ווז דה פאק איז מוחין (שאלה מנסרים)

כפיר

הוא רוכב מהר אבל אגריסיבי מאוד ולא חלק הגבול בין רוכב טוב לרוכב מטורף הוא דק ממש כמו הגבול בין רוכב מהיר לרוכב בלי פחד למה לא התייחסת לאין רישיון שלו ? מה אם העובדה שהוא מסר את הקלטת לאמנון לוי ?

KFIR900

New member
תראה

יש דרך להגיד כל דבר. אי אפשר להגיד לבנאדם שרוכב חזק מידי בלי רישיון שמגיע לו למות לזה אני לא מסכים. כל היתר: תשאלו אותו תתמודדו איתו אבל מה זה "שימות"???

אף אחד לא איחל לו למות

ומה שמיצו עשה היה למשול משל. חבל מאוד שפתחת כזה פה על דימוי שבו הוא השתמש. עם כל הקללות והאיומים שלך בטח לא תישאר ההודעה הזו כשההנהלה ייראו אותה.

מיצו

New member
וכדי להסיר כל ספק ובזה לסגור את

השירשור האיכותי הזה, לא איחלתי למר צ´וחי למות. רק הבעתי את רצוני שאם הוא הולך לעשות את מה שהוא עושה, שיעשה את זה בשקט ובצד ושלא יסכן אחרים. יש כאן הבדל גדול. למרות שלך תדע, גם אלה שרוכבים נגד התנועה בלי מיגון הם אנשים גדולים ואחלה גברים. רק שלא הייתי רוצה שאמא שלי תפגוש אחד כזה בא מולה בכביש מפותל. זה הכל. ועכשיו באמת אני מסיים. שיהיה לך כל טוב מר כפיר. תמסור ד"ש לצ´וחי.

adam_a

New member
סליחה על ההקפצה סוף השרשור

אבל אחרי שנרגעתי מהצחוק... אני פשוט חייב להגיד משהו למיצו... :
ועוד
אפילו יותר גדול... אני לא אתייחס אפילו למה ש KFIR900 אמר... אלא אני אבחר יותר להתייחס לתגובה הבוגרת, הסובלנית (עד כמה שאפשר) והרצינית...שלך, באמת מגיע לך
גדול... וטל (שביט), אתה אומר שזהו אותו אדם שפירסם את דבר מה על תאונתו של הכRוב?... אם זהו המצב אז אתה צודק... ומסרים אישיים באמת לא היו עוזרים
מיצו, אני אתה וזקי מהשווארמה עולים עליו?

R-o-i

New member
תגובתו של רועי בנושא :

כרגיל, תמיד שאני רוצה להגיד משהו, אני יוצא אהבל,
מצטער שבכלל פתחתי ת´פה, ניראה אותכם עוד שבועיים ככה שאני אנקה ת´ראש. כנראה שיש לי הרבה מה ללמוד על אנשים, ובאמת מצטער עם פגעתי במישהו, כפיר אח שלי, איכזבת !!! רועי

ותנו לי לסגור את השירשור בנימה דתית

ביהדות יש דבר כזה שנקרא ו"נשמרתם לנפשותיכם".... היינו-כל אדם צריך להשגיח על חייו לפני שיבקש מהקב"ה לעשות כן עבורו לא משנה עד כמה בן אדם מוכשר-אם הוא לא נזהר, ה"מכה" בסופו של דבר תגיע... אם הוא נוסע עם כפכפים-כי יש לו פטריות ברגלים דיינו(אבל שייבש אותן במרפסת בביתו-עדיף....מאשר לעשות פוזות על משחיזים-כי בסופו של דבר כשהנפילה תבוא-אותו גיבור חשוף כף רגל יבכה כמו תינוק על רגלו שנמרחה באספלט הישראלי... אם הוא נוסע בלי חולצה כי גבו מלא חצקונים-ושמש הרי מייבשת חצ´קונים-דיינו... אבל שיעשה את זה על חוף הים כי פסיכים כמוהו רק משחירים את שם כל האופנוענים... ואם הוא מושך אחריו עדה שלמה של מאמינים ומעריצים-שמדביקים לו שמות אליל חוג´ה , ג´וחה , גוצ´ה ( שכחתי מה השם) אז הבעיה היא באמת שלהם כי אם ככה נראה המודל לחיקוי שלהם-הבעיה היא שלהם ולא שלי...... נסיים בברכה : בזה האתר לא יתקע העכבר בזה הנטסקייפ לא ילחץ ה-Esc לזאת המקלדת נחגוג יומהולדת.. תהו ילדים טובים ולא יקרה כלום אם תניחו תפילין וואחד

