כשעשר אנשים טובי לב יענו להודעה הזא ת... ואתה קורע
T T a l14 New member 27/11/04 #25 בייטח../images/Emo98.gif אתה....... ג'ולי... ... ואני יודעת שאתה בן...
T T a l14 New member 27/11/04 #27 ../images/Emo2.gifיאפפפפפפפ../images/Emo70.gif חח....אני בהתלהבות יתר... אתה...*מהרהרת*...ראיין
T T a l14 New member 27/11/04 #34 אתה לא אמור לדבר עם בחורה ולהגיד לה שאתה מת להתחרמן עם גבריאל... .... סתם...ממה שאני זוכרת....גבריאל היא החברה של קיילב שהוא האבא של... איך קוראים לה...אמא של סת'...ברח לי השם...
אתה לא אמור לדבר עם בחורה ולהגיד לה שאתה מת להתחרמן עם גבריאל... .... סתם...ממה שאני זוכרת....גבריאל היא החברה של קיילב שהוא האבא של... איך קוראים לה...אמא של סת'...ברח לי השם...
T T a l14 New member 27/11/04 #32 *מזועזעת* מריסה היא הבת של ג'ימי וג'ולי קופר. היא החברה הכי טובה של סאמר ( ) והחברה של לוק... אה...היא מקובלת...ובהמשך היא... תיהיה החברה שלך...
*מזועזעת* מריסה היא הבת של ג'ימי וג'ולי קופר. היא החברה הכי טובה של סאמר ( ) והחברה של לוק... אה...היא מקובלת...ובהמשך היא... תיהיה החברה שלך...
T T a l14 New member 27/11/04 #39 כולם מכחישים את זה בהתחלה../images/Emo11.gif תאמין לי...עברתי את זה... חח...סתם...