ווית'ין באים לארץ?

TheImpactBoy

New member
ווית'ין באים לארץ? ../images/Emo124.gif

ישר ולעניין, לי ולמנהל האישי שלהם היתה שיחה קצרצרה במיילים. והוא אמר שהם כנראה יגיעו בסוף השנה\תחילת שנה הבאה. אבל דאג להוסיף שזה לא בטוח, כי ההופעות של וית'ין יוקרתיות מידי בשביל ישראל... (אחחממ טובבבב).

#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&

והרשו לי להוסיף: #$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$& #$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&@#^G^#%^ $%^G$%@^$%#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$&#$^G@$%^$%^$%^#$^$%^$%^$%^$%^&$#&$& #%^BY$%^#$^&$%^$#% @#$%^#%^@#%^@#%@$#%G@#%^Y#Q@%^$@%&#$&$%^@%$

אזירפאל

New member
סוף השנה זה עוד הרבה זמן

אבל עדיין, ווית'ין בארץ
למרות שההופעות החדשות מלאות באלבום החדש וזה, אבל טוב נו, זה עדיף מכלום D:

^#$^#$^@#%@!#!%#%#$^#

OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG $!@#$#%#$^#$^#$%^@$#%@#%!#%!@#%$^$%&%^**%^*%^&$^&$%&^*$%&^#$^#$%^#$ #$^3#%^$@#fgjdfklgjdfklgjkdfjgkldr$^Q#$^#Q$^@#$^@#$4634^#$%^@#$%@#%@#%#$ @#%@#^#$^#RGHFHJITY$%^$#^@#$^%@!#%!@%!@%$&%%HGHDFHD63$^#$%$*^%*%^&$% 6#%^@#%^@#$^#$&(*&()%^&%^$^#$RETGTGHDTH$%^#$^#$^@#@%@!%@$Rdghfjדגיאחע OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ||||||||||::::::::::::::

taroboy

New member
אמפגגגגגגגג

DJHEUWGHWUHUERGDUWSHGD IVHRS9OBH9OWRHGS SFGOIWHRGIVHGIUHRIGHVOIRWHGVRW GVRWHFGDIVWHRDIIRWPHGIOWRHGOI'WEGVHRWGITE

Euterpe

New member
*לא מפתחת ציפיות*

אבל אם כן!!$#^$%&%%^* אלך לאוונסנס, ואלך לנייטוויש, ואם ווית'ין יבואו (!!!!) אלך אליהם!
ואז זה יפצה על כך שלא הייתי בהופעה של אפיקה
אבל מגניב

אני חייב להוסיף אבל משהו..

מה זאת אומרת "ההופעות יוקרתיות מדי בשביל ישראל"?? זה ממש מקומם! זה ממש בגישה של "נאא זה ישראל הם לא חשובים.. האנשים שם תת רמה"
אותי זה קצת מרגיז.. *לפטר את המנהל האישי שלהם!* D:

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif אני די מסכים

אבל עדיין יש משהו במה שהוא אמר... הרי שימו לב לכל ההופעות של ווית'ין מהשנים האחרונות, הן מאוד מושקעות- מלאות בתפאורה והמון אפקטים וניואנסים, לפעמים אפילו יותר מדי (לדוגמה הכלוב בהופעה בג'אבה), ואני מניח שלקהל לא כל כך גדול כמו שיש בארץ זה לא כזה משתלם. לא יודע, נראה.

כן, גם אני חשבתי שזה הסיפור,

אבל גם בהמון מההופעות שלהם בטור אין אפקטים בכלל! לפעמים אפילו אין מסך מאחורה.. ככה שאם זה התירוץ שלהם אז זה קצת עלוב
נכון, אמנם הופעה בישראל תמיד תחשב כהופעה מיוחדת, ולנסוע כללללל הדרך עד לפה (
) זאת כביכול טרחה גדולה יותר בשביל הלהקות, אבל להגיד שההופעות יוקרתיות מדי בשביל ישראל זה די מעליב..

אזירפאל

New member
כן, עם זה אני מסכים

מה גם שכל עוד אין מסך זה אומר שיש סיכוי שלא יהיה את WHYD אז זה בסדר גמור מבחינתי.

אזירפאל

New member
אוי, זה עוד יותר גרוע

זה כל כך מגוחך ששרון עושה קולות רקע לפלייבק. ><

taroboy

New member
צודק,זה אדיוטי,אם נייטוויש באים וזה מספיק להם

זה אמור להספיק לוות'ין גם אפיקה באו וזה לא היה כל כלך גדול,זה היה צנוע ונחמד! אז מה רע?

../images/Emo180.gifכוונה בזה זה לא שהאנשים הם תת רמה..

הסבירו לי את זה פעם כששאלתי למה לא מביאים את פאנטום האופרה לארץ.. אז, בעצם בגלל שהאפקטים והכל ענק בהופעה הזאת אז צריך קהל גדול כדי לכסות את ההוצאות שלוקח להביא את כל זה לארץ. בארץ לדוגמה. יחסית אין כ"כ הרבה אנשים שיבואו להופעה של וית'ין ובגלל זה יצטרכו לשלם המון כסף לכרטיס ולא הרבה יסכימו לזה. בקיצור. זה פשוט לא משתלם..

אני לא חושב שלוויט'ין יהיה

קהל קטן יותר מזה של נייטוויש... ואם הוא יהיה קטן יותר אז זה לא יהיה בצורה משמעותית..

../images/Emo180.gifאני חושבת שכן...

לפי אנשים ששאלתי, נייטוויש הרבה יותר מוכרים מוית'ין..

רוב מי שמכיר את נייטוויש מכיר את וויט'ין

וההפך.. ועזבי את המעריצים.. לצערי הם המיעוט בקהל
המון מהחברים שלי רוצים לבוא לנייטוויש רק בגלל שזה נייטוויש, ולא בגלל שהם באמת אוהבים אותם.. אפילו אנשים שלא שמעו חצי שיר שלהם... ואני די משוכנע שעם וויט'ין זה יהיה אותו סיפור

../images/Emo180.gifצודק בקשר למעריצים..

הכוונה היתה לכאלה שהם לא ממש מעריצים אלא פשוט השם של נייטוויש הרבה יותר מוכר תאמת [נראה לי]

למעלה