guts

New member
../images/Emo6.gif אחרי שראיתי שוואחד1 מהקומץ

מאלתר אז אמרתי שאולי באמת אנחנו צריכים את תפילת הדרך לגולשים באינטרנט
החלמה מהירה לכולם

mitke

New member
../images/Emo32.gif שיר אקטואלי ../images/Emo35.gif

איכילוב/ אורי בנאי אתמול בערב יצאתי לרחוב לנשום אויר זה עושה לי טוב פתאום בכביש משאית בא קרוב למחרת התעוררתי באיכילוב על שפת הים בחורה חטובה הצעתי לה לעשות אהבה חבר שלה בא נתן לי אגרוף למחרת התעוררתי באיכילוב התעוררתי באיכילוב, זה לא נעים התעוררתי באיכילוב, האוכל לא טעים אין ספק אני צריך להזהר להפסיק באיכילוב להתעורר ארזתי מזודה יצאתי לחו"ל לפצות את עצמי בטיול אבל כבר במטוס הרגשתי לא טוב במקום בשוויץ התעוררתי באיכילוב התעוררתי באיכילוב, זה לא נעים התעוררתי באיכילוב, האוכל לא טעים אין ספק אני צריך להזהר להפסיק באיכילוב להתעורר יאללה, שאף אחד לא יתעורר השבוע בבית חולים. סעו בזהירות. ברכת החלמה שלוחה לכל חברי הפורום הפצועים, פגועים, או אלה שסתם לא מרגישים טוב.

מיצו

New member
תשמעו מה שמעתי (ציפור קטנה לחשה לי)

כפיר 900 אמר לרועי (הם נפגשו באיזו סיטואציה) שהוא יבוא למפגש הבא ויחפש אותי. מה אתם אומרים על זה? שאני אפחד? שאעשה ניתוח פלסטי? תשמעו חבר´ה, אם במקרה אני כן מגיע, תעשו לי טובה, תקראו לי אלברט ולא מיצו. לבלבל את האוייב. ועוד משהו? אתם חושבים כדאי לי לקנות R750 ולצבוע אותו צהוב, רק כדי שלא ידעו מי אני? אולי אם אני אבוא בכפכפים ובלי רישיון אז יתנו לי כבוד? יאללה. אם יקרה לי משהו תדעו את מי לחפש.

R-o-i

New member
גרמת לי להתערב שוב (מה יהיה אני לא

אקח חופש בסוף ?) בכל אופן , הבארה : אין לי כל קשר אל הכפיר הזה, פשוט יצא לי לפגוש אותו, והוא עושה רושם של אחלה בן אדם, ובקשר אליך מיצו, הוא אמר שהוא מאוד מעוניין לראות איך ניראה בחור שמאחל לאדם מוות רועי שהולך להמשיך לחלום, על מה שסיפר לכרוב

מיצו

New member
הנה, ככה נראה בנאדם

שלא איחל לאף אחד למות, אלא רק אמר שאם הוא הולך למות, שיעשה את זה בצד בלי ללכלך את הכביש. ראה תמונה מצורפת.

OMERTLLF

New member
../images/Emo6.gif אני יכול לומר לך מיצו

שהוא איים על עוד מישהו מאוד מאוד מוכר מהפורום-ופה אני מדבר על מכות!!!!

Little Max

New member
טוב מאד!

כבר שנים אני מנסה לחנך את ה"מישהו מאוד מאוד מוכר" הזה מהפורום. אולי כפיר 900 וחבר מרעיו יוכלו להרביץ בו קצת ערכים ונימוס.
- למישהו... Little Max

למעלה