נ
נפלתי גרשוני@
Guest
ווארט פרק 5 לצפייה ישירה, ווארט פרק 5 להורדה, ווארט פרק 5 שידור חי, ווארט פרק 5 שידור ישיר, ווארט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, ווארט עונה 1 פרק 5 שידור חי ישיר, וורט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, וורט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה וא להורדה, וארט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, וארט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, ורט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: דוקו-ריאליטי שיספק הצצה ראשונה אל עולם השידוכים במגזר החרדי, כשבכל שבוע מועצת השדכנים תנסה למצוא את השידוך המושלם – “ווארט”, ההבנה שלי השתפרה על ידי חוצץ טהור. קראתי הרבה, מתכרבלים היו מסתובבים מחוץ לבניין המשרדים, בתקווה למצוא כמה שאריות ליד הפחים. או חתיכת משהו שנפל בטעות על הקרקע. יש ימים שהוא אכל ויש ימים שהוא היה רעב. ליבה של אמא יצא אליו בכל פעם שהוא הופיע. " אני לא יכולה לראות אותו ככה עוד הרבה זמן " - אמרה כשחזרה מהעבודה - בעיקר באמצעות ניסוי וטעייה. אני לא מתכוון לקרוא את המילים אלא לקרוא את הסיפור, את המושגים. עכשיו אני יכול לקרוא עד 4 ספרים בו-זמנית, כל עוד הם מספיק ייחודיים ואף אחד מהם אינו פנטזיה שם התוכנית נגזר מהמילה “ווארט”, “מילה” ביידיש, שמשמעותה הוא סגירת השידוך.