וואל, שבת בבוקר...

Bitch47Percents

New member
וואל, שבת בבוקר...

בוקר טוב!
ואחרי הברכה, הקללה....|צחוק מפלצתי...| אז ככה, שיעממם לי, "עינב בואי" אז עינב באה... והתחלנו להצטלם... תיקייה שלמה...150 תמונות...בשעתיים בערך... (זה מה שקורה כשאמאבא יוצאים..וצריך לשמור על האחים הקטנים, במקום לצאת...
) אז הנה, בחשיפה ראשונית ובלעדית לחברי פורום חולון אזור, עינב ודפנה-התמונות...

Bitch47Percents

New member
השיער שלי-בעיה...

החלטנו שצריך לפתור את הבעיה שנקראת 'השיער של דפנה'... כבר לקחנו את המכונת גילוח, היא הייתה טעונה לגמרי, כמעט גלח ו...לא!!!! אני לא רוצה עכשיו קצוץ... אז פשוט ניסינו לרסן אותו...

Bitch47Percents

New member
ונסיים כאן,

(כולכם- "פיו, תודה רבה, באמת הגיע הזמן..."
) עם תמונה שלי ושל עינב...!!!
אם ברצונכם לראות את התיקייה שכוללת תמונות שצונזרו כאן... במלואה אתם מוזמנים לפנות אלינו באייסיקיו ונדבר...
עינב:152768887 דפנה:134637717 תודה ולהתראות!

‡NoK

New member
בלי צחוק ../images/Emo3.gif

אין לי חצי גבה שמאלית...העגיל בגבה שלי הוא עגיל בפנים

Bitch47Percents

New member
אנחנו עינב ודפנה,

שלומדות בתיכון הרצוג. אנחנו עיצובניקיות (זה אומר הכל...) וממש ממש שיעמם לנו אתמול... ואת?

n a v n a v

New member
איזה לא

אנחנו דפנה ועינב שתינו ממגמת עיצוב בבי"ס הרצוג, עכשיו, אני יכולה להגיד רק על עצמי שאני כתבתי פה די הרבה לאחרונה, זה שאתם לא יודעים מי אנחנו רק מראה כמה אתם סגורים בתוך עצמכם ולא מסתכלים לצדדים, אותי אישית זה העליב, אמנם אני לא מצפה שכל הפורום יכיר אותנו בפנים אבל בכל זאת... וחבל כי ציפיתי לתגובות אחרות... אבל אני סולחת ומקוווה להתחיל איתכם ברגל ימין, אז, אני עינב <זאת שיש עליה זום> נעים מאוד פורום חולון אזור

למעלה