וובקומיקס הידד - קהילה חדשה

ננסק

New member
וובקומיקס הידד - קהילה חדשה ../images/Emo77.gif

במסגרת תהליך העשרת מערכת הקהילות החדשה של אתר Vgames, פתחתי קהילה המהללת את מדיית הוובקומיקס. כל בעל וובקומיקס ישראלי מוזמן בהחלט לפתוח הודעה בפורומים של הקהילה, בה הוא מתאר את הקומיקס שלו עד כמה שהוא רוצה, או לשלוח אלי ישירות לינק על מנת שאכניס אותו לרשימת הקישורים. פרסום זה טוב! גם חסרי הוובקומיקס משלהם שרוצים להמליץ על לינקים לסטריפים האהובים עליהם או ללמוד מנסיונם של אחרים מוזמנים, כמובן. בקרוב גם יעלה בקהילה לינק לפורום הזה כאן.

nirmatarasso

New member
יש לי ווב קומיקס

אבל לא היה לי את החזון, האומץ וההשראה להרשם למערכת של vgames רק בשביל לספר את זה. על כל מקרה באופן נון קונפרמיסטי הווב קומיקס שלי לא קשור לגיימרים בשום דרך. מה שכן יש לי קומיקס אחר שהוא לא ווב קומיקס שיוצא כל חודש בפי.סי. פלאס מאגזין, מה שהופך אותו באופן רופף קשור איכשהו למחשבים (וכמו שאנחנו יודעים, מחשבים מאוד קשורים למשחקי מחשב). לקומיקס קוראים קונטרול+אלט+נבוט ובנתיים העלתי רק את הסטריפ הראשון לרשת. ואגב ניאדרטלים: היה פה לא מזמן דיון על קומיקס שקוראים לו BC או משהו קרוב לזה שגם היה קשור לניאדרטלים. מה שכן לא היה לינק למקום שבו אפשר לקרוא את הקומיקס. אם למשהו יש לינק אני אשמח לראות אותו, לפחות, רק כדי לוודא שלא דרכתי לאף אחד על האצבע.

Scum Bunny

New member
אז ככה

למיטב ידיעתי BC הוא קומיקס המופץ בסינדיקציה בעיתונים יומיים בארצות הברית. לכן לא נראה לי סביר שהוא יפורסם חינם באינטרנט, לפחות באופן חוקי. מצד שני, אני עצלן מכדי לחפש, אז אני לא יכול להתחייב. ננסק! ראיתי ששמת אותי בקישורים! תודה גבר! אני רץ להרשם...

Cartman

New member
ובכל זאת

http://www.comics.com/creators/bc/index.html כל סטריפ שמופץ בסינדקציה בעיתונים יומיים בארצות הברית, סביר להניח שתוכלו למצוא כאן.

Athaclena

New member
ומה שאין שם יש ב-ucomics.com

את BC יש בשניהם, יש קומיקסים שאפשר להשיג רק באחד מהם. הקטע הוא שאפשר לקרוא את הסטריפים מהחודש האחרון בחינם, ואם משלמים אז יש גישה לארכיון...

ailag

New member
הידד

הלינקים דלילים מדי! הנה כמה: www.keenspot.com (מאגד הרבה קומיקסים) www.sluggy.org (הסטריפ שלקחתם מהם קלאסי!
) www.userfriendly.org www.gpf-comics.com www.faans.com (חובה לאתר כמו שלכם!) banthebasics.keenspace.com freefall.purrsia.com www.little-gamers.com www.megatokyo.com www.choppingblock.org (גדול!) www.reallifecomics.com www.lethaldoses.com (לא ממש פעיל) מיכאל: לא כדאי שגם לנו תהיה לינקיאדה מפוארת משלנו?

לא רע.

בהחלט אוסף מכובד של לינקים. אני אבדוק אותם מאוחר יותר ואראה מי מהם מספיק טובים להכנס לקישורים האקסלוסיבים שלנו.

ailag

New member
כולם../images/Emo11.gif

יש לי עוד (ננסק, אני יכולה גם לתת לך) אבל לתת אותם נראה לי יעיל בדיוק כמו ללחוץ על לינקים בקינספוט :) אני נתתי כמה שנחשבים, וכמה שלא מוכרים אבל יעניינו אנשים שהולכים לאתר הזה.

למעלה