וויאג'ר עונה 5-6 מה דעתכם

DrZoid99

New member
יש להוסיף

שגם גלקטיקה היא מרוכזת בעיקר בדמויות ופחות ברקע מסביב (כלומר אין התעסקויות בדברים מדב"יים יותר מדי) , לסטאר טרק יש גם את זה על הראש, הטרנדים היום של הסדרות משתנים ליותר דברים אפלים, מהירים ורגשיים ( יש האומרים לטובים ויש האומרים לרעה, לפי דעתי זה תלוי סדרה).

cפיר

New member
עצוב כמה שזה נכון

הטלויזיה (והקולנוע) היום הם זבל, שנות ה90 היו הכי טובות לא משנה מה יגידו הכל נעשה שטחי ומהיר מדי.. אין מקום לסדרות כמו הדור הבא, חלל עמוק תשע(!) וויאג'ר היום בטלויזיה עם כל הצער שבדבר.. הם יכולים לעשות סידרה חדשה, הם יעשו כי זה לא מת עדיין וזה יהיה מעניין לראות איך זה יצא לפעול. בטלסטאר היה מקרה יוצא דופן באמת, (טוב כי היא נוצרה ע"י אחד מהכותבים של חלל עמוק 9 אז לא חוכמה) אני מחשיב אותה בתור סידרת אקשן-דרמה ולא מד"בי מלא- כי בקושי היו ובעצם כשאני חושב על זה היא הסידרה היחידה שאהבתי בעשור האחרון.. עכשיו הכל רדוד:\

Moshe972

New member
היו לנו מלא דיונים בנושא לאחר ביטול אנטרפרייז

למי יש כוח לחפש שרשור בנושא משנת 2005 ??? תרצו או לא תרצו הסרט החדש מראה את הכיוון שאליו הולך סטארטרק

n i v1

New member
מה שהיה נכון ב-2005

לא נכון היום. אגב, מישהו עשה מרתון אנטרפרייז מאז שהיא הסתיימה? אני לא, לא מסוגל להביא את עצמי לזה. מישהו?

DrZoid99

New member
אני רואה פרק פה ושם

אבל טריפ מזכיר לי יותר מדי את ג'ורג' בוש אז אני נרתע....

subatoi

New member
טריפ?

טוב שאתה לא רואה סמולוויל. ג'ימי של סמולוויל נראה *בדיוק* כמו ג'ורג' בוש. בחיוך, בעיניים, בהכל. מפחיד משהו. ובגוגל יש יותר תמונות.

DrZoid99

New member
כזכור הפרק שהוא נכנס להריון

"Yee haw!" "let make out little perty thang, the good old texan way"

למעלה