ווינדי מת!!

Just A Firefly

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך יעל...
חיבוק גדול גדול
אם את רוצה לדבר - 2175833 טופ? נשיקה גדולה בינתיים!

GrEeNwOmAn

New member
מה? לא... די זה לא קורה...

יעל אני ממש מצטערת. אני ממש מכירה את ההרגשה השנה מת לנו שקל שהוא היה בן 33 פשוט לא רצו שיסבלו אז שמו לו סם הרדמה. אוי עכשיו נזכרתי בזה ואני מזה בוכה על שניהם... מדליקה אלפני נרות זיכון לזכרו. אני ממש מצטערת... תרגישי טוב. אני מקווה שתתאוששי, ותקבלי חיבוק גדול ונשיקה גדולה ממני, אני ממש משתתפת בצערך. אבישג

ווינגז

New member
ווינדוששששששש

ווינדוש שלייייי לאאא מנהל החווה כבר קבר אותו בדיוק במקום שבו הוא נפל ומת... זה מקום שאנחנו רוכבים בו הרבה... איך אני אוכל להמשיך לרכב שם? איך אני אוכל להמשיך לרכב בכלל??? אני פוחדת לאבד גם את ג'זזזזז

לאאאאאאא!!!!!!

אבל... אבלל.... אבל למה????? למה??? למה??? למה??? למהה???? אני....... בשוק!!! לא חשבתי שהמצב שלו כזה חמור! את אמרת שיש לו קוליק קל ואחר כך שזה טיפה החמיר.... איך?איך הוא מת????? לאאאאאא!!!!

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נר|

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

Shai Felton

New member
איפה הוא קבר אותו?../images/Emo170.gif

במקום שאתם רוכבים בו? אז איך תרכבו שם עכשיו?

../images/Emo7.gif

אני לא מכירה את הסוס הזה אבל כפי מה ששמעתי הוא ממש חמוד ואני משתתפת בצערכם...

למעלה