וויסגל 06

bergmanit

New member
שכחת להגיד..

שהוויסגל הוא לזכרו של שריאל כץ ז"ל שמת בפיגוע לפני 4 שנים :/.

anat135

New member
סניף זכרון כבר יודע על זה....-

זה עולה 90 שח. וכבר יש פתקים. וגם הימי הרשמה זה היום ומחר.. וגם הרשמה לסמינר.. יעני רוצי להירשם... חחחח

ההרשמה בכפר...

ניסגרת, אם אני לא טועה [עידן תתקן אותי], ביום רביעי..... ויכול להיות שהרכז שלכם בכפר רק יום שני/ראשון בערב..... ועד יום רביעי הוא לא יהיה בכפר...... לכן הוא סוגר את ההרשמה ביום ראשון..... =]]

שקד9

New member
מור- כנסי

מור.. הייתה אמורה להיות פעולה לשכבה שלכם.. והייתה! שבה נתנו את הפתקים לסמינר.. וכשאת באה להירשם לסמינר אז אומרים לך גם על הוייסגל.. אין דרך אחרת להודיע! פשוט תבואי להירשם.. היום יום הרשמה אחרון גם לסמינר וגם לוייסגל מ-18:00-20:00

שקד -כנסי

לא הייתה לנו בסוף הפעולה לשכבה אלה ותמר ונעה לא רצו לעשות כי לא כל השכבה הגיע ....והן לא חילקו שום דפים הינו צריכים להיפגש היום אבל גם זה עבר ליום שישי....אבל אני דיברתי אם יעפת והיא אמרה שיש גם מחר...

anat135

New member
מור- כנסי

אני כמעט בטוחה שהפעולה שכל השכבה שלך לא הגיעה, הפעולה הייתה היום. (יום ראשון). ואז סבבה, תירשמי מחר...

שקד-כנסי

חחח....כן אני נירשמת היום....והפעולה שלנו נדחתה ליום שישי... אז איך היינו יודעים על זה?

anat135

New member
קוראים לי ענת... ו..

את בטוחה? אני חושבת שהייתה לכם פעולה אתמול.. אבל תבדקיעם ילדים מהשכבה שלך..

ממממ

חחח עידן אל תגיד מסיבהה...הרי זה יהיה כמו שנה שעברה.. שתי שירים מאיזה דיסקמן, וזה נ-ג-מ-ר... חחח - אין ציפיות - אי אכזבות...

למעלה