מזלטוב!!@@#!@##@ D:
D DarkSideOfTheMoon16 New member 13/6/07 #21 מזל טוב!!! בקרוב אצלי הקטע של המכונאות בתאוריה כזה מייאש!!!
L Lily SonataArctica New member 14/6/07 #24 ../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif הייתי באתר הרשמי של אפיקה בעמוד על סימון וראיתי את הדבר הכי הזוי שיש... Favourite Musicians: Ofra Haza
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif הייתי באתר הרשמי של אפיקה בעמוד על סימון וראיתי את הדבר הכי הזוי שיש... Favourite Musicians: Ofra Haza
T The Young Amyrlin New member 14/6/07 #26 נכון, היא קנתה דיסק שלה כשהיא ביקרה בארץ. עפרה חזה מדהימה.
I Itay Simons New member 14/6/07 #31 אם אני לא טועה השיר "אם ננעלו" היה מקום ראשון במצעד הפזמונים בגרמניה...
T The Dew New member 14/6/07 #32 חחחחח, רק עכשיו ראית את זה? ראיתי את זה בערך מלפני חצי שנה ופשוט נקרעתי מצחוקXD
ש ש נ י1 New member 14/6/07 #35 אני בשוק../images/Emo2.gif עפרה חזה באמת זמרת ענקית, אבל מאיפה היא מכירה אותה?
S Shusho New member 14/6/07 #39 כשעופרה חזה מתה עשו עליה ספיישל קטן בMTV היא היתה די מפורסמת.. משהו סטייל אחינועם ניני - ואחינועם ניני שרה מול האפיפיור, שזה חתיכת כבוד מבחינת פרסום
כשעופרה חזה מתה עשו עליה ספיישל קטן בMTV היא היתה די מפורסמת.. משהו סטייל אחינועם ניני - ואחינועם ניני שרה מול האפיפיור, שזה חתיכת כבוד מבחינת פרסום
L LadySilkworm New member 15/6/07 #42 היי! עופרה חזה הייתה מפורסמת[ומאווווווווד מוכשרת], אפילו ראיתי את הקליפים שלה בVH1 כמה וכמה פעמים.. אז מה הפלא הגדול?
היי! עופרה חזה הייתה מפורסמת[ומאווווווווד מוכשרת], אפילו ראיתי את הקליפים שלה בVH1 כמה וכמה פעמים.. אז מה הפלא הגדול?