ווית'ין באים לארץ?

../images/Emo45.gif

מישהו אמר שהם צריכים לעשות פה הופעה בסדר גודל של ההופעה בג'אבה איילנד? אני בטוח שאם הם יעשו הופעה יחסית צנועה כמו של אפיקה זה גם יהיה מעולה.

אזירפאל

New member
זה לא הסגנון שלהם

אם יש משהו שאנחנו יודעים על ווית'ין זה החיבה שלהם לבומבסטיות. אני לא אומר שהם שחצנים, אבל צניעות וחיסכון בכסף אף פעם לא היו מנת חלקם.

TheImpactBoy

New member
מסכים! ../images/Emo45.gif

שחצנות ותאוותנות. שיבואו לארץ מה קרה? גם יעשו מופע זול וגם יקבלו הרבה כסף.

../images/Emo180.gifוואההההההההההההה :0

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG אני הולכת. שיעלה אפילו 1000 שקל.

TheImpactBoy

New member
תוכלו לקרא את המייל פה:

Thanks for the mail ….it is the intention of the band to play a few new markets on this touring cycle and we will get something in Israel late 2007 or early 2008 ….we are looking at a couple of offers. but WT are not a cheap act to tour in Israel and I feel there is still work to do before we can agree to any shows paul

המממ.. זה קצת משנה כמה מהדברים ../images/Emo6.gif

אני שמעתי כבר על אנשים שבאמת ניסו להביא אותם לארץ אבל הבעיה הייתה, איך לא-כסף.. כנראה זאת הייתה הכוונה שלו.. אבל אם יהיה מפיק שיקח את זה על עצמו אני לא חושב שתהיה בעיה..

O______________________________O

זה יהיה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טוב אם הם יבואו!!!!! *_______________________________* זה רק הולך ומשתפר - אוונסנס, אח"כ נייטוויש ואז אולי ווית'ין! D:::::::::::::::::::::: ומה שהבנתי מהמייל לגבי מה שהוא אמר על זה שההופעות יוקרתיות מדי בשביל ישראל, זה לא בדיוק ככה - זה פשוט שהמופע יקר מאוד וכמו שחלק מכם אמרו אולי באמת יש בעיה של קהל או משהו בסגנון... ברור שהם לא יעשו הופעה בסדר גודל של ג'אבה איילנד, זה קורה רק פעם אחת בTOUR, באחד הזה זו תהיה ההופעה בנובמבר. אבל גם ההופעות הקטנות שלהם בפסטיבלים כוללות תפאורה, זיקוקים, אש ועשן, ודברים נוספים... אז צריך להבין.

Super Alonit

New member
אוף.

אני כבר אתרושש מכל הלהקות שבאות לפניהם (וממימון שיעורי הנהיגה שלי) ולא ישאר לי כסף.
הו וול, נשדוד מישהו.

תבקשי ליום ההולדת כרטיס לווית'ין!

זה יהיה קרוב ליום ההולדת שלך כנראה... P: אני ביקשתי את אוונסנס ליום ההולדת D:

drorjs

New member
זה מעניין

כי למשל סטינג הוא לא פחות יוקרתי מוית'ין אם לא יותר והוא הגיע לארץ בלי בעייה אבל זה העניין , ההופעה שלו לא גדושת אפקטים ולא בומבסטית כמו הופעות של וית'ין אז כנראה באמת מדובר ביוקר של ההופעה עצמה. צריך שיהיו שם איזה 10,000 כדי שיהיה להם משתלם להופיע.

Rachel47

New member
אהה מממ אאיי אהה../images/Emo15.gif

וזהו
(אני רייצ'ל, מתה על ווית'ין וזה
)

Rachel47

New member
אמג סמג../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

כן כן, נו הייתי חייבת להגיב לזה
|מסנ|

Rachel47

New member
אני ממש אשתדל../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

למשל עכשיו אני כותבת קצת לפני שאני הולכת לישון פעם אחרונה בבית בשבועיים הקרובים (סוגרת) אבל כשאני פה אני אכתוב

LadySilkworm

New member
אוווווו

אתה מפתח קשרים מה?;) זה יהיה ממש מגניב, למרות שאני קודם חוסכת להופעה של נייטוויש.

למעלה