ווווווווווווווי

Hikaru

New member
הפועל הוא

ai-suru. יש פעלים ביפנית שנקראים suru-verb, ואממ, suru זה פועל יוצא דופן ביפן והוא הפועל המשומש ביותר, הוא בעצם הפועל "לעשות". כשפועל באנגלית מועבר ליפנית, כותבים את הצורה הבסיסית שלו ומוסיפים suru. כמובן שאפשר לעוות את הפועל ולשנות אותו בזמנים. batoru-shiyou ze! "בוא נלחם!" shiyou = צורת ה"let's" של "suru". יש מילים ביפנית שמתפקדים כnouns (כמו ai), ושמוסיפים להם suru הם הופכים לפועל. ai-suru! לאהוב. ai-suru בזמן עבר - ai-shita. בעצם, aishiteru זה צורה אחרת, מין שילוב של ai-shite iru. אני יודע שזה דיי מסובך אני לא אכנס לזה עכשיו. אז אפשר להגיד, "aishite ita", אם אני לא טועה.

lgmtk

New member
סבבה אתה עזרת לי מאוווווווווד

אתה אחלה ^_________^............

kami san

New member
נראה לי

שהפועל הוא au והוא ממשפחת פעלי ה V+u (כמו iku - ללכת). בהטייה ה-u הופך ל i. (לדוגמא: Aishiteiru) בין הפעלים ישנם שני יוצאי דופן: suru (לעשות) ו kuru (לבוא)

Hikaru

New member
au?!

לא, הפועל הוא לא au. למעשה, ai הוא לא פועל בכלל. זה noun. לai יש קאנג'י שלם. ai-suru - לאהוב.

sai girl

New member
הא!!

אני קראתי נארוטו (עד 182) ואף פעם לא שמתי לב שהקאנג'י שכתוב לגאארה על המצח זה איי!! ואני מכירה את הקאנג'י הזה! אני טיפשה! (למה לעזאזל כתוב לו אהבה על המצח...) בכל מקרה..זה קאנג'י יפה..והוא כתוב לי על היד מאתמול כששיעמם לי.. (אני אוהבת לכתוב לעצמי על היד. יאפ.)

sonkun

New member
../images/Emo58.gif למי שלא קרא נארוטו עד 182

כתוב לגארה AI על המצח כי זה בעצם סימן שהוא צריך לאהוב רק את עצמו.

Hikaru

New member
המפ.

אני לא יודע בקשר לdumbass, אבל אני יכול לתת לך משהו קרוב... "kusotare". זה אומר כעקרון "asshole".

lgmtk

New member
ואיך כותבים damn? מי שמכיר זה

מנארוטו הוא אומר את זה הרבה בסדרה. זה משו כמו けさ לא? אני בטוח טועה.......

Hikaru

New member
הם אומרים

"kuso". זה כעקרון "חרא", אבל אפשר לתרגם את זה כ"shit", "damn", וכו'.

lgmtk

New member
אני מבין. עוד משו-יש הבדל בין

クソ ל- くそ? ומה עם כל הקטע של הריבועים? あみ ו- 闇 שונים או שהריבוע הזה הוא בעצם סמל כמו השמש והבסיס שמסמלים את יפן במילה 日本?

Hikaru

New member
אוקיי, שיעור בקאנג'י?

קאנג'י זה בעצם הצורה שבה אנשים ראו את המילים באופן אומנותי. למשל, המילה יאמי (אפלה וכו'), נראית כך באופן אומנותי בשביל האנשים שהמציאו את הקאנג'י. (I hope this made sense). אני לא יודע על איזה ריבועים אתה מדבר. ואין הבדל בין מה שכתבת, זה רק היראגאנה וקאטאקאנה. יש כאלה שיכתבו בקאטאקאנה ויש כאלה שבהיראגאנה, אבל לרוב תמצא היראגאנה כי היא יותר פופולרית ומקובלת. יש כאלה שמעדיפים קאטאקאנה אבל אמ...יפנית אוריגינלית זה היראגאנה. קאטאקאנה זה למילים מיובאות, בדרך כלל. אפשר גם לכתוב שמות איתה (גם של יפנים! למשל בהיקארו נו גו, השם של היקארו בלוגו כתוב בקאטאקאנה!). מקווה שהבנת.

lgmtk

New member
../images/Emo51.gif היית לעזרה. זה למה הפורום פה

כדי ללמד קצת יפנית. הבנתי אותך ונדמה לי שאני מתחיל להבין קצת את זה..........^_^...... מה שהתכוונתי בריבועים זה כל הקטע של דברים כמו הסמלים של השמש וכל זה שמובאים בצורות של סמלים ריבועיים כאלו ולא היראגאנה אלא קנגי'י......אבל הבנתי את זה תודה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!

hell girl

New member
יאא מאגניב

אז יאמי יוגי.. זה כאילו יוגי אפל... אני יודעת שאני קצת (הרבה) לא קשורה... אבל בשעות כאלה אני תמיד לא קשורה.. גומן.. ^^

Kurayami

New member
האמ האמ ולכן..

קוראייאמי זה שליט האופל.. אדון האפלה וכו'..

amitwagner

New member
kanji

it's hard to say how kanji started(it happened in china by the way) but the original kanji looks much different from that of today. in fact even japanese and chinese will not be able to recognize them. if you want to know more you can go here: http://www.kanjigraphy.com/mainpages/info/history.html​

למעלה