ווההההההוווו! כולן לרשום ביומן

../images/Emo98.gifבהצלחה../images/Emo138.gif

גם אני כמוכן. אף פעם לא חולה. אבל אני רוצה להיות חולה..
אבל כשאני במחזור אני חיה על כדורים. הכאבים הורגים אותייי

WallFlower

New member
זה באמת נורא...

פעם אחת כמעט התעלפתי בתחנת אוטובוס בדרך הבייתה מבי"ס ואיך שהוא מצאתי את עצמי מתחננת לאיזה נהג מונית שיקפיץ אותי הבייתה בלי שאני אשלם לו...והוא הסכים...
... הקטע העצוב הוא שאני יכולה לקחת 10 כדורים מכל מיני מינים וזה לא יעזור לי...פעם לקחתי ארבעה אדקס, 2 אדקס פורטה, 2 אדוויל ואקמול ולא הזיז לי אפילו... אבל כל זה שווה את הסופר יכולת שלי לא להדבק במחלות...אוף, חבל שאני לא יכולה להיות חולה... כל השכבה שלי הייתה חולה בשפעת (כלללללל השכבה: 99% ממנה) ורק אני לא...

Deppaholic

New member
בהצלחה לך

ואני מבינה לליבך... איזה מעצבן!!!... יווווו...כבר שכחתי ת'הרגשה... אני רוצה להיות חולה ל..לללל...לחודש! וואי התעלפת פעם? מעניין איך זה... הפעם היחידה שאיכשהו הייתי חולה הייתה כשאכלתי שניצל מקולקל והייתי "חולה" ליומיים בסופשבוע נוו... איזה שיט.. כאבה לי הבטן, הקאתי, הייתה לי חולשה והכל בסופשבוע... ואז ביום ראשון שהתפללתי שתהיה תיקווה שאני ימשיך עם זה... החלמתי הלכתי לבצפר..אוףףף..

Runaway Train

New member
מגיע לך!!!!!!!!!

מגיע לכולכם אוכלי השניצלים!! אוכלי הבשר!!! (בעלי חיים מסכנים שנפלו קורבן לטיפשותם הברברית של בני האדם המזדיינים בוהאהאהא,מי יעצור אותי עכשיו?) פעם הבאה תלמדי לא לאכול שניצל (תרנגול מסכן שכל חייה הקצרצרים סבלה מאוד ובסוף נרצחה באכזריות כדיי שאת!!אתם!!!תוכלו לאכול אותה ולהנות מבשרה הרך והצעיר שלא טעם חיים חופשיים עוד..:( )

Deppaholic

New member
אחרי זה לא אכלתי שניצלים

איזה חודשיים וגם לא בשר.. אבל חזרתי לזה אח"כ, כואב לי על החיות ובכל מקרה אני בקושי אוכלת בשר.

אויי זה בטח היה נורא..../images/Emo138.gif

לא הייתי רוצה להיות במקומך. זאת בטח היתה הרגשה זוועתית
. איזה נהג נחמד
לפעמים יש לי כאבים ולפעמים לו אבל בכמה חודשים האחרונים היו לי תמיד כאבים.. מזלי אני לוקחת נורופן אחד והכל בסדר
. לא צריך להיות חולים כדי לא ללכת לבצפר.. תמיד אפשר פשוט לא לבוא
.

Deppaholic

New member
כיף לך

אצלי הכדורים אם בא להם הם משפיעים.. אם לא... אני סתם לוקחת יותר מידיי...

חחח בסוף מתמסטלים../images/Emo138.gif

מה שהכי מעצבן{קרה לי מלא פעמים} זה שתמיד המחזור וכל הכאבים מגיעים יום לפני מבחן..
אני מתה מכאבים במיטה, קר, חם ולחץ בגלל שאני לא לומדת למבחן.. יום אחרי זה כדורים כבר עוזרים. למה קוללנו!?

Deppaholic

New member
למה לבנים אין מחזור?!

הם חיים להם בסוטול... לא צריך שעווה, לא צריך מחזור, לא צריך הרבה בגדים ואיפור... אוףףףףף
..

WallFlower

New member
ואני הייתי אומרת...

מי במילא צריך הרבה בגדים, איפור, ושעווה... לא נגעתי באיפור כבר למעלה משש שנים... ואני גאה בזה...

כל הכבוד לך

אני לא מסוגלת בלי איפור אני נראית ממש דוחה בלי (גם עם, אבל לפחות שאני עם איפור לא חושבים שאני ילד אלא ילדה מאוד מפחידה) אני לא משעוות אני מגלחת

כי אנו נקבות

לפחות אתן אני איזה פעם ב3 חודשים מקבלת :( אני לא אישה ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני אניטה פאלללי

Runaway Train

New member
ניקי,זאת אני, תקני

חה! לאאא...תגידי תודה! כשאני אוכל לממן,אני עוברת כריתת רחם

Runaway Train

New member
תקחו הרמונט

הוא מעקב את המחזור ומפחית את זרימת הדם..כך שמעתי..:/ יש לי בעיה,לא בולעת כדורים

../images/Emo5.gifלא הייתי פותחת את הפה לשטן

ג'וני אורב פה בכל פינה. חחחחחחחחח סתאם אני חולה כרגע עם חום בלעט לא הלכתי לביצפר ואמור להיות לי היום ומחר מבחן ואני חולה דיי הרבה. עושים אותי חולה!!!! ועעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה