ווומממאאאאההההןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

limors2

Active member
אני עושה זאת../images/Emo54.gif

וזה שהם לא משודרים באותו יום עוזר לי, כי ככה אני לא עייפה אחרי שעתיים מול המחשב בסינגלס!

tkuihehr

New member
נקודה רגישה

אין לך מושג עד כמה אני מכור לחברים, בצורה אובססיבית, עכשיו אני מנסה להגמל, כמו שניסיתי כבר כמה פעמים וכל פעם נכשלתי. עכשיו, כשהפסיקו לשדר את חברים בביפ, אני מקווה שאני אצליח להחזיק קצת זמן... וחוצמזה אני מכיר את כל הפרקים עד לרמה של בע"פ, את יכולה בבקשה להגיד לי רק איזה פרק משודר? זה יספיק לי, תודה.

tkuihehr

New member
יופי ../images/Emo70.gif

אני לא אוהב אותו
מזל, אני אשאר במחשב [עד שהוא פועל] ולא אעבור לחברים

yhaa hi

New member
../images/Emo3.gif גם אני לא אוהבת אותו

אתה נעלמת היום בסוף המצעד!

tkuihehr

New member
אני יודע, זה בגלל המחשב הטיפש הזה!

ועוד בשניה שמושמע חושב עליה, והירידה שכל הפורום ציפה לה, ודווקא אז לא הייתי... לפחות הרדיו המשיך לפעול והמשכתי לשמוע ולהנות מהמצעד
, וגם אתם הסתדרתם, אז זה בסדר...

tkuihehr

New member
ליאורההההההההה

מה נשמע? מה המצב? מה קורה? הכל בסדר? איפה היית היום? והעיקר מה שלומך

limors2

Active member
אלון!!!!../images/Emo54.gif

הכל טוב! חןם לי מאד! היום הייתי בעבודה, שמעתי מצעד במיטה, והלכתי לראות "לינק" עם אדם סנדלר! זה ממש טוב! ומומלץ! ומה שלומך? איך החיים? החופש? ההתרשמות שלך מהפורום השחור החדש של תפוז?(סוף העולם מגיע!!)

tkuihehr

New member
הא? איזה פורום שחור חזק?

מה עושה אותו לפורום שחור? וחזק? איזה מספר פורום הוא? הייתי רוצה לבקר... אמממ, שלומי נפלא, חוץ מהעובדה שהמחשב קצת עושה בעיות. החיים ,סבבה, סבירים, תקופה טובה, לא רוצה לפתוח פה יותר מדי. החופש? איזה חופש? מה עושה את התקופה הזאת לחופש? לינק? זה לא קליק? סרט טוב נכון? נהנית? היה שווה? , על אותו עיקרון, הרעיון נשמע לי מצויין, הייתי שמח לראות, אבל קודם אני צריך לראות את הבועה [מחר אם לא יצוץ משהו], סרט שאני אפילו עוד יותר רוצה לראות...

limors2

Active member
קליק, קליק../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

http://www.tapuz.co.il/end/ הנה לינק לאתר של הפורום, יש שם קישור לפורום עצמו! זה משעשע למדי
מחשב שעושה בעיות זה רע. בקרוב יהיה לי מחשב חדש! ולפני זה לא יהיה לי מחשב ואינטרנט בכלל כי עוברים דירה
התקופה הזאת עוד נקראת אצלי חופש... הרגל מביצפר

tkuihehr

New member
אווה, בהחלט מפחיד

נשמע כמו אחלה מקום להעביר בו כמה שעות, תודה. וכן, גם אצלי זה נקרא חופש, ותמיד ייקרא, לפחות עד שיהיו לי ילדים
, אבל החופש הזה הוא לא כזה חופש, המלחמה הרסה לי אותו, ועכשיו אין מה לעשות...

limors2

Active member
../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif

תמצא בכוח, עדיין נשארו כמה שבועות....

RJlake

New member
זה סרט חמוד כזה,סרט אדם סנדלר

טיפוסי....ממליצה לראות אבל לא בקולנוע...

limors2

Active member
יש לי חולשה למבטאים../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

למעלה