וויל!

למה אין לה שעה קבועה?

זו הסדרה היחידה שאין לה שעה קבועה. לא סופרים אותנו בכלל.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחיחי דייי לקרוא לי את המחשבותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יא משוגעתתתתת

חסר אייקונים פה בנושא../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

או זה יותר טוב
הכל היה אפור ^_^ ותגידו, הקטע שגבריאל רקדה עם השמלה השחורה, זה לא איפה שנגמר הפרק הקודם? (כאילו, זאת השניה היחידה שראיתי מהפרק הקודם ורק אותה ראיתי ופתאום היא קופצת באותה פוזה בדיוק.. לא ברור
) ותסלחו לי זה היה פרק ממש ממש דפוק, הוא היה יותר מדי יותר מדי ונראה כאילו היוצרים עשו אותו רק כדי שיגידו שהם חדשניים לכאורה וכדו'. רק שני דברים טובים יצאו ממנו- האגרוף לאוון -שזה היה קטע גדול, וההוא עם החולצה הכתומה החתיך שהסתכל באמבולנס של ריצ'י

SheIIy

New member
בטח את מדברת על הקטע

שגבריאל קפצה והסתובבה כזה בריקוד, נכון? אז כן, הקטע היה בסוף הפרק הקודם אבל כשהראו מה יהיה בפרק הבא

אי י ל ת

New member
ויל ויל ויל

ייוווווו!! כמה כיף שוויל חזר! התגעגעתי אליו! וכמה מתאים לו השיער הארוך הזה, ניראה כל כך רומנטי. אני גם שמחה לראות שגב וג'ייסון מחדשים יחסים, תמיד הייתי בעדם, ובאמת תהיתי איך דומיניק נעלם לנו ככה בלי הודעה מראש, אז הנה הוא ינחות אצלינו בפרק הבא, נו, יהיה שמח. לפי התקצירים מסוף הפרק הקודם, הייתי בטוחה שהמסיבה הזאת הולכת להיות אורגיה רבת משתתפים, וניראה כאילו אלכס וכריסטיאן ימצאו את עצמם ביחד. ובסוף - לא דובים ולא אורגיה, אפילו וויל חצי ערום עם שתי בנות במיטה, ולא יוצא כלום.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

נעמהdj21

New member
קצת באיחור - תגובה לפרק../images/Emo3.gif

פרק באמת הזוי ,כל הקטע עם קלי וויל וזאת ששכחתי את שמה,הזוי!!! ריצ'י - מסכן שלי איך ריחמתי עליו... ובסוף הכינוס של החבריה על חוף הים , נחמד מאוד. האגרוף שאוון חטף היה ממש כואב לי , אימאאאאאא. בקיצור פרק נחמד אבל הפרק הבא נראה לי יהיה ממש ממש ממש נחמד לאור חזרתו של דומיניק בפעם המאה אלף...

GardenOfEden

New member
הפרק האחרון...

היה אולי קצת הזוי, אבל פשוט מעולה!
הצילום, העריכה, העלילה. בין הפרקים הכי טובים שראיתי עד עכשיו של הסידרה. אהבתי גם את הסצנה האחרונה שכולפ שוכבים על חוף הים. אוון אמר שם משהו מאוד נכון (לא ממש זוכרת מה...) בקיצור, הסידרה פשוט עשוייה טוב, והיא רק משתפרת עם הזמן. חבל רק שכל שבוע משנים את השעת שידור, פיספתי את ההתחלה של הפרק (שוב
)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifוויל וויל חזררררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיףףףףףףף מזה התגעגעתי אלי../images/Emo7.gif היה פרק תמוה והזוי לאללה, אבל בהחלט אהבתי... חבל שגב וג'ייסון לא ביחד בסוף... אני ממש מקווה שזה יקרה כי אני מרגישה שהם הרבה יותר בשלים לזה מאשר בתחילת הסדרה... ניית'ן = פיכע לא אוהבת אותו יותר איש רעעעעעעע רעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo46.gif קלי ומירנדה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D-D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D-D../images/Emo6.gif הרסו אותי מצחוקקקקקקקקקקק עם ההטרדה המינית של וויל חיחיחחיחיחיחיחיח כריסטיאן מזה הבהיל אותי הייתי בטוחה שהוא הולך לקפוץ מאיזה גשר או משו, אבל בסוף כשהוא חזר עם הכדורי גולף פשוט נקרעתי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חבל שפספסתי את הקטע שאלכס נתנה בוקס לאוון.... אבל לא נורא, יש הקלטה../images/Emo9.gif אווןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חמודדדדדדדדדדדדד (אך היה הזוייייי לחלוטין בפרק הזה../images/Emo6.gif) ואין לי מושג איך אלכס הצליחה ללכת למסיבה הזו אחרי 12 שעות עבודה... מטורפת... היה פרק מאגניב לאללה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי.... שינוי מרענן מהפרקים הרגילים...

tribe spirit

New member
פרק מדהים!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אין,פשוט פרק גאוני... הו כריסטיאן..פאק מה נסגר איתו?! חבל לי שגב וג'ייסון התפספסו...אבל לא נורא,זה חייב לבוא מתישו.... אלכס והבוקס...קטע מצחיק... ויל-התגעגעתיייייייי!משעשע לראות את קלי שיכורה ממש...למירנדה זה מין...מתים כזה,אבל קלי היתה מוזרה.ויל צריך לגזור את השיער.הר אדם
הו...למה לי אין סיימון כזה שמארגן מסיבות חבלזיות...אין ההומואים של ישראל לא ישתוו לעולם לאלה של מלבורן...

shikma r

New member
גרררררררררררררר הפרק הזה

עשה לי חשק להתרפע כמותם...גרררר... וכשיש את הגירויים הנכונים אני בהחלט מתפרעת! למה אין מסיבות כאלה טובות....

למעלה