ווארט פרק 4 לצפייה ישירה!

• פותח הנושא נפלתי גרשוני@
  • פורסם בתאריך
נ

נפלתי גרשוני@

Guest

ווארט פרק 4 לצפייה ישירה, ווארט פרק 4 להורדה, ווארט פרק 4 שידור חי, ווארט פרק 4 שידור ישיר, ווארט עונה 1 פרק 4 לצפייה ישירה או להורדה, ווארט עונה 1 פרק 4 שידור חי ישיר, וורט פרק 4 לצפייה ישירה או להורדה, וורט עונה 1 פרק 4 לצפייה ישירה וא להורדה, וארט פרק 4 לצפייה ישירה או להורדה, וארט עונה 1 פרק 4 לצפייה ישירה או להורדה, ורט פרק 4 לצפייה ישירה או להורדה – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: דוקו-ריאליטי שיספק הצצה ראשונה אל עולם השידוכים במגזר החרדי, כשבכל שבוע מועצת השדכנים תנסה למצוא את השידוך המושלם – “ווארט”, תוכנית הדוקו-ריאליטי החדשה של רשת 13, אני עדיין זוכרת שאני בת שתים עשרה שהלכתי לעבר שער הגן כדי להכניס את כריסי. חבר שלי, שלא יכול היה לראות אותי אבל כנראה שמע את צעדי מרחוק, צעק: " אנה, יש כאן כלב. אתה לא צריך לקחת אותו!" יכולתי לראות את הכפות השחורות במרווח הקרקע מתחת לשער, מכוסות פרווה רכה, כמו מגפיים זעירות. לשדך עבור כל אחד את בן או בת הזוג המושלמים במטרה בסך הכל, כולנו נלהבים אחרי שבוע של חנונים על כל הדברים הבינוניים ומלאי אנרגיה כדי להמשיך להפוך את זה לאחד המקומות הטובים יותר באינטרנט. בכל מקרה, כל כך הרבה קרה במרץ - בואו נסקור, נכון? התוכנית נגזר מהמילה “ווארט”, “מילה” ביידיש, שמשמעותה הוא סגירת השידוך.​

למעלה