ווארט פרק 5 לצפייה ישירה!

• פותח הנושא נפלתי גרשוני@
  • פורסם בתאריך
נ

נפלתי גרשוני@

Guest

ווארט פרק 5 לצפייה ישירה, ווארט פרק 5 להורדה, ווארט פרק 5 שידור חי, ווארט פרק 5 שידור ישיר, ווארט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, ווארט עונה 1 פרק 5 שידור חי ישיר, וורט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, וורט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה וא להורדה, וארט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, וארט עונה 1 פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה, ורט פרק 5 לצפייה ישירה או להורדה – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: דוקו-ריאליטי שיספק הצצה ראשונה אל עולם השידוכים במגזר החרדי, כשבכל שבוע מועצת השדכנים תנסה למצוא את השידוך המושלם – “ווארט”, תוכנית הדוקו-ריאליטי החדשה של רשת 13, הוא רץ פנימה בשמחה כשפתחתי את השער, בזנבו מכשכש. הוא השוויץ מול חברתי, מביט בה בעיניים נוצצות. " היי, אני לא צריך לקלוט. אני משפחה." אמא מצאה אותו יום אחד כשהיא (באופן אירוני) עבדה בבית מטבחיים. אמא שלי חובבת בעלי חיים, שהייתה נלחמת על כל פצוע ונטוש בעל ארבע רגליים, עבדה שם כמנהלת חשבונות, והתרחקה באדיקות מהבניין שבו התרחשה השחיטה בפועל. המשתתפים בתוכנית ילוו “מועצת השדכנים” בראשם של יקי רייסנר ושרה פכטר, שינסו להביא את המשתתפים בתוכנית לווארט, שמשמעותו אירוסים והחלטה על חתונה. שם התוכנית נגזר מהמילה “ווארט”, “מילה” ביידיש, שמשמעותה הוא סגירת השידוך.​

למעלה