וויתין מוציאים דיסק אוסף!

קיים דבר כזה? :0

מה אתה יכול לספר לי על דה סירקל?

*קודם כל תיקון טעות*

השיר הוא לא של דה סירקל
הוא של voyage. דה סירקל זאת להקה שקדמה ל- voyage
voyage היא באמת להקה שקדמה לוויט'ין והיו בה בהתחלה רוברט, ירואן, מרטין, ומייקל (הגיטריסט הקודם של וויט'ין). רוברט עזב באמצע והקים את וויט'ין, וכידוע מאוחר יותר הרוב הצטרפו אליו
יש להם אלבום אחד שנקרא embrace, הוא יצא ב-96, וכלול בו באמת השיר פרוזן עם שרון
הנה פה יש את העטיפה יחד עם רשימת השירים והכל
http://www.metal-archives.com/release.php?id=62580

הוצאת את מילותיי בהחלט ../images/Emo13.gif

וזה לא להקה טרום וית'ינית. שארון פשוט עשתה להם את השיר. כמו שהיא עשתה את are you the one של טימו טולקי (או איך שלא קוראים לו)

אמנם היא באמת רק התארחה שם,

אבל רוב חברי voyage (או דה סירקל לצורך העניין
) מאוחר יותר הצטרפו לוויט'ין

smady by

New member
אתה בטוח שזו לא שרון??

זה ממש נשמע כמוה.... (לא רק בגלל שלקובץ קוראים ככה
)

הממ האוסף שלי../images/Emo69.gif

1. Enter 2. Restless 3. The Dance 4. Mother earth 5. Ice queen 6.Deciever of fools 7. Stand my ground 8. Jillian 9. Angels 10. The Howling 11. What have you done 12. Our solemn hour 13. All I need 14. The truth beneath the rose 15. unreleased bonus track הממ אוקי, אני לא חושב שזה האוסף האידיאלי בשביל מעריץ מושבע, אבל זה נראה לי הגיוני שאלה יהיו השירים שהם יבחרו- בעיקר הסינגלים והשירים "הגדולים" שלהם, וגם אני חושב שהשירים האלה די מצליחים לייצג את התקופות השונות של הלהקה, ובכל זאת לפנות גם למעריצים טריים. אני מאוד מאוד אשמח בכל מקרה, לראות באוסף כזה גם שיר בונוס חדש ומגניב!

Liquid Dreams

New member
וואי אתה יודע מה מפריע לי?

שזה מסודר באופן כרונולוגי של הדיסקים.. לדעתי זה צריך להיות מעורבב :X

Jilian

New member
האוסף שאני הייתי עושה../images/Emo70.gif

1.Enter 2. Jillian 3.pearls of light 4.The dance 5.mother earth 6.Angels 7.our solemn hour 8.ice queen 9.Jane Doe 10.Blue eyes 11.stand my ground 12.the truth beneath the rose 13. The cross 14.forsaken 15. sounds of freedom

למעלה