר שים לב

איך נקראת הקבוצה של וולוורדה באתר בורגוס !!! נתי

השעמום היה בציניות

בשביל להראות כמה הוא גדול. הידיעות אומרות שואלוורדה קרוב לחתימה בקוויק-סטפ לשנתיים. מצד שני, כל רוכב שבולט קצת, מייד אומרים עליו שהוא קיבל הצעה מקוויק-סטפ. עד עכשיו לא היו להם הצלחות עם הכוכבים הספרדים הצעירים. מרקדו אמנם ניצח קטע בטור אבל אני חושב שציפו ממנו ליותר. פקרומן לא עשה כלום מאז שעזב את ספרד. דרך אגב, בטיני ניצח היום מירוץ חד יומי באיטליה 10 שניות לפני די לוקה ושאר השדה ומאותת שהמקום השני בהמבורג לא היה מקרי ושהוא נמצא בכושר.

natyh

New member
חשבתי שתרגמת את

התגובה שלי : que aborido כל כך משעמם וההסבר בטלוויזיה שקישרת לא היה שידור של הקטע , היה פסטיבל דל Curo בבורגוס . אל תשאל אותי מה זה אני לא עד כדי כך בקי בפולקלור עובדי האלילים האלה . נתי

וזה מה שבלריני חושב על אתונה

דברים שאמר בעקבות הנצחון של בטיני אתמול באיטליה. Also Italy's National Team Coach Franco Ballerini was satisfied with Bettini's performance, and not just Bettini's: "One of the main protagonists of the professional cycling scene over the last years has won today. But as for the Olympic Team being built around him, I already said that the Olympic Road Race is in a league of its own, it's too hectic and with too few riders in each roster for one team to be able to control it. Surely Bettini is a rider we should work for. But today I was pleased also with Moreni's performance. As well as Pozzato's: don't be deceived by the fact he got dropped; he's a young rider, and it takes some time for him to recover from the efforts he did in his excellent Tour". Ballerini even spoke of the possible candidates to wear a maglia azzurra at the Verona Worlds, and named some names, from Danilo Di Luca, who did well today, to the same Emanuele Sella, to Dario David Cioni, whose work, in Ballero's own words, might be very useful to the Squadra come the Third of October

הוא לא הזכיר את קונאגו...

הייתי בטוח שבאלריני יביא את קונאגו לאליפות העולם, ורונה היא כמעט המגרש הבייתי שלו. אודי יש לך את ראיון בגרסה מלאה? או שזה כל מה שפורסם מהראיון?

natyh

New member
גנבת לי ???

כל הכבוד בועז להקלדה מהירה . מכל מקום נראה לי שכיוונתי לדעת גדולים , שלח את קונאגו לריס לסדרת חינוך ותצטרך שתי ידיים או יותר לספור את הגראנד טורים שהוא ינצח , מצד שני אם זה לא יקרה יתכן ותספיק אצבע אחת . נתי

natyh

New member
אף מילה על קונאגו

בלאריני מדבר רק על רוכבים קבוצתיים , ומתעלם לחלוטין מקונגו . האם הוא יודע משהו שאנחנו לא ??? נתי

shay golan

New member
בא לא נדביק תוויות ע"פ טור בודד

ונאמר שקונאגו לא קבוצתי... לא ראינו ממנו מספיק והוא כבר הוכיח את עצמו. לדעתי גם הוא וגם ולוורדה יכולים להיות רוכבים קבוצתיים מעולים, וגם מובילי קבוצות מהשורה הכי קדמית שיש. שנייהם לקחו ספרינטים בפינישים של מרוצים לא מבוטלים, לצד נצחונות הרריים משכנעים. כמובן שלכל רוכב יש את האכויות השונות שלו, אבל הם בהחלט דומים בגיוון, בתעוזה, וביכולות.

natyh

New member
במורסיה

היה קטע בו קונאגו ברח לאורך עשרות ק"מ והדיילי פלוטון דברו רק עליו , בסוף נשלחו אדולפו גרסייה, דוד בלנקו ורובן פלזה בבריחה כפולה לסגור את קונאגו , וולוורדה ניצח את הקטע . ואם הוא כל כך קבוצתי למה בלאריני לא לוקח אותו לוורונה ??? מה הוא יודע שאנחנו לא ??? נתי

נתי אתה טועה...

בקטע שקונאגו ברח ניצח דנילו די לוקה. ואתה בטח שתופתע לשמוע אבל הוא מסאקו והוא היה המוביל שלהם למורסיה. אז הטענה שקואגו הוא לא רוכב קבוצתי לא מתאימה לקטע הזה, קונאגו קיבל הוראה מהמנהל של סאקו לברוח והתוצאה שהושגה התאימה בסופו של דבר לסאקו- די לוקה ניצח. ואלוורדה לא ניצח באף קטע במורסיה (ואן האסוויק ב-2, גוטיירז בנג"ש, די לוקה וצאבל), ואלוורדה ניצח בדרוג הכללי.

natyh

New member
אתה צודק

הוא אכן הגיע רק שני ועבר להוביל את המירוץ באותו הקטע . אך הקבוצתיות של אלחנדרו מוכחת היטיב מן המקרה הזה . הטענה בעניין קוניגו אכן לא מתאימה למקרה הזה , בא נחכה ונראה איך הוא יתפתח אנו מסכימים שהוא כישרון ענק אך עדיין מאד לא בשל . נתי

למעלה