וואל, שבת בבוקר...

^NB^

New member
אני מצטער מעומק ליבי

אני דרור מראשון לציון ואת צודקת, תגובתי הייתה לחלוטין לא הייתה במקום, ואני מצטער על זה ואני מקווה שתוכלי למצוא סליחה בליבך בשבילי ונוכל להתחיל דף חדש ונקי
סליחה

n a v n a v

New member
אני מאוד מקווה שזה לא נאמר בציניות

אם כן אז חבל מאוד כי לא זאת הייתה המטרה שלי, ואם זה באמת נאמר מעומק הלב, אז נעים מאוד דרור מראשל"צ אני עינב מחולון, ואני שמחה להתחיל דף חדש

LadySpeedStick

New member
נו באמת דרור

אתה יותר מדי סגור בתוך עצמך תתגיד להביט גם לצדדים באמת לא יפה

‡NoK

New member
אההההה חמודות! ../images/Emo99.gif

דפנה דפנה דפנה........
הילדה החביבה מהשברולט..סורי אם נראיתי לא נחמדה במיוחד, היה קצת רעש בשביל סמול-טוק..

Bitch47Percents

New member
../images/Emo13.gif

לא ניראת לא נחמדה...! להפך... ולגבי סמול-טוק, תמיד אפשר לדבר מתישהוא...

n a v n a v

New member
והנה אני מראה סימני חיים

חזרתי הביתה קצת עייפה אבל מאוד מאוד מרוצה... נראה לי שתפוז קצת חולה היום כי אני לא מצליחה לראות את התמונות, כמובן שאני אנסה שוב מאוחר יותר, אז בנתיים שתהיה לכם שבת מופלאה... ומחר אני נוסעת...

the hell man

New member
אולי במקום סימני חיים אתם יכולות...

פשוט למות.????????????????????? אימהל'ה דור שולט בי!!!!!!!!!!!!!!!! סתם סתם............ תמונות חמודות................ אגב, עינב אמרת לי אתמול שאין לך כוח לצאת והלכת לדפנה.........

the hell man

New member
חחחחח......צודק בהחלט../images/Emo70.gif בגלל זה...

צריכים לעשות תמונות רק של...................... תיאטרון
תיאטרון RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ סתם סתם דפנה ועינב אוהבים אתכן!!!!!!!!!!

n a v n a v

New member
אוהבים?

ממתי אתה שני אנשים ? דבר בשם עצמך!.... אבל אתה יודע שאני חולה עלייך... וסורי שלא באתי ההחלטה הזאת נפלה עליי ב12 וחצי בלילה, ובסוף נשארתי גם לישון.... <עינב שאחרי השלמת שעות שינה חוזרת ובגדול
>

the hell man

New member
כל הזמן הוא אומר "חלש"...קולנוע????

פחחחח..............קולנוע המציא את ההגדרה חלש מהתחלה!!!!!

אה..|מנסה לחשוב איך לצאת מזה|../images/Emo6.gif

שמעי... |מצאתי איך לצאת מזה בטוב| לניב יש שיער כתום... ולדפנה זה ממש ממש אדום. זה מה שהתכוונתי... חוצמזה שניב מחונן אז מותר לו! יצאתי בזול?

למעלה