פעם אחת כמעט התעלפתי בתחנת אוטובוס בדרך הבייתה מבי"ס ואיך שהוא מצאתי את עצמי מתחננת לאיזה נהג מונית שיקפיץ אותי הבייתה בלי שאני אשלם לו...והוא הסכים...
... הקטע העצוב הוא שאני יכולה לקחת 10 כדורים מכל מיני מינים וזה לא יעזור לי...פעם לקחתי ארבעה אדקס, 2 אדקס פורטה, 2 אדוויל ואקמול ולא הזיז לי אפילו... אבל כל זה שווה את הסופר יכולת שלי לא להדבק במחלות...אוף, חבל שאני לא יכולה להיות חולה... כל השכבה שלי הייתה חולה בשפעת (כלללללל השכבה: 99% ממנה) ורק אני לא...
ואני מבינה לליבך... איזה מעצבן!!!... יווווו...כבר שכחתי ת'הרגשה... אני רוצה להיות חולה ל..לללל...לחודש! וואי התעלפת פעם? מעניין איך זה... הפעם היחידה שאיכשהו הייתי חולה הייתה כשאכלתי שניצל מקולקל והייתי "חולה" ליומיים בסופשבוע נוו... איזה שיט.. כאבה לי הבטן, הקאתי, הייתה לי חולשה והכל בסופשבוע... ואז ביום ראשון שהתפללתי שתהיה תיקווה שאני ימשיך עם זה... החלמתי הלכתי לבצפר..אוףףף..
מגיע לכולכם אוכלי השניצלים!! אוכלי הבשר!!! (בעלי חיים מסכנים שנפלו קורבן לטיפשותם הברברית של בני האדם המזדיינים בוהאהאהא,מי יעצור אותי עכשיו?) פעם הבאה תלמדי לא לאכול שניצל (תרנגול מסכן שכל חייה הקצרצרים סבלה מאוד ובסוף נרצחה באכזריות כדיי שאת!!אתם!!!תוכלו לאכול אותה ולהנות מבשרה הרך והצעיר שלא טעם חיים חופשיים עוד.. )
ג'וני אורב פה בכל פינה. חחחחחחחחח סתאם אני חולה כרגע עם חום בלעט לא הלכתי לביצפר ואמור להיות לי היום ומחר מבחן ואני חולה דיי הרבה. עושים אותי חולה!!!! ועעעעעעעעעעעעעעעע