וויל!

בדיוק!! וויל!!!

לא ידעתי אפילו שהתגעגעתי אליו ככה. מתוק!! באמת פרק מרוח, והזוי לגמרי, אבל היו בו כמה הפתעות: * "תגלית" העשור: "אתה יודע שיש לך אף ממש ארוך"? (גב לג'ייסון) יפה לך לשים לב... * הופר, החבר המסטול של אוון, הוא אותו שחקן ששיחק את קורט בתיכון הלבבות השבורים. אחרי אבי טאקר, רק חסר לי פה את קאלאן מולווי (דרזיק) המדהים. * וווווייייילללללללל!!! (ב'קשה תגידו לי שהוא יישאר!! מספיק שמירנדה עוזבת!) מה שכן, את פרס רומנטיקן השבוע אני נותנת לג'ייסון, שבחר להכריז על אהבתו לגב בדיוק כשהיא היתה באמצע להקיא את הנשמה שלה. לך על זה, אח שלי...

חןןןי

New member
רגעעע למה מרנדה עוזבת??

אנהי בפספוס של פרק וחצי... ראיתי אתמול רק את הסוף...

היא קיבלה הצעה

לעשות את ההצגה שלה באדינבורו. (סקוטלנד, לא?) אז היא אמורה לעזוב בקרוב.

SheIIy

New member
וואלה!!

הופר שיחק בתיכן הלבבות השבורים! ואני חשבתי שהוא שיחק בקרוב רחוק... בקשר לפרק - גם אני חושבת שהוא נמרח... לעשות פרק שלם על מסיבה אחת זה קצת יותר מידי... הקטע עם כריסטיאן היה הזוי לחלוטין, הקטע עם וויל, מירנדה וקל היה... אמממ... בואו נגיד שבאותו הזמן אכלתי פיצה, ואחרי הקטע כבר לא היה לי תיאבון. שתי מסקנות מהפרק: - אלכס יפה. - לאלכס וסיימון מאוד מתאים משקפי שמש. ו...כל הסוכריות הצבעוניות והמגרות האלה שהיו שם - יש בהם סמים או שהן אכן תמימות כמו שהן נראות?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifקורט נכוןןןןןןןן זכרתי שהוא שיחק את קורט זה הספורטאי עם האבא המתוסבך שהיה חברה של ההיא שהתאשפזה בסוף במוסד, אבל לא זכרתי את שמווווווו... קורט.. בהחלט... תודע../images/Emo140.gif כן ג'ייסון בהחלט היה מקסים הפרק, והקטע עם "אתה יודע שיש לך אף ממש ארוך../images/Emo35.gif" היה בהחלט משעשע../images/Emo6.gif

וויל הופיע בהפתעה

לפתע פתאום, ללא אזהרה מוקדמת. פשוט נחת להם באמצע המסיבה.

הייתי כותבת לך אותם

אבל אני מעדיפה לא לקרוא. חוצמיזה שהתקצירים האלה לא שווים יותר מידי. עזבי, עדיף בלי.

אשכרה!

כמה דומיניק אפשר לסבול? הוא כמו נחום-תקום. הולך - וחוזר. והולך - ושוב חוזר. גררעעעכסס!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמוח אני רוצה את המוח שלי בחזרהההההההההההההההההההההה../images/Emo6.gif

למעלה