ווומממאאאאההההןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

limors2

Active member
ווומממאאאאההההןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי העדרות ארוכה וככ עצובה, המסור בגרסה הרגילה והרועשת חזרה סופסוף
ואיתה נועה וצעקות ה"וומאאאהההן" שלה
התגעגעתי
מישהו שומע?

limors2

Active member
יאי פאניק חדש../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

ואחד מהשירים שאני הכי אוהבת בדיסק
ונועה הסתבכה עם השם

tkuihehr

New member
זה החדש של פאניק את דה דיסקו?

מה הקטע שלהם עם שמות ארוכים? לא שמעתם על "קרייזי" קצר ופשוט? איך החדש אגב? אני מניח שאני כבר אשמח אותו לבד בשבועות הקרובים...

limors2

Active member
לא...../images/Emo54.gif

שמו את The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage ואלון- זה שיר ממש טוב! ורוב השירים בדיסק שלהם הם בעלי שמות ארוכים

limors2

Active member
חעחע../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

התיקון דפנה והקוקיז שלי
ולא אכפת לי אם אני לבד פה, אני רוצה להתלהב
אשרשר את צמי אח"כ לאיפשהו

limors2

Active member
כתבתי תהודעה לפני שראיתי את../images/Emo54.gif

שלך. אני לא מרפרשת לפני כל הודעה

tkuihehr

New member
אמממממ

בקושי ובהמון
מוציא את הראש שלי ומסכים לשמוע המסור, נחמד בכמה דקות ששמעתי...

הינה כמה בדיחות לא בדיחות

רוצים *לא* להקרע מהבדיחות??אני מזהירה שזה לא מצחיק,אבל תהנו ותצחקו מהטמטום הינה "בדיחות" מחוברת "תשבצון": ___________________________________________________
מיזוג אויר
יום אחד בחודש אוגוסט התקלקל המזגן במשרד.הפקידה הזמינה את הטכנאי. עוד היא רושמת את המחאה לתשלום עבור התיקון, אומר האיש: "תמיד כשאני מגיע לעבודה המיזוג אינו פועל והחום מחניק. ברגע בו מופעל המזגן מחדש ומתחיל לקרר...עליי לעזוב". ____________________________________________________
הבנק סגור
שני שודדים ירוקים מזוינים מכף רגל ועד ראש מגיחים מתוך מכונית ישר לפני דלת הבנק. על הדלת תלוי שלט:"סגור בימי ד'". "ראית איזה ביש מזל?"אומר השודד הראשון לחברו, "מצאנו לנו יום לשדוד!" ___________________________________________________
שמיעה
איש אחד מתפאר במכשיר שמיעה החדש שקנה:"הוא היקר ביותר שיש.עלה לי 2500 דולר ושינה לי את החיים." חברו שואל אותו:"מה השתנה אצלך?" הוא עונה:"ארבע ועשרים דקות." ___________________________________________________

tkuihehr

New member
יש במסור מוזיקה ישראלית ?

לא ידעתי!! שייגעצ טוביםםםםםם, במיוחד זה [ניויורק רפיח] אוי, איזה יופי, לא ידעתי שיש גם מוזיקה שאני כן מכיר במסור... \ רואים כמה לא שמעתי את התוכנית הזאת?

limors2

Active member
אז מעכשיו תתחיל!../images/Emo54.gif

אני מתלבטת בין זה לבין סינגלס בשביל התוכנית האהובה עלי

tkuihehr

New member
מה את רצינית?

סינגלס לוקח בענק! אני שומע המסור רק אם ממש אין משהו אחר לראות [ונמאס לי מכוכב נולד, וזה פרק בטיפול שכבר ראיתי]

limors2

Active member
אהה, לא בטוחה../images/Emo54.gif

אני ממש אוהבת תמוזיקה בסינגלס, וגם ממש אוהבת את המוזיקה במסור אותו דבר על הדר ונועה אבל בסינגלס אני מכירה את כל השירים, וגם אם לא- לא לוקח הרבה זמן עד שאני מכירה
במסור אני לא מכירה את רוב השירים. ומגלה הרבה שירים חדשים ושווים. וזה ממש גיף לשמוע מוזיקה קולנית ושווה
אז זאת דילמה....

tkuihehr

New member
הם לא סותרים

לא משודרים באותה שעה או משהו. את בהחלט יכולה לשמוע את שניהם, ולהנות משני הכיוונים ...

למעלה