וויתין מוציאים דיסק אוסף!

TheImpactBoy

New member
וויתין מוציאים דיסק אוסף!

בעצם לא. אבל אם הם היו מוציאים, מספרו את 15 השירים שהיו נכנסים. אתם יכולים למספר את 15 השירים לפי כמה חלקים, כגון: חלק א- סינגלים חלק ב- הופעות נבחרות חלק ג- ביסייד נבחרים. או פשוט למספר את השירים הכי טובים מכל דיסק. בקיצור, כל אחד איך שבא לו! אתם האחראים. אל תשכחו, שהדיסק אמור להצליח, לא מצליח? הפסדתם המון כסף...

פשוט לא עושים דברים כאלה!../images/Emo46.gif

אבל אהבתי את הרעיון! אני אענה מחר

תאכלס לא עושים דברים כאלו ../images/Emo13.gif

אבל אני אהיה מיוחדת ואענה עכשיו.
קודם כל, הייתי משלבת את כל השירים מהכל. כולל סינגלים, כולל בסט מכל דיסק. ובנוסף, כמו שכל להקה מעצבנהת עושה, לעשות ספיישלס לארצות מסויימות עם שירי הופעה. וזה היה נראה ככה Ice queen restless stand my ground what have you done mother earth the other half (of me) angels memories never ending story drozen bittersweet all i need world of make believe bonus truck what have you done (live acoustic) ice queen (live at lowland 2005) את הדיסק אוסף עשיתי לפי ההצלחות של כל שיר, והתדירות בה כל שיר הופיע בהופעות. אישית, אני חושבת שאם אני הייתי רוצה לקנות דיסק אוסף, או להכין אחד, הוא היה מכיל את כל השירים היותר אפלים שלהם... מקווה שהצלחתי. לפחות מבחינתכם. אשמח להערות
המשך חג נפלא!!!

מראש אמרתי שזה לפי מה שהם היו בוחרים

אני הייתי מוחקת אותו מזכרון האוזניים שלנו בכלל... ושמה במקומו את the dance או gatekeeper... הדרדרות לזנות לא כיפית לעולם

דה דאנס זה אחד השירים הכי מדהימים בעולם*_*

לא רק של ווית'ין, וגם גייטקיפר. שירים פשוט מדהימים, כ"כ!

אמאשך@%$!@%@!#

באמת לא עושים דברים כאלה!
אממ טוב אז ככה, הרשימה שלי כוללת שירים מהאלבומים ושירי ביסייד וגם שיר בונוס אחד. והרשימה
: Mother Earth Restless Running Up That Hill Caged The Dance Hand of Sorrow The Promise Bittersweet Forsaken The Truth Beneath the Rose Our Farewell Grace Angels Ice Queen Bonus Track The Cross(Acoustic) זה היה ממש ממש קשה O_O ויתרתי על המון שירים טובים ]:

מעתיק רעיונות!!!!

האוסף שלך מעולה, אבל גרוע בו זמנית. לא נראה לי שהקהל שיש היום לוית'ין ירצה לשמוע את המטאל האיתני והרצחני שיש בgrace וגם לא זה שבthe promise... אני - הייתי קונה רק את השיר thw promise לבד... אבל זו לא דוגמא

היי שירי בונוס זה נחמד לא לסקול ]:

כן אני מבין את זה, באמת עשיתי פשוט אוסף לפי השירים האהובים עליי X_X אבל אממ למשל הקהל היותר ותיק של ווית'ין ישמח לאוסף כזה, את לא חושבת? וחוצמזה, דה פרומיס וגרייס לא כאלה כבדים[יחסית לז'אנר שלהם] :X

לקהל הותיק (או שאוהב את החומרים הותיקים)

דיסק כזה יהיה מעולה, במיוחד בהתחשב בעובדה שהדיסקים הישנים יחסית נדירים וקשים להשגה. או שזה רק פה? XD

רק בארץ קשה להשיג נראה לי ם:

בטח הולנד מפוצצת
ופינלנד וכל אירופה, כולם שם מטאליסטים
.

בהולנד את מוצאת את ד'ה דאנס

בכל פינה שחוקה. כאן? את צריכה לשלם 100 שקל בערך בשביל להשיג אותו. וגם אז אין לך אותו.

למעלה